24

Вожда си дойде

преди 4 години

Важното е,че 85-годишни ветерани с по 666 год. стаж в червената Партия напълно подкрепят Курлеля.От къде им го изкопаха туй червенозвездо чудо- уж сме 2019г., а от нея лъха на свеж комунизъм, все едно е лежала 45г. в мавзолея при Г.Димитров и за негов късмет не са я погреббали с него.Ай,честито на ветераните,намериха си аватар на вожда.Да го ухат младоците,които не са смуккали лично ...заветите на Г.Димитров, или поне на Ленин.Тя нашта Курлеля писма и от Лелин получава по познат куриер .

23

Анонимен

преди 4 години

Задължително ли е да си милионер за да бъдеш член на ИБ на БСП

22

Активист на БКП

преди 4 години

Дори през 1956г не е имало такъв култ към личността и такова еднолично управление в Партията !!!

21

Браво, Корни...

преди 4 години

Борбата срещу врага с партиен билет е страшно важна!Такава водеше и др. СТАЛИН!ДЕРЗАЙ КОРНИ.....!

20

Kuncho

преди 4 години

Интересно какъв експерт и с какво се е занимавал Жаблянов, че е толкова ценен:)Не мисля, че като си потомствен комунист трябва непременно да си в ръководството на тази партия макар и да си пълен въздуйар.Колкото до "качественни кадри" като Гагаузов нямам коментар.Замогнал се човека, като преди министър е бил депутат и кмет, като интересно как със заплата 1 500 -3000 лева е спестил милиони.

19

Анонимен

преди 4 години

Писна ми 30 години да се коментира само БСП и да не се коментират управляващите - СДС, ДПС, НДСВ, ГЕРБ, псевдопатриоти и т.н. Този начин на отвлчиане на вниманието от престъпното управление доста дразни.

18

House M.D.

преди 4 години

Защо ни занимавате с Българска Капиталистическа Партия /тесногръди социопати/? Когато ни занимавайте с вътрешнопартийните проблеми на Де*би*ли за ****де*рас*тия и Со*до*мия, скрихте факта, че Глинка осъди еднолично диабетиците на смърт. Какво криете сега?

17

House M.D.

преди 4 години

Защо ни занимавате с Българска Капиталистическа Партия /тесногръди социопати/? Когато ни занимавайте с вътрешнопартийните проблеми на *** за ****де*рас*тия и Со*до*мия, скрихте факта, че Глинка осъди еднолично диабетиците на смърт. Какво криете сега?

16

Анонимен

преди 4 години

Колкото по безапелационна става властта на Корна,толкова е по-розово става бъдещето на България.Видя се,че народа не вижда в нея човека,на който може да делегира някаква промяна в страната.Колкото и да рие, дращи, писка-присъдата над нея е произнесена.Народа все по-категорично ще й го показва.Не е много умна, след като само тя не е го разбрала.Шушумиггите и лизаччите около нея осребряват подкрепата си,те не мислят за партията.Въпроса е дали могат да мислят изобщо.Сговорна дружина-кръв ссерре!!

15

Анонимен

преди 4 години

Борбата срещу врага с партиен билет е апотеоз на комунистическото лицемерие и винаги води до осссиранье.

14

Анонимен

преди 4 години

БСП трябва да смени хората, които седят 40 години в ръководствата в регионите и в централата!Някои не им се хареса, че три месеца гушата им не беше пълна до горе и не ръководеха Парламента.Няма никъде вечни.От опит, че комуникация с неусмихващ се човек като Жаблянов, не е лека.Хубавото е, че си говорят и в очите, а не само зад гърба си. "В спора се ражда истината". Не знам предмета на спора.Да дойдат и други, които мислят наистина за българите.Местните организации са за анализ.

13

ОСТРИЛКАТА

преди 4 години

Леля *** я тресе менопаузата , всичко и е криво и трябва да си ходи барабар с групировката около себе си ....

12

Анонимен

преди 4 години

Тесните социалисти победиха широките социалисти и поеха курс на въоръжена борба. Колко да са тесни - до изборите наесен, докато Бойко пак ги разшири отзад.

11

Анонимен

преди 4 години

Имаааааа!

10

Анонимен

преди 4 години

Разчистване на сметки !

9

Стефан Христов

преди 4 години

Обичам я тая Кака *** - тя най-после ще ликвидира БСП, за да останат само истинските последователи на БКП и рожбите на ДС!

8

ООООХ...

преди 4 години

ГЕРБАДЖИИТЕ ДРАСКАТ ТА ДРАСКАТ ГЛУПОСТИ СТРУВА МИ СЕ ЧЕ ЕДНИ И СЪЩИ ПИШАТ ПО НЯКОЛКО ПЪТИ СИГУРНО СА Б.ТОМОВ А.ТОДОРОВ СПАС Г. МОЖЕ И ОЩЕ НЯКОЙ ГЕРБАЖИЯ - НА ЖЕБЛЯНОВ ЩЕ КАЖА КОГАТО ЧЕТЕ ДОКЛАДА НА КОНГРЕСА МИ СЕ ДОСПА УМЕН СИ НО ТИ ТРЯБВА МАЛКО ЖАР АКО МЕ РАЗБРА И НЕПРАВИ КАТО ДРУГИТЕ ДА ХОДИШ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ И ДА ГОВОРИШ ПРОТИВ НИНОВА ЩЕ Е ГРЕШКА ЖЕЛАЯ ТИ УСПЕХ

7

Чочо

преди 4 години

Пременил се Илия-погледнал се пак в тия.

6

Анонимен

преди 4 години

МИЛИОНЕР ДО МИЛИОНЕРА, НО СОЦИАЛИСТИ, ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ НО СОЦИАЛИСТИ, ПОПЛАЧАТ ЗА БЕДНИТЕ ПАРДОН ЗА СЕБЕ СИ, ПА ПОХАТЧАТ ЧУЖДИТЕ ПАРИ- *** ДО *** НО СОЦИАЛИСТИ С НЕИЗВЕСТЕН ПРОИЗХОД НА КАПИТАЛИ, НО СОЦИАЛИСТИ...АМАН БЕ ДРУГАРИ, ВИЙ СВЯН, СРАМ НЯМАТЕ ЛИ.

5

Анонимен

преди 4 години

БСП има много пари за харчене. Зада се изхарчат трябва да има на власт наши хора. Задължителното условие да са кротки и послушни