24

Стратег

преди 4 години

Проблемът е, че медиите истеризират всяка една ситуация. Победили веднъж и веднага се създава една особена истерична атмосфера, все едно са кацнали на Марс;))) Тази медийна истерия създава определени нагласи и очаквания за победа на всеки следващ мач;))) Впрочем мен въобще не ме интересуват спортовете, точно порди медийната истеризация или както я наричам аз Гришизация;))) на спорта: Гришо тва, Гришо онова, Гришо паднал,загубил, сменил си жената... Само ги ползвам от време на време за политика

23

Анонимен

преди 4 години

Волейбола и той като футбола ни. Това ми напомня един виц:Попитали Пеле, ако сега играе с отбора от 1970 срещу българските национали дали мисли, че ще успят да победят.- Да, мисля, че ще успеем - казал той.- А какъв мислите, че ще е резултата?- 1:0.- Само едно на нула?!- Е да, все пак сме на по 75 години!

22

ода

преди 4 години

,,Кат шепа спартанци пред cгaнта на Перса."

21

sertyu

преди 4 години

ефбет или е България ли е...национална лотария ли е, национален отбор ли е

20

Анонимен

преди 4 години

Идва ново поколение волейболисти.Скоро ще имаме топ отбор.

19

Анонимен

преди 4 години

Tръгнаха като аслани, а се върнаха като на*рани!

18

Анонимен

преди 4 години

Дамите предпочитат точно такъв тип балкански мъжаги като Министъра на спорта! Оня ден показаха покрай поройното бедствие кмета на Котел - приятеля на земеделската Танева - Колос настоящий, 3 пъти колкото Александър Томов, има маса за 7-8 обикновени министри! Само Фидосището би му прилягало, но женските вкусове са нещо интересно.

17

Анонимен

преди 4 години

Добре играха момчетата.Но е млад отбора.Стига негативизми.

16

14

преди 4 години

По скоро имам предвид не самите състезатели, а тези, окупирали ръководните постове в държавата, в частност - спорта! Останалото е следствие! И ако отворите справка ,,Медали от олимпийски игри" ще видите как в Сеул ,88 стигаме до 10 титли и общо 35 медала /2 златни ни ощетиха, сякаш други не зобят/, след това по инерция продължаваме още 10-15 години и от епохата Тиквун - спортистите станаха министри и няма кой да се състезава!

15

Лисан

преди 4 години

Не може с министър, приличащ на ***, спортът ни да не се срине. Рибата се вмирисва откъм главата, а неговата е особено тлъста.

14

Анонимен

преди 4 години

И тия като четвъртите в света.

13

перекенде

преди 4 години

Ами....! Няма алтернатива! Настанили са се както в политиката, така и в спорта и културата и никой не може да им оспорва, че са Първа класа! В България! Сами се преизбират, хвалят, фаворизират, благодарят на Премиера, истерично врещят срещу Нешка Робева и не могат спа спокойно ако не са най отпред! Но, иранците откъде да знаят, че са голяма работа и взели, че ги отупали!

12

rogo

преди 4 години

Щом почнаха да ги бият разни персийци и космати кюрди на волейбол, значи скоро ще настигнат колегите си от националния по футбол.

11

Анонимен

преди 4 години

Дрона свалиха, нас бихате са аятоласи, а ний ------си!

10

Анонимен

преди 4 години

Излязоха като аслани, прибраха се като на...рани.

9

стига с тъпия волей

преди 4 години

Пишете за баскетбол, който и без това ни е донесъл най-големия успех в историята на българския спорт - европейски шампиони за жени! В нито един друг отборен спорт не сме печелили европейско първенство, камо ли пък тия палячов.ци волейболистите. Баскетбола е къде къде по-уважаван спорт в целия свят - има дрибъл, стрелба от далече, забивки, зрелище, спорт за мъжкари! Тъпия волейбол само скачаш като будала на мрежата пъъълна скука и отегчение!

8

Бра

преди 4 години

До 7... От писане на лъжи сме тук

7

Анонимен

преди 4 години

Напишете нещо хубаво,ако ще да е лъжа!

6

Анонимен

преди 4 години

И каква стана тя...ние ги учехме как се играе тази игра, сега ни бият...бре бре!!

5

Бау

преди 4 години

Нали бяхме много добри във волейбола ? Какво стана ? Не следя понеже.