179

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен...са се биели в гърдите и са викали: "Б у л г а р, б у л г а р! " :)))

178

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЗабрави да кажеш, че Москва е построена от българи, че Гагарин е бил българин и че в Кремъл са кацали извънземни, които са се биели по гърдите и са викали: "***, ***!" :))

177

Бай Петко

преди 4 години

Путин да престане с тези провокации ,че педерacткaта дружинка тук направо получи инсулт!

176

Българин

преди 4 години

Колко е иронично, че комунист притежава повече права от нас да говори откровено

175

БАЧКАТОР

преди 4 години

Велик мъж!

174

Анонимен

преди 4 години

, че наистина....... Това нама да стане никога, затова съм привърженик на НАТО и ЕС, защото искам децата ми да живеят по-добре от мен, не да се жертват за интересите на Путин, олигарси и компания, а да получат шанс за по-добър живот... За жалост РУСС с времето ще замине в небитието, защото без корени, истински дървото изсъхва...., а те не признават истинските си корени, българските, а лелеят някакви гръцки такива! Безумци! За съжаление в безумието си могат да затрият целия свят

173

Анонимен

преди 4 години

ръзки с викинги, сибирски чукчета, клингони и един бог знае какви още... Между БГ и РС нямя да има пълно разбирателство докато не признаят, че: славянската азбука всъщност е БЪЛГАРСКАТА АЗБУКА; съвременният руски език е производен на старобългарският език; сърбите не са им братя, а удобни слуги за съответния момент; че техният Ерусалим е България; че без да я е имало и Русия нямаше да я има; че св. КИПРИАН ТЪРНОВСКИ, МСКОВСКИ И ЛИТОВСКИ Е БЪЛ-ГА-РИН, а и още куп руски патриарси, че наистина,

172

Анонимен

преди 4 години

Путин е отживелица...

171

Анонимен

преди 4 години

Путин не Россия, а Россия не Путин!!! Велика страна, връзките ни с която датират повече от 1500 години, кой би могъл да каже точно. Но взаимният културен слой между държавите ни е ко-ло-са-лен!! От нас са взели духовността, те са ни помогнали за турско, да забравим 1944г. и болшевизма... НО, НО ТОВА ТЕ НЕ СА ГО ПРИЗНАЛИ ДО МОМЕНТА, НЯМА И ДА ГО ПРИЗНАЯТ!!! ЗАЩОТО ЗА ТЯХ НИЕ СМЕ НИЗШИ СЪЩЕСТВА, РОБИ!!!! Техните БРАТЯ са послушните сърби-свинари! На духовната си родина плюат, кълнат се в някакви в

170

Руми

преди 4 години

Браво на Путин! За другата политика спрямо Украйна не коментирам.

169

Дядо Соци

преди 4 години

И аз поздравявам 151.Разби ги.

168

Анонимен

преди 4 години

То България няма никаква нужда и от модерни бойни самолети F16 , нито в краткосрочен, нито в дългосрочен план. Докато нашият самолет се готви да излети, друг самолет извън България вече ще го е свалил. Да не говорим за средствата за електронна защита, които правят тези самолети безпомощни във въздуха. На нас ни трябват самолети само за обучение на пилоти за гражданската авиация, хеликоптери и летателни средства с радиус на действие 600 и няколко километра, колкото е България надлъж и шир. Така, че ще нахраним бедните хамериканци с няколко изстрадани милиарда долари за едното нищо.

167

Пян_Гъ

преди 4 години

Товарищ Путин, това за либералните "ценности" е така, но какво от това? Направете Русия атрактивна с икономика, изметете украинската хунта с танковете, подновете евразийската инициатива, дайте още по-атрактивни предложения за членство при вас (пътуване, жизнен стандарт, инвестиции), за да усети ЕС реална конкуренция, а и ние да почнем да мислим дали да не завърнем... Иначе ценности-менности - само с приказки не става. Дайте и другото като военната промишленост и пак ще говорим. Дотогава - мерси!

166

Бегемот

преди 4 години

На тя никой не може му разбра ценностите.Пали свещ и се кръсти в "Христос Спасител", сетне отива да поднесе венец пред мавзолея на Ленин, по чиято заповед бяха разрушени хиляди църкви и избити десетки хиляди свещеници. Включително и "Христос Спасител".А в личен план уж за традиционни семейни ценности, пък заряза жена си и си гушна млада гимнастичка. То дай Боже всеки му, то хич бива ли да си криви душата?

165

Найден Геров

преди 4 години

добре че е Русия,та човечеството не е погинало.Бог да пази Русия

164

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 157.......Айде който харесва Русия да сложи плюс, който не харесва Русия да сложи минус. Ще е любопитно да се види.........Не е коректно така. Аз харесвам Русия и народа й, но не и царящото в момента мракобесие, шовинизъм и милитаризъм.

163

Анонимен

преди 4 години

Статията има за цел да отслаби обръча около Русия .Напоследък се наблюдава завръщане на Русия в световните дела.Пряко касае посещението му във Ватикана където се надява да спечели Католицизма на руска страна.

162

Анонимен

преди 4 години

То само като видиш прикритият зад консерватизма либерал Радан Кънев и разбираш докъде е стигнал либерализма.Срам ги е вече да се наричат такива.Стават я зелени,я оранжеви ,а Кънев даже консервативен гей - не подкрепял бракове на еднополовите ,но иначе можело да са заедно .Що така бе Кънев ?

161

Анонимен

преди 4 години

Ама разбира се, закъде са в Горна волта без традиционните им ценности - глад, мизерия, слава на батюшката - император, неистово къркане до осскотяване и накрая те са най-велики, защото ...... са най-велики

160

Анонимен

преди 4 години

Нито се кефя на Путин, нито на Русия. Но в случая е абсолютно прав, независимо дали целите на изказването му са популистки, дали са насочени към разединение на враговете му и т.н. Огромна грешка и простотия е да заклеймяваш една истина само защото е казана от някой, който не харесваш.