32

Тръба

преди 4 години

Новият Кауфланд разгледахте ли го? Ако не сте, да ви кажа. Там пише, че наденица натъпкана с евтиджос вече е 10 (десет) Радев-и левчета килцето. Народните ви представители казват, че това било само началото.

31

Алчипъзльовци

преди 4 години

Най-добрият танк от сирийската война Т-55. Гива из пустинята, превземат си го едни от други с години, но продължава да участва. Някой да е виждал Абрамс втора употреба? Със самолетите е същото. Су-25 се е връщал без половината си части в Афганистан и после пак в бой. Срамежливите американски фърчипляктори не смеят да излетят и кацнат на каква да е писта, правят се на невидими, стрелят от 50 километра и бягат. Това е техника за страхливци.

30

Анонимен

преди 4 години

Естествено, че наличните СУ са необходими. Да не мислите, че само с 8 Ф-16 се охранява държава?

29

Анонимен

преди 4 години

До 28. Ти си българин ама друг път. Ние истинските българи слушаме ООН, НАТО, ЕС.

28

Анонимен

преди 4 години

Че кой очаква от военните да се разработят. Те са станали с пагон за да са на служба. И да расте заплатата със службата. Дрехи, храна всичко в яслата.

27

българин

преди 4 години

До всички млади дихателчета тук с Американофилско съзнание! Мили дечица.Разберете най после нещо съвсем простичко! Демокрацията Американска.Ви научи да повтаряте нещо шаблонно.Нямащо нищо с реалността! ( ЕС и НАТО) Това са несъвместими 2 организации! Разберете го! ЕС си е наш Европейски! Но НАТО си е военен блок Американски.Който целта му е.Да контролира Всички континенти! Европа е под Американски ботуш 30 г вече!Вълк и овца в една кошара? Няма такъв филм! Америка е поробител от нов стил!

26

ccc

преди 4 години

Вреден... по-вреден... най-вреден... Радев Решетников.

25

леко питане така

преди 4 години

Впрочем какво става с визите за нашите съюзници САЩ трябват ли още визи за пътуване при нашите съюзници САЩ? Нашите съюзници САЩ нали имат договор за безвизов режим с другите наши съюзници от ЕС, ние го спазваме като пълноправни членове и пускаме нашите съюзници без визи. Нашите съюзници САЩ спазват ли го, или за тях България и българите са полу-човеци втора категория и не е нужно да се спазват с тях договори.

24

Анонимен

преди 4 години

Че кое от това, което е казал не е вярно? Имаме си съюзници и ще си купуваме от тях. Който не го кефи знае къде е терминала. Въс.

23

Васали

преди 4 години

Покупката на Ф-16 е стратегическо за българската държава, за да покаже къде стоим. Ако ние не купим Ф-16, ще изпаднем в изключително тежка геополитическа ситуация и ще изгубим доверието на американската държава.Р. Плевнелиев

22

Анонимен

преди 4 години

50 годишните американски самолети ще бъдат доставени след 2025 и може да струват над 4 милиарда. Но България ще плати всичко предварително кеш.

21

Анонимен

преди 4 години

До 1989 г. българските ВВС са получили и експлоатирали общо: 224 МиГ-21, 90 МиГ-23, 4 МиГ-25, 22 МиГ-29, 23 Су-22, 31 Су-25, 44 Ми-24, 18 Ми-8s всичко 460 машини. На заводски цени от Русия, срещу бартер и износ на селскостопанска продукция.

20

Щирлиц

преди 4 години

До Прецедентът РадевАвиацията е в това положение заради цяла плеяда антибългаристи,които 30г.се опитват да затрият родните ВВС.От синият брадат пр.ъч,до днешното недоразумение!

19

Анонимен

преди 4 години

СУ 25-превъзхожда F-16.

18

Стратег

преди 4 години

Истината е, че Румен Радев, нема да си остави магарето в калта и мноо яко го втъква на Тумбак паша в задните бузки и оттам в на Кратуната, дивия;))) Ще разберат те, че трябваше да вземат Грипена, а не да мис е правят на върли евроатлантици. Допълнителен плюс за Радев е, че е професионалист в тази област, докато Тумбака и Кратуната са виждали самолет, само на картинки;))) тъй да се каже, образно;)))

17

Вижда се, че

преди 4 години

Румбата още го мъчи изгубената провизия за Грипените .....

16

Наблюдател

преди 4 години

До края на юли сделката за F-16 трябва да е факт. Затова петата колона на Москва начело с лицето Радев прави всичко възможно тя да бъде осуетена. В началото на мандата си предателят Радев успя чрез служебното си правителство да отложи покупката с две години. Ако успее и сега жалко за България и българските национални интереси!

15

Сократис

преди 4 години

СУ-25 е един прекрасен боеви щурмовак, доказал се хилядократно, с участието си в редица военни конфликти.Прекрасна машина, безотказна и според предназначението си, с перфектни летателни характеристики.Учудващо е, че е приземен, но е обяснимо, като се има предвид, какви "специалисти" се разпореждат с летателните ресурси, докато истинските специалисти мълчат, за да им се даде възможността, долазят до пенсия.Президента, това го знае прекрасно, но от него не зависят нещата, Поне за сега!

14

Българин

преди 4 години

До Анонимен.... Явно има някакви причини Радев да иска.. Причините са, че Радев е руска марионетка и национален предател и за него, като за всеки *** руските интереси са над всичко!

13

vmz

преди 4 години

До АнонименНе е голяма работа да си щофьор на самолет. В САЩ след една година обучение се става втори пилот. В Британия школата е 2 години.