30

1

преди 4 години

Да се оплакват на тиквата..

29

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 31Забогатяват българите във вашата партийна централа. От тролстване забогатяхте ли?Българинът гладува, мизерува и умира от болести.

28

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКорнелия , ти ли си ?Не може да понесеш че българите забогатяват ?

27

Анонимен

преди 4 години

Това са чужди туристи и румънци тръгнали на почивка в Гърция. Пропагандната машина ги представя за българи, за да внуши, че българите са богати.Докога ще държите новината от вчера на челна позиция? Нито е с много коментари, нито е 100% правдоподобна, нито е "прясна и топла"?

26

факт

преди 4 години

Охранихте се, опаричихте се и изплувахте от мизерията, затова сте се засилили към Гърция, към Италия, Турция, Испания, Дубай и прочие туристически дестинации. Не мислите за хляба с уважение, а пилеете пари за удоволствия. Не ви се иска духовност, израстване във Вярата, а скитате и се суетите като мравки над труп на червей. Не се сещате, че накрая червеите ще ядат смъртните ви тела, а Бог ще преглежда душата ви в деня на равносметка, наречен Страшен съд. Рай или ад- изберете сами.

25

Анонимен

преди 4 години

Нямали пари българите...Затова ги харчат в Гърция... 20 километра трябва да е опашката...

24

Мустакис Гърция

преди 4 години

Абе на вас българите все Космоса ви крив. :-)

23

Анонимен

преди 4 години

Пак некоректно- румънци са повечето. Не показват регистрационните номера на колите, да не се види, че повечето са румънци или чужденци.

22

Анонимен

преди 4 години

До Активист на БКПМежду изброените от теб държави граници няма от над 30-50г, няма общо с положението при нас, все пак сме в ЕС от малко над 10г. Личи си че си активист, но пък те освен към майка Русия накъде?Въпреки това преди 2г чаках над 3ч на границата между Германия и Австрия, поради засилен контрол заради емигрантите

21

MGS

преди 4 години

До Активист на БКПЩото не си чакал по 5-10 км опашки между Германия и Австрия в съботите през ски сезона, когато едните си тръгват, а другите пристигат на ски... вярно опашката върви, ама пак е 1 час.

20

Активист на БКП

преди 4 години

Между Белгия и Холандия, Словения и Италия, Германия и Франция няма тапи и задръствания !!!Ама това е Европа,а ние сме гавазите на Европа...

19

Anonim

преди 4 години

10,Каква е тая завист? Не си ходил в Гърция на почивка, това ок. Какво ти пречи друг да го прави? И, ако за някои хора нормално това е повод за хвалене, защото са събрали пари и те свят да видят(Като грам не казвам, че е лошо, защото и това е вид успех за човек с нисък доход.), то други просто отиват на релакс, както биха отишли за 2 дни на село, нашето море, в Хисаря. И определено не се хвалят, защото просто си ходят на такива малки.почивки редовно. Нещо да ти пречи освен завистта?

18

спокоен шофьор

преди 4 години

Не съм ядосан........но съм си вкъщи.......без пари за Гърция.

17

Анонимен

преди 4 години

Както има за ТИР и коли разделено,така трябва да е за коли от ЕС и коли не от ЕС отделно защото не се спазва.А тези дето са с деца на отделна опашка,че там по-дълго проверяват.Въпрос на организация е и на желание да се работи от митничарите.Там обаче надницата си е същата и не им дреме ще чакаш ли или не.Ангелкова да търчи да отпушва трафика по границите,а не да се занимава с глупави проверки по бетонооморието,екскурзоводите и къщите за тъщи.То не ни трябва изобщо министерство на БЕТОНОВИЗМА!!!!

16

Анонимен

преди 4 години

Не мога да го разбера тоя мазохизъм - хем знаят, че има задръствания, хем се нареждат в задръстването... и после... реват на умряло, че имало задръстване?Ами то всеки си заслужава съдбата според интелекта...

15

Анонимен

преди 4 години

е как нема да са ядосани? с тия ниски заплати и тоя скъп бензин ги карат да ходят по гръцко, турско или македонско, па и задръстване има, и пътищата лоши, абе мъка!

14

До17

преди 4 години

Ако гласувате за БСП, те ще затворят границите както при бай Тошо, и ще гледате чужбина през крив макарон! Ваш избор!?

13

От Ганя до 8

преди 4 години

Ей Вуте, гледай си ти бачкането, а почивката остави на нас. На 40 км съм от Солун и мога да ти кажа че чакането си заслужава.

12

до Ганя Трола

преди 4 години

От 10 коментара под мен, поне в 5 се повтаря "***", трябва да си *** да не разбереш, че са писани от един и същ ***..

11

бай Стамат

преди 4 години

Северна Гърция е ОК, но преди това трябва да мине българската армия до Солун включително, както е било 1913-та.