213

Анонимен

преди 4 години

Янките ни продадоха два ТЕЦ-а на мястото на два реактора, но не си взехме урок. Сега ще ни продадат едни железа на книга, които сегашните пилоти няма да дочакат. Толкова ли сме глупави или толкова се самомразим, че си го причиняваме?

212

Един

преди 4 години

Първият полет на Ф16 е през 1974 г.! Това означава, че е почнат да се разработва преди 60 години!

211

Анонимен

преди 4 години

Добре го е казал Каракачанов накрая "Лесно се критикува, трудно се върши работа".Това е. Този безполезен "президент" само глупости говори, да не говорим, че не различава щурмови самолет от изтребител. Отделно, че като шеф на ВВС какъвто беше доста време не свърши работа за 5 лева. Даже си спомням как се усмихваше срамежливо на Борисов. Жалък лицемер.

210

Анонимен

преди 4 години

Кара,,Крачун" ,ти си като Кара,,Канчева" - патици отвсякъде !!!Резила ви е пълен !!!

209

Анонимен

преди 4 години

До 215Богатите не купуваме Мерцедес.Спокойно ***. Ще ти дадем някой лев за старанието!

208

До 215

преди 4 години

Бедни сме, вярно е. И все бедни ще останем, но с чифте пищови на голия тумбак! А тези с Мерцедесите (у нас) живеят в определени квартали и махали. Въпрос на манталитет.

207

Анонимен

преди 4 години

То и мерцедеса е 200к има и Дачия за 30к... Ама не знам защо богатите избират Мерцедес.Ама сигурно са *** и те... Трябва вас да питат бедняцитее... Вие винаги знаете :)

206

Анонимен

преди 4 години

Каракачанов се опитва на летец самолети да продава! Но това не са краставици, нито паспорти!

205

Анонимен

преди 4 години

Няма нужда да спорим. Предлагам ГЕРБ да си ги купят с парите от субсидиите, апартаментите, терасите и къщите за гости. Аз пари за вторично желязо нямам!

204

Анонимен

преди 4 години

Мразя РУските гъзолизачи. РУСанците са винаги били против България!

203

Анонимен

преди 4 години

Борисов, не разрешавам мойте пари - данъците ми да изхарчиш за Ф16. Разбираш ли какво ти казвам! Внимавай в картинката!

202

Анонимен

преди 4 години

Още малко история! Прочетете за Берлинския конгрес и вижте кой какво е направил за разделението на България на Царство България от останалата половина на страната ни. И точно ВМРО да ми се навират с гнусните американци! Долна предателска сгааан! Проклинам семката ви долнааа политическа корумпирана! Камък върху камък няма да остане от къщите ви! Един от вас няма да остане!

201

ХГ

преди 4 години

Делят ни на Българи и Турци, леви и десни, бедни и богати, русофили и русофоби,...........а всъщност единственото смислено разделение е граждани - мафия.

200

Анонимен

преди 4 години

Малко история. От 1878 до 1944 година русоФобите во главе с князете и царете внос от Германия са ни въвлекли в три национални катастрофи! Иван Вазов е ненавиждал русофобите, понеже от първо лице е осъзнавал какво предателство извършват спрямо България. Бъдете сигурни, че сащ и техните мутроминистри ще платят прескъпо за това! Пише им се! Пише ви се предатели! Ще виете като кучета! Обещавам!

199

Анонимен

преди 4 години

Наште наведени празноглавци ще дадатмилиарди грешни пари за стари таралясници за които и завод даже вече нвма та сега с нашите пари американците ше правят и завода за щайгите. Ердоган седин ход матира и НАТО, САЩ с ракетите С400 .

198

Анонимен

преди 4 години

Мразя американските гъзолизачи. Американците са винаги били против България!

197

до москвич бракма

преди 4 години

хаха, абе ***, чудно що янките ги е толкова страх от новите москвичи, че и рипат на Ердоган че си купува модела с400. Нашия навремето беше 412 ;).

196

Анонимен

преди 4 години

Каракачанов тук е напълно прав, но не иска да каже, че Радев говори това което иска Кремъл, а не българското Правителство и българския Парламент.Апропо, Радев сам се направи персона нон грата за българските Правителство и Парламент !

195

Българин

преди 4 години

До РУСИЯОт Съединението до днес Русия и русофилите сте най-големите врагове на България!

194

БГ мрази ръсия !!!!

преди 4 години

45 години руско робство 45 години терор и убийства по Белене и Скравена само заради виц против диктатора сталин или живков 45 години затвор в собствената държава 45 години москвичи и заски 45 години България беше поробена от по прости и пияни хора