42

Анонимен

преди 4 години

велик ден, глупости на търкалета. тия освен да си чешат езиците друго не правят.

41

JJIvanov geolog

преди 4 години

Зямата е важна почивна база . Исключително жестоката Втора Световна война завършва най сетне.След Битката за берлин започва битката за освобождаване на окупирана Азия. Десетки милиони загиват за освобождението на Китай Корея Виетнам..Жестоко загинали хора вкл от СССР,САЩ Корея и Китай и досега водят тежки битки срещу жестоки нашественици проникващи в пробиви на биосферата

40

Щирлиц

преди 4 години

Веднага дезинфекция след него.

39

Мухаха

преди 4 години

Тръмп стъпи в Северна Корея..... като преди това ЦЯЛ ДЕН стоя в съседна Южна Корея в очакване жълтия пънкар Ким да благоволи да вземе решение дали да се среща с потръпващия от нетърпение да го види Тръмп .

38

Анонимен

преди 4 години

До 39 ПроСоТома ти къв комплекс избиваш тука ?

37

Анонимен

преди 4 години

До 38 АнонименАми то май нищо не виждаш вече от ежедневното приемане на опиати ! А *** нормално е за софииските сороскиевроатлантици

36

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонименсъвсем точно!...ВСЕКИ комплексар избива комплексите си като обижда,или се опитва да унижи другите....И тук,във форума, е пълно с такива..

35

Анонимен

преди 4 години

Той не е пренебрежителен, ами просто е комплексирано селско момче. Язък за 50 милиона корейци хвърлени по трудови лагери, казарми и ниви. Жалка картина. Какво са доказали такива режими на света до сега?Аз не виждам нищо интелектуално там... Военна хунта която взема всичко... И бие. Друго човешко израстване, не виждам.

34

Бай Петко

преди 4 години

Тръмп стана русофил и путинист..Психодесните нямат лидер.

33

ПроСоТо

преди 4 години

До Кореецама батко кореец,самия Тръмп каза ,че това е велик ден за света!А ние сме част от тоя свят,значи тоя "велик ден" засяга и нас!..ТИ обаче защо си са затръшкал за НАШИТЕ проблеми?

32

Кореец

преди 4 години

Хайде вечни роби(900години) , оставете Корея и САЩ на мира и си оправете заплатите, тока , парното, съда, полицията , политиците и всичко останало!

31

ПроСоТо

преди 4 години

на видеото Ким говори на Тръмп,но гледа в другата посока...И без да си с азиатски манталитет ще ти стане ясно,че по тоя начин Ким ПОКАЗВА пренебрежително отношение...Може би е приел поканата да се срещнат заради някакво лукаво намерение да го унижи..В оня край на света е в сила особена азиатска лукавост..А пък са и много отмъстителни,в кръвта им е..

30

17

преди 4 години

Аз пък прескочих при комшийката !

29

Терсенето

преди 4 години

Тръмп, го разиграва като шут Китай. Шуте на кого правиш циркове?

28

Абе Тръмпи

преди 4 години

Следващият път да покани Ким във САЩ, и като дойде, в момента на ръкостискането да му сложи белезниците и под ръка директно в Гуантанамо. КНДР ще забрави да плаши САЩ с ядрено оръжие когато лидерът им е затворен на американска територия. Пък и то без него едва ли ще оцелее режимът там.

27

Убрееи

преди 4 години

Тръмп е велик!!!! А цялата руска *** тука да му мокрят кайсийте,докато му се накъдри перчема!!!!

26

Дядо Петър

преди 4 години

Че е първи, първо е.Но първи американски президент КЛОУН.

25

Анонимен

преди 4 години

"Кка го траят 50 милиона тоя пацул?"Какво точно знаеш за Северна Корея извън редовната американска антипропаганда?

24

Анонимен

преди 4 години

Кка го траят 50 милиона тоя пацул? Реално то няма държава.. Има военна хунта и лагери. За какво живеят изобщо...

23

Анонимен

преди 4 години

Смешното е че американеца си мисли че със големото си иго и величие ще хвърли няколко зрънца на пода и корееца ще се наведе с свалени ***. Ако корейците се прецаката да си дадат ядреното оръжие, ще са най големите ***!