21

Анонимен

преди 4 години

Имали някой който да ме светне, как може да се издаде не исктинска касова бележка, че и с бар код?!?!

20

емигрант

преди 4 години

Забравих да спомена, че с картата за градски транспорт също можеш да плащаш такси и/или да си наемеш колело или електрическа тротинетка, но както споменах емигрирах семейно в третият свят, понеже в РъБъ един уидер ме прати да садя картофи, та прецених, че за 1000$ за 4 часа работа само в понеделник ми е някак по изгодно отколкото със семейството ми да се мъча, а и предвид ценза, знанията ми уменията ми да ставам аграр!Здраве и успех на всички сънародници!

19

Анонимен

преди 4 години

Тази Агенция НАП е едно безумие / може да се каже недоносче/ , която не произвежда нищо и е в постоянен разход. Туристическата дейност е сезонна . И малките общини и населени места трябва сами да си определят данъка , а не НАП.СТИГА ЦЕНТРАЛИЗАЦИЯ МИНА ВРЕМЕТО НА СОЦИАЛИЗМА.

18

до 13

преди 4 години

Е-е-е другото истинско нещо е киселото мляко, което си е развалено прясно '-'Бългаария, като нация е умряла вече.....

17

емигрант

преди 4 години

А нейде из страни от "третият" свят, освен, че ДДС се възстановява на момента, то всяка касова бележка идва с QR код и справката се прави за секунди ако имате съмнения!Няма да коментирам % отстъпки ако плащаш с кредитна/дебитна карта!Няма да влизам в полемики, че системата влезе и е функционална от близо 5 години и че по закон до края на 2019 всички трябва да мигрират към електронни плащания.Също факта, че до края на годината всички таксиметрови превози задължително трябва да приемат с ПОС...

16

681

преди 4 години

НАП назначил 50 000 души да проверяван касовите бележки. Какво безумие. По-добре да ги бяха назначили по 1000 души в 50 завода, че нещо да се произвежда у нас. Никой нищо не произвежда, но всеки проверява правилно ли се продава кока-колата, турските домати и китайските стоки...

15

Анонимен

преди 4 години

"НАП обяснява, че става бързо и лесно"Никога не бих използвал това приложение на НАП. Ще знаят кога къде и какво купуваш по място, и време до секундата. Освен това ще ти смятат дали това което купуваш отговаря на доходите ти. Ако не отговарят доходите ти, например щото си се полакомил да вкарваш бележки де що намериш ще ти пратят гости с чанти да ти правят ревизия на частно лице. Никога няма да стана безплатен агент на НАП, това е все едно да вкараш вълка в собствената си кошара.

14

кръпел

преди 4 години

богоизбраните тия дето печелят държавните поръчки и съсипват държавата не издават касови бележки .... тях кой ги проверява

13

Тъпанар

преди 4 години

"Всеки, който иска да помогне на данъчните може да си инсталира приложение на НАП"А приложение дали съседите са си платили данък сгради имате ли? Ска.пани лум.пени! Не стига, че унищожихте дребния и средния бизнес, че докарахте хората ди мизерия, а сега и приложения да си инсталираме! А вашите фирми? На управляващите? И тях ли ги има в приложението?

12

Анонимен

преди 4 години

Единствено истинското в България е простащината, за друго истинско много трудно се сещам в момента.

11

Bahy

преди 4 години

Някой нещо за дребния бизнес? Поощрение, облекчение,? Как може да задушават с толкова много изисквания и непрестанни глупост собственици на магазинчета с 1-2 заети. Непрестанно вдигане на осигуровки, данъци яки, през 2 години нови касови апарати и т. Н. Как да прокопса човек. Навсякъде трябва да кихаш за печат на това гише, за договор на касови апарати, за поддръжка, за всичко.. Че минават и разни други проверки нон стоп. Това е абсурд.

10

Анонимен

преди 4 години

Частник. Най малко ме интересува касовата бележка от кафето и закуската, която купих , да ли се показва в НАПИнтересуваме НАП какво прави с парите , който взима от фирмите. Какво става с Местната Власт и поръчките към малките фирми.

9

Анонимен

преди 4 години

Не бе, аз ще ходя на море и ще се занимавам с приложения дали касовата е истинска! хаха На бойко мутрата държавата не работи, аз ще оправим бойковата *** хахах

8

анонимен

преди 4 години

До кръпел Никой не мисли за дребният бизнес,Целта на държавата и политиците е да закрият дребният бизнес,да останат веригите.Това от години се шушука.

7

анонимен

преди 4 години

Това приложение може да се използва в заведения и магазини,които имат вече новият софтуер.Тук обаче възниква въпроса за тези които все още не са сложили новият софтуер?Да не забравяме,че изискването е всички да са с новото приложение до края на септември.

6

Пеньо Груев

преди 4 години

И какво от това? Дава или не дава касови бележки продавача- цената е една и съща.

5

House M.D.

преди 4 години

А това приложение ще върви ли на Windows Mobile и Solaris?

4

Анонимен

преди 4 години

Действително, че бяха задължили продавачите по пазари и битаци да имат касов апарат. Дали беше заради свой човек, монополен продавач на касови апарати?

3

кръпел

преди 4 години

някой мисли ли как оцелява малкия бизнес на центъра на всеки трети магазин има табела ,, отдава се под наем ,, никой не иска всеки ден да го рекетират всякакви държвани безделници ..

2

Анонимен

преди 4 години

Истински ли са касовите ни бележки и какво ме мотивира да проверявам с приложение?Истинността на касовата бележка ще ми намали ли цената на продукта, който купувам?