34

До 33

преди 4 години

Език се учи за 1 година постоянно занимаване, говорим за добро ниво, не нивото необходимо за общ работник. Т. Е. Една година без доходи а си ангажиран постоянно, но на втората година работа ще спечелиш да си платиш дълговете и да се издържаш, през тези 2 години които ще са повече отколкото ако си на ниска заплата 2 години.Както виждаш език не е никаква пречка особено когато е икономически оправдано. Времето което учиш език ти се заплаща по добре от някои работни заплати.

33

З

преди 4 години

Да ходят при Гайдарски.Нали е комунист.... Да работи безплатно за народа, бе...!

32

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 33----------------------------------Ще отворят частни кабинети и ще ви покъсат от плащане.

31

Анонимен

преди 4 години

що, къде ше идат, в София, или в чужбина - за чужбина най малкото изискване е да знаят език, най голямото - трябва да работят и да разбират какво работят! аре стига с тия кьор фишеци, стига с това изнудване на държавата!!! като не им изнася да напускат, и на полето, там винаги се търси работна ръка.

30

проз

преди 4 години

До Анономенправиш ли разлика между спешна помощ и спешно отделениеили какво ти кажат това пишеш

29

проз

преди 4 години

До Анономен

28

Анонимен

преди 4 години

Управляващите комунисти искат да ни избият до крак!

27

клетва от видинлия

преди 4 години

Дано партийците наши по време предизборно като се довлекат във Видин,тук инфаркти или инсулти да ги покосят а спешната помощ по 4 часа до София да ги тътри из резервата наш северозападнал.И до София живи да не стигнат дано!Дано след изборите на власт дойде някой като Пиночет,а не като Борисов и всичките до 9-то коляно в панделата да вкара и оттам доживот да не излязат!А останалите живи тук във Видин да интернират!

26

Анонимен

преди 4 години

Голема работа като няма болница . Който е болен ще се обърне към лекар с частна практика. Лекар с частна практика ще го намери и на адрес домашен или с 43651 кабинет.

25

Анонимен

преди 4 години

Разбирам , че в болницата е сплотен колектив от 100 дявола в бели престилки. И те крепят болницата. Но нищо не се пише за целокупното население на Видин. То на какво мнение е за болницата.

24

Валонеца

преди 4 години

А бе не ме ли чухте бе прав им път!

23

видинчанин

преди 4 години

Шокиращо е да сравниш паркинга на спешна помощ-3 стари линейки и паркинга на полицията-30 на нови джипа,нови патрулки с камери,без камери.В момента въвъ Видин пък тече рамонт на площада-сменяват старите камъни с нови-за 15 милиона.Иначе за болницата нито стотинка не можели да дадат!АКО ТОВА НЕ Е ГЕНОЦИД КАКВО ДРУГО Е?

22

Анонимен

преди 4 години

Скоро останалата България извън София ще стане резерват. Както виждаме от тая година и туристи вече няма по черно море. Е, нищо поне някой ден може от Дискавъри да направят филм за нас по подобие на филмите за Чернобил и Припят. Може даже и от снимал планетата да дойдат да снимат защото тука необезпикоявани от отдавна емигриралите или починали българи ще се навъдят разни отдавна изчезнали видове из буренясали те останки от градовете и курортите

21

Анонимен

преди 4 години

Видин скоро няма да го има.

20

Анонимен

преди 4 години

До До 15Ще се преместят на квартира в София. Не виждаш ли че всичко се закрива по провинцията.

19

Анонимен

преди 4 години

До 18Така. И?

18

До 16

преди 4 години

Ама в София болниците , лекарите и болните са повече от колкото във Видин , нали така ?

17

До 15

преди 4 години

Аз да те питам , ако *** или баща ти са от Монтана , Враца , Видин дали ще е толкова лесно и евтино да ходят през седмица да се лекуват в София ?

16

Анонимен

преди 4 години

До 14Моето изказване си е много добре, ама ти си *** кат гъс. В София процентът на пенсионерите е нисък, а във Видин сигурно е 70%.Средният осигурителен доход в София е 1300, във Видин е 800. На какво основание твърдиш, че се осигуряеат еднакво?

15

Анонимен

преди 4 години

Видин, Монтана и Враца са малко население колкото Люлин и може да се прехвърлят за лечение към Пирогов или по болниците в София.