11

Бай Хой

преди 4 години

Алфа бета всичките са ми на *** 😁😁😁😫

10

Анонимен

преди 4 години

Самотните майки.

9

Со кротце со благо:)

преди 4 години

Жената телец е прекрасна майка и съпруга стига да е възпитавана в нормално семейство и да е видяла от малка колко е хубаво да има семеен уют,щастие и любов.Тогава тя несъзнателно ще го повтори и подобри когато дойде време да прави семейство и да дарява щастие на съпруг и деца. Също така е много лоялна и грижовна.Може да прощава в границите на разумното и не е дребнав човек.Проявите на безумна алчност,скъперничество,грубост и изневяра я правят студена и зла.А един телец може да бъде мн гаден...

8

ь

преди 4 години

Алфа-жените са тези, които си харесват мъж, избират го, казват му ама ти си много хубав и сещам се разни неща които искам да правим, охо радваш се, тръгвай с мен сладурче и т.н. Нима не сте срещали такива мъже.

7

Анонимен

преди 4 години

"Алфа" значи начало. За човек - първичен, груб, недодялан, с недоразвити мислене и душевност, борещ се да има и да си пази собственото /и не само/с всички възможни средства.Ако да си такъв е позитив...Омегата е цялостност, завършеност, всички нужни качества.Но който го е измислил това статийче, ще да е от първия вид-неразбрал, недочул, ама се тика.

6

Анонимен

преди 4 години

Смятам, че списващата редовно тия щуротии е телец - де що има начин, все изтипосва тая говежда зодия на преден план. Поредните глупости.

5

Анонимен

преди 4 години

Откак измислиха тия простотии всички искат да са "алфи". Алфа мъжкарят който покорява и обладава всички женски и унищожава конкуренцията,алфа жената която е супер-човекът.... Винаги ще има първи,втори,трети и така нататък.За всички има място под Слънцето а понякога от върхът до дъното пътят е бърз и неусетен.Така че и да не сте "свръхчовеци" "алфа" "хипер мега" хора пак ще си живеете добре.Всички сме просто пътници на тая Земя в първа класа или в последна класа рано или късно преминаваме.

4

Анонимен

преди 4 години

Алфа е началото, да не смесваме с цялостност. Много пъти тези, които искат или не искат, но са отпред, не умеят, не им стигат възможности да свършат нещата докрай. Винаги се нуждаят от някакъв тип "свита". Я да ги спасява при геройство, я да ги подбутва и поощрява, или просто да довърши започнатото, защото алфата е загубила сили и интерес.

3

Анонимен

преди 4 години

До 4: Има. Тези, които отзад са разработени като на стар Трабант ауспуха!

2

Присмехулник

преди 4 години

няма алфа жени!

1

Анонимен

преди 4 години

познавам жена с асцендент Лъв, тя отговаря на написаното за жените от зодия Лъв.Имам колежка от зодия Лъв. На младини е била за кратко време хубавичка, това твърдят по-възрастните колеги. Сегашният й вид няма да описвам, но тя продължава да се мисли за хубава и се държи като супер красавица. Над 50 г., а лятно време е с полички до средата на бедрото. нахална, шумна, нагла, крадлива по отношение на чужди идеи. При колективни задачи се опитва да извърти нещата така, че друг да работи вместо нея.