9

руски самальоти...

преди 4 години

Руснаците лека кола не могат да произведат(дори Москвич) като хората, та камо ли самолет. Никой не купува руски самальоти...Ха-ха-ха...

8

Мечо Пух

преди 4 години

Братята американци в знак на приятелство, решили да подарят на г-н Борисов и Българската армия от най-новите американски разработници за по-бедните им съюзници. Ракетите имали много иновативни технологии: умни бойни глави, куп електроника за прецизно управление.На демонстрацията пред Атлантическия клуб, американския посланник и другаря Тръмп, г-н Борисов се издънил и не можал да изстреля дори една ракета. Просто не успял да им опъне ластиците. :)

7

Анонимен

преди 4 години

Скоро момчета, ще имате най модерните самолети на Балканите. Освен Турция, която има няколко ф35. Всички останали са със стари ф16 или без Блок 70. Да карате разумно да не стане, като с новия хеликоптер.

6

Гледна точка

преди 4 години

Не самолети могат да защитат родното небе а модерни ракети С500.Като ви разправях, че са ни нужни не самолети, а наземна отбранителна техника, гранични войски и градска охрана, вие пищяхте, самАльоти та самАльоти.В случая със С- 500,руснаците, ще искат майка си и баща си, като по "братски"!

5

смях

преди 4 години

Радев за 30 години не е участвал в един реален бой, а иначе критикува, че самолетите дето сме вземали, са били само за авиошоу

4

Самочувствие

преди 4 години

Без покритие. Каква авиация без самолети

3

До 6

преди 4 години

Ааа - не става.Тиквата си е шеф на Пътното

2

Прецедентът Радев

преди 4 години

Кой беше шеф на авиацията години наред доскоро - льотчика Грипен Радев ! Затова сега авиацията ни е на този хал.

1

Анонимен

преди 4 години

Тия и тия живеят в паралелната вселена на Бойко