185

Лили Барута

преди 4 години

Истинска"демокрация" и комунизъм може да има само в затвор или трудов лагер. Там всички са еднакво облечени,имат еднаква храна и право на труд...Леле изперкулясах,какви ги дрънкам!?...Поправям се: Демокрация може да има само там където има ред и закони!

184

Гаманов

преди 4 години

До Да бе да: Плащай си сега парното,тока,водата,зъболекаря,транспорта и гледай как децата ти смъркат още малолетни наркотици и мини вечер по София да видиш къде спят бездомните,мини и през пазара да си купиш селскостопанска оранжерийна продукция от чужбина и се захласвай на богатствата на някои"големи демократи" Капитализма всъщност е състезание за повече и по качествена продукция а не дива експлоатация и ограбване!...

183

Анонимен

преди 4 години

Който не слушка накрая идват и го демократизират.

182

Да бе да

преди 4 години

До ГамановАбе айде стига с това безплатно това безплатно онова,няма нищо безплатно накрая някои друг плаща сметката на комунистите.Лицемерието е приоритет на комунистите 3 фалита и пак било безплатно.Загробихте децата си.

181

Анонимен

преди 4 години

Харланов я кажи къде работи жена ти и как я уреди и тогвава ми говори за демокрация, е заради такива платени " демократи " като теб няма демокрация в БГ, единатвено власт на олигарси, банкери и кору..мпирани политици и обкръжението им

180

Гаманов

преди 4 години

Тия"всичките специалисти"какви ги дрънкат по телевизията за"носталгия по комунизма" Пази Боже от комунизъм и от подобен капитализъм какъвто имаме днес .Имахме горе-долу социализъм: Безплатно образование,безплатно здравеопазване,поносими цени,нямаше бездомни ровещи в кофите,почти нулева наркомания и криминална престъпност...За съжаление имахме си и Червена буржоазия!...

179

адвокат Тенев

преди 4 години

Има,има демокрация...една за"елита" и една за тия които взимат малки заплати,малки пенсии и мизеруват...и нямат право на глас и мнение.

178

Лили Барута

преди 4 години

Никой не вярва на такава"демокрация"!!!??? В система която си унищожи морала и културата,предаде страната и народа си с васали и корумпирани"управници" не може да има демокрация!!!

177

Лисан

преди 4 години

Защото вместо на 3 морета, България стана на 3 прасета : Боци, Цаци и Шиши.

176

Анонимен

преди 4 години

Защото всичките тези пишман-демократи които се представиха за такива след 10/10/1989г.,се оказаха ДС доносници,милиционери,комсомолски секретари и разузнавачи на службите,и не са се махнали и до днес.Ето за това българинът не вярва в демокрацията.Само вижте кой избраха за Шеф на Юнеско,кой отиде в Евро Парламента,кои са министър Председателите и министрите от 30г. насам,за каква демокрация ми говорите.Всичките са на хранилка при Партията Майка още.

175

Охобохо

преди 4 години

Няма демокрация в БГ,има частен социализъм.До 1989 беше държавен монопол социализма а днес е частен монопол,който пак е на властимащите чрез техните фирми.В администрацията нищо не е мръднало,умножена е по три и все повече нараства,а никой не работи.Мисленето не е разрешено на чиновника,а му е вменено да мисли само за частния бизнес на определени хора,които са слуги на депутати и олигарси.Дребния бизнес е в ъгъла и е мачкан от чиновника за да може да се развива само на определени техни хора.

174

Анонимен

преди 4 години

Вероятно нашият народ няма и потребност от демокрация. Тя не е за всяко общество. Тя е за развитите общества, в които харата са достойни.

173

Анонимен

преди 4 години

Има си по-точна дума, един друг човек я каза - у нас си е фасадна демокрация. Не била хубава или истинска, дрън-дрън.

172

Анонимен

преди 4 години

И да, безспорен факт е. Само 2 минути разговор с разни "емигранти" от държавите със смешни имена ти стига, за д прецениш що за стока са.... Муууххахахахаххаха

171

Анонимен

преди 4 години

Заради ткив *** като теб, България вече не е бяла, чиста и християнска....

170

Анонимен

преди 4 години

До 188Защонпо дяволите повтарящ като папагал. Говориш за бежели, нехристиянски нации. Виниш на родоотстъпничество и чуждопоклонничество.... Предател.

169

Анонимен

преди 4 години

Разбира се, безспорен факт е, че милионите които САЩ и демократите избиха и избиват за да им вземат ресурсите и петрола са полу човеци с ниско качество, а демократите са човеци от най-високо качество и имат право да избиват милиони полу човеци с ниско качество за да се обогатяват и да живеят богато с ресурсуте им, да живееш богато е добро. Демокрацията е най-добрата система, никой не е измислил по-добра.

168

Анонимен

преди 4 години

185И ако българите преди бяха малко по-умни. Днес нации Македония, Сърбия и каквото се навъди над Албания, нямаше да има.

167

Анонимен

преди 4 години

До 185Хирата с различно качество и много добре знаеш това! И да, нормално е! Умението ти да Коста тираш фактите е невероятно!

166

Анонимен

преди 4 години

При демокрацията е нормално да избиваш милиони за да им вземеш ресурсите и нефта, това са третостепенни полухора, демократите са първостепенни хора и имат право да избиват третостепенните както САЩ, най-деморатичната страна в света избива милиони в страните с третостепенни ***, взима им нефта и ресурстите и в САЩ първостепенните демократи живеят богато, а да си богат е добро. Демокрацията е добро.