25

Анонимен

преди 4 години

До човекВсъщност по бай тошово време си имахме феодализъм.Див комунистически феодализъм.Само за това им стигаше акъла на тогавашните.Накрая и "преврат" си спретнаха.

24

Туск

преди 4 години

го предлага като един от тримата големи,плюс Юнкер и Таяни.

23

Анонимен

преди 4 години

Не моам да разберам, кво съ кефът "козяците" ?! Ем социализЪма е лош, ем се кефат на тоа Туск? Па, он не ли социалист?! Я, па са омшаа с тиа социалисТЕ, демократЕ и най-вече с троловете, дето им плащат да правят всичко на мазало.

22

Тимерманс

преди 4 години

е предложението на Туск,а Вебер председател на прламента.На Г 20 се били разбрали.

21

Бай Ганьо

преди 4 години

До АнонименТука имаше коментар, че няма да видим пенсия....абсолютно съгласен....номер 1 в света по изчезващо население в света

20

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Туск никой не го е виждал Трезвен,Пили са по една Водка :)))

19

невероятно,но факт!

преди 4 години

продължение на вица-султанът казал ,дайте лъжиците на старите везири,вземат лъжиците,и този който е най.млад гребе с лъжицата и поднася на към устата на най-стария,и така поред един по един,в казана не останало нищо/ето така се прави -казал султанът,така всички са доволни!И още нещо-манджата в европейския казан сега е толкова сладка,че всякакви политически идеи изглеждат твърде безвкусни,освен това те може да станат препятствие при поднасянето на лъжицата към някоя важна европейска уста !

18

Анонимен

преди 4 години

То като в СССР номенклатурата се предлагат едни други и ги местят от пост на пост до края на живота им..

17

невероятно,но факт!

преди 4 години

Интересно ,но никой не забелязва,че тук/или Туск/ не става нито за социализъм,нита за капитализъм,а още по-малко за комунизъм,а за най-обикновен пазарлък.Европейските политици действат като във вица за старите везири на султана и дългите лъжици/ще го кажа за тези,които не го знаят-младите везири на султана искали власт и пари като на старите,султанът казал -добре,но ще ви проверя,сложил ги около един казал дал им дълги лъжици и казал -лъжицата да се държи само в края,мъка ,нищо не хапнали!?

16

човек

преди 4 години

Сега някой ще се сети ли пак да разправя старата басня как в България преди 1989 г. нямало било (ти да видиш!) комунизъм, а имало било социализъм?Да не би Тодор Живков да е бил като днешните европейски социалисти???Друг път! Ами дори партията на гръцкия премиер Алексис Ципрас социалистическа.Което не и пречи да изгони руски дипломати когато са нагазили лука, въпреки традиционно добрите им отношения с Русия!Наш Бойко е срам за Родината ни, кланя се на всички, най-вече на Путин и Ердоган!

15

Анонимен

преди 4 години

Едно Ферари за мен и едно за теб. Така стават тези неща от край време. На значение дали комунисти или демократи. А бунацитъ да сгрибат.Справка Китай и САЩ

14

Анонимен

преди 4 години

В Гърция ходят само тлъстаците от ГЕРБ!А повечето от пишещите тук никога няма да получат пенсия.

13

Полския фъфльо

преди 4 години

Туск в акция

12

Анонимен

преди 4 години

ако нещо зависеше от туск, нямаше да го сменят! а той какво бил казал, че кой го интересува?!

11

ЦРУ отХалхидики

преди 4 години

До Анонимен 7......Хората изнемогват вече .....всеки уйкент по плажовете в Гърция -узо + отлична храна ....От утре Б.Б ПАК ВДИГА ПЕНСИЙТЕ....а мах. за близо 50 000 души става 1 200 лв. / а си спомняме при *** -3 $....за младите .който не знаят ..3 $ не на час ...а на месец / ......Затова за Б.Б винаги гласуват над 1 000 000 изб. .....а БСП ще е в опозиция ...някъде до 3 000 -та година !

10

Я па ти..

преди 4 години

До Анонимен 1 Зле си с времената. Помниш още от 681г.

9

ЕС

преди 4 години

Дам, пак отиват към социализъм.Защо трябва да ги храним всички ***, които не стават за работа.

8

Василев

преди 4 години

Важното е да има умствен багаж, а не дали е социалист,либерал или християн-демократ!!!Европейските социалисти, не са като българските социалисти, там се поддържат корпорациите и банките, да продължават да крадат и да се разпределя повече пари сред народа!!!А българските социалисти гледат как да крадат от народа, за да може племенната партизанска шуро-баджанашка каста да поддържа висок жизнен стандарт!!!Агент Върджил Мумбайк!ЦРУ!!!

7

Анонимен

преди 4 години

Стига вече БСП тва БСП онова, хората просто изнемогват вече след 10 години Тиквaтa и искат промяна! Без значение кой! И без това сме на последно място в ЕС вече 10 години. Колко по-зле от това? Няма какво да рискуваме.

6

Янков

преди 4 години

Добре де що поста -генерален секретар на ЦК на ЕК не го дадат на консерватори и евроскептици ?Това което го разиграват си е пиеска той секретара на ЦК-то ще го гудят и се знае кой е, но Европа още не го знае мда !