27

анонимен

преди 4 години

жалко за детето,но тъпотията която са проявили родителите,ЦЯЛ ЖИВОТ ЩЕ ИМ ТЕЖИ НА СЪВЕСТА.

26

Красимир К.

преди 4 години

Виновни са не само общинските съветници а и "гнилите ябълки" административни съдийки Евелина Попова и Обретенова дето пуснаха със съдебни решения безконтролно колите в Морската градина заради далаверите на мъжете си-единия адвокат на Рубин Коцев на р-т Хоризонт, а другия районен архитект на Одесос...

25

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 6Румънец е!

24

Бау

преди 4 години

До Анонимен 5"Варна е града с най-лоша организация на движението в цяла България, и с най-некадърните шофьори"Ти явно не си бил в Стара Загора...

23

Веско

преди 4 години

До СпараведливостХа-ха! Хубав патос, ама като за апартаментите на властимащите. У нас всичко е законно и веднага ще ви покажат утвърдения план на града, където това не е градина, а селищно образувание, където улиците нямат тротоари и затова им викат алеи.

22

От Варна

преди 4 години

Майката и бащата на детето са били при детето през цялото време. Те са казвали на румънеца че трябва да даде назад, вместо това по неясно какви причини натиска бясно газта и дава напред цели пет -шест секунди. Удря и премазва детенцето, майката почва да пиши и да се хвърля под колата. Всичко това става пред очите на куп очевидци. Защо румънската мутра е постъпила така никой не знае. Проверяват го да не е бил дрогиран.

21

питам

преди 4 години

А това дете има ли родители?

20

Анонимен

преди 4 години

"А защо не вдигнат пешеходните пътеки на нивото на тротоара"Щото има пешеходни пътеки на всеки 20 метра и просто ще се наложи да се вдигне пътя на нивото на трАтуарЯ. Истината е само една - повече подлези и надлези, разкарайте колоездачите от пътя.Ама е по-лесно да плиснем една боя - пешеходна, после да бръмчим за жертви. Да плиснем една боя - велоалея, после бръмчим за паркирали по велоалеи. С боя не става.

19

22

преди 4 години

Няма такива шофери като румънците. Днес дава назад, идва на 20 санта свириш той продължава . На кресна карат като лудо в насрещното. Единствено солено глоби, отнемане на колата ако искат пеш да се прибират до румъния. Жалко за детето. Ето з това морската трябва да е зона без коли!!!!

18

123

преди 4 години

Само да кажа каква е колата.Колата е БМВ. Всички знаем колко акъл имат шофьорите на тази марка. НУЛЕВ.

17

морския

преди 4 години

До АнонименКато цяло варненци не са лоши шофьори,но не мога да кжа същото за прийждащата (през лятото)*** от Монтана,Перник,Търговище,Шумен и т.н.За колите с регистрация ТХ може да се напише книга.Мотористите карат по някакъв техен си закон,полицайте не виждат и не чуват и като стане някоя беля тогава всички са загрижени.И понеже станаха инциденти с пешеходни пътеки градската управа направо ги заличи.Та така.

16

Наблюдател

преди 4 години

В Борисов ата градина е същото коли коли коли и няма кой да ги спре !!!!Пред хотел шератон в София тротоара са си го направили паркинг Законен !!!после шофьори виновни

15

Анонимен

преди 4 години

Те тия дето пишат законите ни не са виновни, а тия дето не ги спазват ;)

14

One Driver

преди 4 години

Колата е BMW,3-ка,с румънска регистрация. А стига сте се правили на много умни,с тъпите си коментари,че тоз и оня е виновен!Кой където иска да ходи,да мълчи,да вика,да върви където ме е удобно! Единственото,което трябва да се направи е:коли и велосипеди,в Морската нямат място!Това е! Жалко за детето, съболезнования на родителите!

13

Жо

преди 4 години

НА ПАРКИНГ се кара с 5 км/ч. Паркингът не е улица и скоростта на колите и пешеходците трябва да е еднаква.

12

Анонимен

преди 4 години

Че те собствениците на Хоризонт първи обжалват всяка забрана за влизане на коли в Морската. Резултатът е налице.

11

Анонимен

преди 4 години

Сега ще излезе, че детето се е блъснало в спрелият автомобил.

10

Анонимен

преди 4 години

Или да затворят морската за коли и мързеливите търтеи да си слязат от колите и да ходят пеша. Това е място за разходка, нормално е децата да бягат. Родителите им на каишка ли да ги държат заради няколко мързеливи тарикати, които не излизат от колите си?

9

Анонимен

преди 4 години

Дете, блъснато на паркинг, веднага да почине, от автомобил с чужда регистрация ... повече информация няма.Да не се окаже че "автомобила" е от онея грамадни джипо-камиони от неизвестни марки и руска/украинска регистрация, дето толкова често ги виждаме да нарушават правилата и правят ПТП-та, мислейки си че се намират на руска/украинска територия?

8

Легендата

преди 4 години

Варна е разкопан двор. Това може да е някакъв случаен инцидент, но състоянието на града и неговата управа е потресаващо.