51

999

преди 4 години

ИНТЕРЕСНО И ЗАБАВНО ЗАГЛАВИЕ НА СТАТИЯ, КОЯТО ЗАВЪРШВА С ПЪЛЕН ОБРАТ !ЗНАЧИ ИМАМЕ ЕДИН БРОЙ ДУХ НА ЛИЦЕ, НО РАЗБИРАШ ЛИ ТО Е ДЛЪЖНО ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА И РАБОТИ С И ЗА ЕРДОГАН !ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ЗАЛЕЗА ... ДАМИ И ГОДПОДА , РАНО ИЛИ КЪСНО ВСИЧКИ НА ТАМ ОТИВАМЕ ! МАКАР, ЧЕ ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ И НА ЕРДОГАН - ЗДРАВЕ И ДЪЛЪГ ЖИВОТ !

50

Анонимен

преди 4 години

Всички слаби и егоисти хора са диктатори.. Ердоган е един от тях на народа им омръзна неговият стил на управление...Винаги има край на всяка ера...Светът се развива и не приема хора като Ердоган да ги управлява... Поздрави на младите хора във Турция...Нека има мир и благоденствие за целият турски народ...

49

К. К.

преди 4 години

Неколко а тук се надяват като падне Ердоган, да падне и Борисов. Ще ги разочаровам - като оставим настрана, че Ердоган следващите поне 10 г. е непоклатим, да им припомня, че за Борисов, възродителя на България, гласуваме над 1 млн. А крадците от БСП се разпадат... Така че има да почакате да падне Борисов даже по-дълго, отколкото Ердоган. Докато си иска, ще управлява. Ние го овластяваме! За да строи, строи, строи. Да изгражда нова, европейска, натовска България! С помощта на успелите!

48

К. К.

преди 4 години

Новините за политическия край на Ердоган са твърде подранили... С поне 10 годинки

47

Анонимен

преди 4 години

До О С Т А В К А !!!Ти като не можеш да траеш си е твой проблем!

46

Анонимен

преди 4 години

До Хироу МустафаА ти си гледай трицифрената инфлация и обезценяваща се валута!

45

БАй Х@й

преди 4 години

А на хаерлия сега в турско скоро и у нас!

44

Анонимен

преди 4 години

Каквото и да държи, скоро Турция ще страда и хората ще го махнат и не знам какъв пост е подарил след като игра изборите 2 пъти.

43

Виготура

преди 4 години

Пак го извадиха от нафталина тоя нефелен *** Асен Агов. Анализите му са смешни, повърхностни инепрофесионални. Дори не си а направил труда да види, че партията на Ердоган печели 24 от 39 места в общинския съвет на Истанбул и властта е пак в него. Кмета изпълнява решенията на общинския съвет. Ердоган подари този пост на опозицията, за да каже пред всички - ето на, аз не съм диктатор, опозицията печели. В същото време Ердоган държи съд, прокуратура, полиция, жандармерия, армия, всички.

42

Анонимен

преди 4 години

Време е и неговия приятел башбакън Борисов да се отегля, поразиите които направи не могат да се поправят още 50 год. Ха да ви е честито новото увеличение на ток и всимко останало.

41

Пешо

преди 4 години

Дано има промяна, но положителна, а не един луд да смени друг луд! Че кой иска луди съседи!

40

Дано

преди 4 години

А, дано, залезът да дойде и в България!

39

Last Rebel Gun

преди 4 години

Араби, турци все същото...

38

Хироу Мустафа

преди 4 години

Ердоан е велик управник вкара в затвора почти всички либерални кафир престъпници от фондациите тези,които развращаваха и разрушаваха Турция и я превръщаха в ЕвроАтлантически заден двор.Там съдия да пусна престъпник и да не компенсира жертвата е нечувано и подписване на смъpтната присъда за самият магистрат и На цялото му семейство.Турция цъфти под управлението на Ердоан.Търговията никога не е била по добра.Хотелите са пълни с гости храна на корем ред и дисциплина.Гледайте си корумпираната ***

37

Анонимен

преди 4 години

Човека беше на срещата на Г-20 кви залези малези

36

Анонимен

преди 4 години

Двама пед,ераса тровят региона - путин и ердоган.

35

Анонимен

преди 4 години

Асен Агов....поредния гаден, мръсен седесар (партия на мръсниците)....не искам да го слушам изобщо

34

Волов

преди 4 години

По някои географски ширини, духът от бутилката и pr.ъдня.ta от шалварите е вечна и непреходна.!.

33

Fenasi Kerim

преди 4 години

Снощи полицията е употребила палки и сълзотворен газ срещу голяма група в Истанбул тръгнала към квартал населен със сирийски бежанци след поредната новина за изнасилено 8 годишно момиче от бежанец. Днес тагът в Туитър е #арабите вън#.

32

Шопо

преди 4 години

Едни почиват на Беломорието,други на Бетономорието...