17

Убиват с хлор

преди 4 години

AKo басейните са с топла или гореща минерална вода и имат хлор и други спец препарати не влизайте. Хлор токсичните съединения проникват през кожата в телата на измаманите да с е къпят.Платени убиици от РЗИ вмесот смяна на водата отравяне на водата/МАсови убиици от много години провеждат показно отравянена БЪлгарския народ с хлор токсични канцерогенни съединения продавани вместо питейна вода.НА първо място сме по убити с инсулти,инфаркти диабет и рак

16

Анонимен

преди 4 години

Истина, истина ви казвам!Носете си с вас поне 2 химически лаборатории, и 3- микробиологични! Противофгаз и химическо наметало са задължителни! Преди вас никой не се е къпал в басеин, от мен да го знаете! Преди вас не е имало басеини. Измислени са преди има-няма 2 години!Да не забравите да си вземете айфонЯ. И селфи-стика, че от това се умира!См0таняци такива!Извинявам се на нормалните хора за НУЛАТА, ама сайта не дава д се "обижда" :)

15

Инфакция

преди 4 години

Като има много хора в басейна, в тези жеги, внимавайте да не ви такова някой докато се плацикате.

14

Наблюдател

преди 4 години

Яко видите някоя от Златките в басейна, не влизайте!

13

Анонимен

преди 4 години

Тая на снимката какво иска да ни каже? Че можем да хванем от нея някоя инфекция?Поне такъв вид има - изглежда много заразна!

12

Хах

преди 4 години

Винаги като ходя на басейн после ме сърби ***. Факт !

11

Анонимен

преди 4 години

Поне няма да ми миришат краката и подмишниците.

10

Анонимен

преди 4 години

Без хлор инфекции, с много хлор алергии.

9

Анонимен

преди 4 години

до 1Лекуват се с течен азот при кожната ти лекарка! Става за секунди

8

ПО БГ БАСЕЙНИТЕ

преди 4 години

Се хващат и тении и хемороиди и какво ли не, холерия и тем подобни. Само в морето му е майката и то булгарското море да се пречистиш да се осолиш, басейните са кьорфишек работа.

7

Галя от Плевен!

преди 4 години

Аз си ходя в Гърция на басейн и там няма хлор във водата, а шезлонга ми е до басейна!Храната е много евтина и качествена, няма ГМО и ешерихия коли както е в мутренската българия! Гърците са много приятни, а турците ти свалят звезди само за да те обслужат, не като наште в бетономорието

6

Ти да видиш

преди 4 години

Хората ходещи по басейни са като биволите,киснат се един до друг в гьола!

5

Анонимен

преди 4 години

Трябва да си напълно луд да се киснеш в басейн с всякакви хора. Поне няколко от тях са преносители на зарази.

4

Анонимен

преди 4 години

"Инфекции, твърде много хлор - за какво да внимавате на басейна?"Като за начало трябва да внимавате да не го прилижавате на по-малко от 50 метра. И не говоря само за басейните в България, а в световен мащаб.

3

Анонимен

преди 4 години

Басейн рядко влизам. Бацилник. Не е ли солено море, не ме занимавай. Единия сралл вляза в басейна, другата шундатаа и тече и тя влязла.

2

Анонимен

преди 4 години

То затуй ли всички жени по басейните са с брадавици по носа.Днеска бях на басейн за десет лева.

1

Мейстър Емон

преди 4 години

Хванах едни брадавици от шезлонга басейн. Не се лекуват, само през няколко месеца ходя да ги режат. Вече ни по фитнеси, ни по басейни, камо ли на спа бих припарил