46

българин

преди 4 години

Капитализма пробва по всякакви начини за да проникне на всякъде. Ако комунистическата държава има ядрено оръжие.Америка пробва и по други начини.Ето и с наркотици даже.Щом е "каузата" Може всякак! Абе тъпо световно племе.Що не и биете шута на Америка и си гледате интереса? -:) Една измислена държава На *** на географията И си пъха носа на всякъде?! Шута веднага! Иначе вие ще бъдете ритнати в един момент!-:) Избора е на всеки! Стига да не е късно уви!

45

ким чен ун

преди 4 години

Готов съм да защитавям комунистическата идея и достойно да я отсоявам пред всеки един от вас.очаквам вашето мнение..

44

ким чен ун

преди 4 години

капитализъма продължава да прониква в Корея подобно на раково заболяване.. от това страда пролетариата.. помогнете!! за да може да построим нашето общо бъдеще в колективистично общество в което движеща сила са обективните човешки потребности а не капитала

43

ким чен ун

преди 4 години

Другари, Корея е последния стожер на справедливостта и суверенитета в целия свят!!! Това общество представлява ценност за целия свят.. призовавам юнеско да защити човешкия вид в Корея !!! Богатсвото изразено в политико-културните различия на човешкия вид е необходимо да бъде запазено

42

Анонимен

преди 4 години

Престъпниците се представят за демократи, репресирани и борци с режима. Същото като в България и навсякъде.

41

АнтиСедераст

преди 4 години

.....и живеят в пещери и хрупат тревица ...Как така сте го забравили ???

40

Анонимен

преди 4 години

И той не знае.

39

Енгелс

преди 4 години

До ВасилевВсичко което си написал е вярно, не разбрах само защо искаш Бойко да подаде оставка и да дойдат Курнеля и Доган??

38

Анонимен

преди 4 години

Територията(бивша държава България)!Настоящето:-между бандюги,амфетамини и дивашки капитализъм...бъдещето,между гробищата и терминал 2..И ИЗЧЕЗВАЩИЯТ БЪЛГАРСКИ (НЯКОГА),НАРОД!!!

37

Василев

преди 4 години

Защо ми се струва, че намирам много сходни неща между историята на българския шуро-баджанашкия селско-просташки партизански капиталистически елит и това какво става в Северна Корея??И все пак ми се струва, че премиерът Бойко Борисов ,трябва и е длъжен да подаде оставка, след като неговата гербева държавна корумпирана администрация краде от еврофондовете и с престъпниците си правят къщички за гости!По времето на Тодор Живков държавната администрация не крадеше така от народа!Реймън Донали!ЦРУ

36

Шоп

преди 4 години

Процесите са много достъпно описани в книгите Фермата на животните и 1984 от английският комунист Ерик Блеър, известен повече като Джордж Оруел, вечна му памят!

35

Анонимен

преди 4 години

Може,но не са продавали на бг земя,действа лиса смисъл за доброто на бг народ.-Ти сигурно знаеш от първа ръка, под клетва, къде са продавали. И какво хубаво за нас, че са тровели други народи? В крайна сметка кой обяви соца за недоносче и кой обяви банкрут на държавата?

34

Анонимен

преди 4 години

До ЖоМоже,но не са продавали на бг земя,действа лиса смисъл за доброто на бг народ.Сега как е? Кой всъщност продава дрогата у нас и по света?

33

Жо

преди 4 години

ПО ВРЕМЕТО на СОЦА, у нас търговията с дрога се контролираше от Държавна сигурност. Само ДС можеше да организира и прибира милиони от търговия с дрога. Остовно, тази търговия беше пренасянето на големи количества кокаин и хероин, скрита в ТИРове, през територията на Народна република България от Турция, Ирак и Иран за Западна Европа. Определени количества се отделяха за вътрешна консумация на децата от Голямото добр`утро.Простосмъртните пласьори бяха преследвани и осъждани на затвор.

32

rutu

преди 4 години

до 42 - Te oт днес.бг си имат специален пратеник в северна корея и от там черпят информация.

31

Анонимен

преди 4 години

КАто решите да промивате мозъци, вземете та си направете труд да измислите нещо по-така, че сте смешни!На тая пропаганда, непочиваща на никаква логика, може да се върже само третополов-евроджендър с голем и рeзан у гaзо.

30

Присмехулник

преди 4 години

*** бъдещето! та това е настоящето на "освободените" от "комунизЪма" държави и реалността създадена ни от педофилите от европейския съд!

29

Анонимен

преди 4 години

Тази статия ми описва състоянието на България сега. Никога не съм ходил в С. Корея и не знам как е там но явно господата които пишат тези статии са добре информирани но не знам от кой.

28

Анонимен

преди 4 години

Доло горе както беше при нас през Лукановата зима само че малко по-лошо.

27

Русия ?

преди 4 години

Единствено Русия и С.Корея плашат с оръжие, то толкова и си могат. Само не разбирам защо русофилите заминават на запад а не за Русия. Жалка работа.