646

хах

преди 4 години

да изчезват тия смръдливи руснаци, дето обикалят по Лидл и Кауфланд да търсят промоции. Не са истински туристи, от които ще се подобри бизнеса на ресторантите и хотелите.

645

Вие Сте Болни

преди 4 години

Невероятно е как от такъв инцидент, троловете започват да пишат за Путин и Русия вместо да погледнат обслужването на черноморието... Заслужаваме си съдбатаДругото невероятно е как от един кратък клип се правят крайни заключения тук в коментарите

644

Анонимен

преди 4 години

Тоя па, в Слънчев бряг работи - руснаците мрази! Значи постоянно е в състояние на нервна криза, тъй като руснаци бол на Слънчев бряг.

643

Сра

преди 4 години

Голяма реклама на Курортите, само така! Дано това лято фалират повече "бизнесмени" като този. Иначе се усети се че го снимат и държи отзад ръцете...

642

Абе

преди 4 години

Рускините са крайно отвратителни същества. С руснаците криво-ляво може да се разбереш, обаче женските са изчадия. Мислят си, че всичко трябва да е за тях и трябва да им се поклонят. Не приемат възражения. Понеже там им държат юздите здраво и ги шамарят, като дойдат тука се чувстват хора, но нещо не са разбрали добре и се държат като господари. просто племе. Рускиня само за е**не и после далеч от нея. А тия, дето по къщите си ги прибират.. са още по-ненормални.

641

Анонимен

преди 4 години

Тая лъже като рускиня, че го е плюла. Човекът е съвсем спокоен.

640

Българин

преди 4 години

До АнонименТъп *** ***. Половината България я прибраха руснаците. Като почнеш с Лукойл и ...

639

Българин

преди 4 години

Я всички русофили, да си искарат виза и беж за Русия. Все пак тук сму в България и държа да живея само с Българофили!

638

Тошо

преди 4 години

да се хвърли в Белене

637

Дориан

преди 4 години

Господинът може да бъде обвинен в ксенофобия и насаждане на омраза. Въпросната госпожа може да търси правата си в европейския съд за правата на човека. *** си е ***. По-далеч от Румели не вижда.

636

Анонимен

преди 4 години

и кво ако дойде руснак? ми ако дойде някой като митю очите ко прайм с руснака?м?

635

game1

преди 4 години

Платена ситуация/статия да изгонят туристите!

634

Интересно..

преди 4 години

...че този уникално добре възпитан и несъмнено свръхгероичен човек постъпва така с рускини, а не с техния мъжки еквивалент. Несъмнено много смел подход - а ако рускините бяха звъннали на някой руснак, той бе дохвърчал и в рамките на културната дискусия главата на тази лоена топка бе звъннала по руски на тротоара.......айайайаййййййййй.....

633

Анонимен

преди 4 години

До тези долу дето клеймят човека и го "обиждат" на "българин": изгледайте първо видеото а не само твърденията в статията. Там ще видите как *** размахва пръст на милиметри до очите и лицето на човека, докато му крещи. Той отстъпва от нея, за да не му извади очите и повтаря с равен тон: "не така" (с пръста). Тя бута и детето към него (дето уж бил опасен) и продълява да крещи. Опитва се да привлече клиенти, но те се оказват украинци ;))) ха ха Какво да и кажеш на такава?Само защото е рускиня трябва да минава от всякъде?

632

Анонимен

преди 4 години

Bulgaaar !Bulgaaar !Bay Ganyo Aleko Konstantinov

631

българин

преди 4 години

до 678 На мен ли го казваш? Аз го знам прекрасно това! СДС ни продаде и ХАРИЗА на Америка.И то не за друго.А беше момента тогава ДА СИ ВЗЕМАТ дължимото синчетата и щерките.На имащите преди 9.9 1944 г..Взеха,окрадоха И НАДВЗЕХА имоти и земя като имащи правото на "ПРАВОИМАЩИ" тогава. Помня аз но младите не знаят! Продадоха ни на Америка.Защото ако бяхме още с Русия.Нямаше да могат да ОТКРАДНАТ НИЩО!-:) Излъгаха народа и се подсигуриха до 10 коляно и живуркат днес необезпокоявани от никого

630

Анонимен

преди 4 години

До българинБългария и ние сме продадени на америка от една банда наши управници, тове е. Всичко което нашите деди са построили и са се борили е дадено в ръцете на чуждоземци от сащ. А драскачи и предатели у нас колкото искаш.

629

българин

преди 4 години

Не се изненадвам от простотията на МЛАДИТЕ БЪЛГАРИ! То 30 г да слушаш едно и също.ЕС < НАТО, Америка и "демокрация"? Какво друго да очакваш? -:) Младото поколение е с промит мозък вече уви! Ние по старите знаем и помним СССР и отношенията ни с Русия. Не ходят в казарма вече младите.Носят тениски снадписи на Америка и на английски.Американофили до мозъка на костите си.Минаха през Американската месомелачка уви! Един ден Америка и НАТО ще си отидат от тук! Как ще погледнем братята руснаци НЕ ЗНАМ

628

Анонимен

преди 4 години

Ето ви цитат от друга статия на днешното издание."Майка на две деца, едното от които - с увреждания, твърди че е станала обект на грубо отношение от страна на общински съветник от Варна."Това пак Путин ли го е скроил за да създава анти българско настроение?

627

Анонимен

преди 4 години

***, по ***, най ***, полицай, българин. Не случайно Бай Ганйо е написан. Това е лицето на българия колкото и да не ви се иска. Типичен български тъпир, ако някой се учудва то той никога не е идвал у нас.