144

Анонимен

преди 4 години

До 160:Ами медиите няколко пъти писаха,че им ги доставят по въздуха,ама заблудените краварофили не четат,а оттам и защо пък да мислят!

143

Анонимен

преди 4 години

ТУРЦИЯ НАПРАВИ НАЙ-ДОБРИЯ ИЗБОР, А НИЕ?

142

Анонимен

преди 4 години

С кой кораб ще превозят ракетите за системата,че да се "намокрят". Китайците още чакат сухи. Има да чакат!

141

Ваня

преди 4 години

До мухахахаха-54: На всички тежки изпитания ---100 % !

140

Ваня

преди 4 години

До Умници-17: Договорът не разрешава продаване или подаряване! Но дори и да стане тайно -- при всяко вмешателство в устройствата се получава сигнал /по наземни или сателитни канали/ и групите за сигурност предотвратяват следващо вмешателство! Това да не са ви камиони...!

139

Ваня

преди 4 години

До ник-2: Май не си наясно, че С-400 в Сирия пази САМО руските бази и нищо друго!

138

Търъмп агата

преди 4 години

Ама българи юнаци от глад пръднята ви не мирише защо постоянно говорите за с400 тия ракети мнг неща могат няма да литне самолет от региона без да знае турчина ще видите самолетите на съседите ще стават за скраб защото без разрешението на ердо и муха няма да литне защо си мислите тая тантания от една година пъво гледайте на нещата обширно

137

Бай Петко

преди 4 години

Анонимник да ти имам самочуствието на селска даскалица

136

привет от Германия

преди 4 години

Комплексът С-400 включва мобилен радар, команден център и ракетоносец, превозващ 4 ракети......................И от четирите ракети нито една не улучва целта си ! Това не са мои измислици , а са факти които всеки месец четем по новините как някоя руска ракета не улучила целта си и паднала върху жилищна сграда дори прелетяла до Кипър и паднала там !

135

Анонимен

преди 4 години

C400 може да прехване и свали слънцето ако е нужно, а към боийния комплект има и машина за кафе!

134

Анонимен

преди 4 години

До Бай ПутткоС-400 в сирия има само в руската база за да е защитава,.-Бай Путтко, казва се да Я защитава.

133

Анонимен

преди 4 години

Вчера Русия и Китай изхвърлиха американската хартия долар от търговията си. хахахахахаха

132

Анонимен

преди 4 години

При сегашното състояние на нашата и турската армия, не могат да превземят България никога. В момента в който ни нападнат, ще започнат да усещат силата на българския войник - образован и с огромния ни арсенал от студената война. Не си мислете, че България, като мобилизира един милион армия, Турция може да я превземе. Израел с грамотни войници и еднакво оръжие смаза милионната арабска армия за шест дни.

131

Анонимен

преди 4 години

Турците във форума - го хоум!!!След като не ви харесва в България заминавайте към Босфора да се връщате към средновековието на Ердоган Великолепни. Там ще се насладите на затвори, побоища в полицията и 15 процента безработица. Това е щото аллаах е велик, а какво щеше да е ако не е чак толкова велик...

130

Анонимен

преди 4 години

С-400 е способна да унищожава разузнавателни самолети, самолети със стратегическо и тактическо предназначение (в това число и "невидими" самолети, разработени по технологията "Стелт")Така е като братята сърби подариха сваления от тях Стелт на руснаците. В Русия не са спали.

129

Анонимен

преди 4 години

Нищо не може, какво да може. Турция обедня и почна да купува второ качество расийски джелеза.

128

Анонимен

преди 4 години

Зенитка какво да може ? ако стреля достатъчно често от време на време току виж нацелила нещо ...

127

Зозо

преди 4 години

Какво може с-400 още никой не знае, защото не е ползвана. Има само руски анимации и ЩЕ ...2035г. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

126

шматка

преди 4 години

Докога ще се заблуждавате с разни "заплахи"Турция не е застрашена от никого за да иска тези ракети.Ердоган ги иска за да може върху тяхната база да започне собствена ракетна програма.Защо да налива десетки милиарди щом може с 2-3 млрд да прескочи маса изпитания и разработки

125

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Единствената противовъздушна система, изпробвана в битка, беше американската "Patriot" по време на войната в Персийския залив през 1991 година."Да съвсем се изложиха със Скъдовете, но се изложиха още веднъж като свалиха два самолета Торнадо на Великобритания - неправилно идентифицирани ...