24

Реалист

преди 4 години

Това го чуваме вече 4-5 пъти. Договорили се били да се договарят. Ами те и сега уж се договарят. С една дума - всичко по старому

23

Анонимен

преди 4 години

До 21 привет от Германия Гледах ти, аркадаш, клипчето, което си качил в турския Ютубе. След него последваха турски клипове и ми мелиха на главата на комшийски. Така окончателно ми се изясни какъв си и защо бълваш злостно срещу Русия от сутрин и вечер - което си е направо заболаяване за клинична пътека. Като не си българин не злоупотребявай с българските сайтове и си пиши коментарите в турските интернетмрежи. И помни,че за нас българите имаше турско робство, за разлика от вас османците

22

Анонимен

преди 4 години

Дончооооо! Намери ли си майстора?!

21

Анонимен

преди 4 години

Твоето "Къде и как живеят офицерите във велика русия ?!" е същото като снимките на Кремъл, които тази медия публикува към статиите за Русия. Москва Сити е отдавна построен, а на снимките се виждат работещи кранове, отпреди 15 години.

20

привет от Германия

преди 4 години

Браво на САЩ и Китай ! Само така русия ще бъде докарана до фалит !Сега в русия е страшна мизерия , Путин няма пари дори за нормални заплати на офицерите ! Вижте ги как мизеруват като роми от Столипиново !Youtube - Къде и как живеят офицерите във велика русия ?!

19

от 19

преди 4 години

извинявам се за неволната грешка- Санкт Петербург 2019 г.

18

Анонимен

преди 4 години

До Гледна точка (11): Глобализацията настъпва!---------------------Глобализацията (либерализацията) настъпваше, но се износи.Това свое заключение Путин повтори онзи ден в отговор на въпрос на FT.В речта си към гостите на ПМИФ, Государят за пръв път формулира тази мисъл.Знаковите речи на Путин станаха три(жалони в бъдещото развитие на света):- Мюнхен 2007;- ООН, Ню Йорк 2015;- Санкт Петербург 2018 г.

17

РУСКИ АГЕНТ

преди 4 години

Вгледайте се добре в снимката. Не е трудно да се забележи как Тръмп е готов да пусни мазен кравешки език по лицето на китаеца в знак на добра воля. Също като при Путин, Ким и др. велики лидери... Нормална американска практика.

16

Арети

преди 4 години

Кой държи коэовете и кой кого надцаква!!!??? Все ми се струва, че големите играчи не са твърде навити на екстримен сценарий (трета световна война)!!! Едно обаче е сигурно, живеем в период, който е наричан "краят на света" или "последните времена"!!!

15

Анонимен

преди 4 години

Индия ще е новия Китай. Това е решено и Китай само ускорява този процес с напъните си. Това е положението. Блякайте си, колкото искате... Китай нищо неможе да направи САЩ. Очевидно е.

14

Горд АмериканскиТрол

преди 4 години

До 8 Рашкия ТролТроле, май Бай ти Дончо опъна яко кльощавото жуже и жълтия ***, я по добре се ориентирай към посолството на Козяк, хората поне плащат в долари, нещо много изпаднал и прегладнял ми се виждаш....

13

НОРМАЛНО

преди 4 години

Кравата като види зора и мучи за пощада -)))

12

Анонимен

преди 4 години

Къв вова най бедния от всички играчи :) Кво ще мачка юргана ли. Ориза усети накъде задуха вятъра - Индия .

11

Някой си в Лондон

преди 4 години

Тръм му се разклати стола след конфликта с Иран и започна да целува Китайски *** . Най интересното е , че Путин стои от страни и се забавлява колко жалки са Американските ***

10

Гледна точка

преди 4 години

В съвременното отворено общество, нито една държава не си е самодостатъчна. Колаборацията между отделните компании е много голяма. Глобализацията настъпва!

9

ПЛАТЕН РУСКИ ТРОЛ

преди 4 години

Мачкай, Вова!

8

Анонимен

преди 4 години

Китай е зависим от САЩ и съюзниците му, а не обратното. Няма как да отговори на ударите. Видя се и с хуявеяяя... А това е началото.. Явно видя, че не е страшен и наведе глава. Така и теябва оризче.

7

Анонимен

преди 4 години

Клекна ориза. Явно не е толкова ***, като аутуляхаа ***.

6

ПЛАТЕН РУСКИ ТРОЛ

преди 4 години

Сопите на Русията и Китай болят и млатят право в целта. Вовката си знае работата - вкарва всички в безпрекословно подчинение. Отдавна бити карти като американците, колкото и да са ***, осъзнават, че опцията им е само една - НА КОЛЕНЕ!

5

Гледна точка

преди 4 години

Китайците клекнаха май, чичко Трумп не си играеСлед като редица големи американски компании "пропищяха" от политическата водена от Тръмп и намериха вратички да заобиколят забраните, същия видя, че думата му олеква. За това реши този път да го играе доброто ченге ю