21

Анонимен

преди 4 години

Дани ***,ППатица,Цецко апартиМЕНТИ,и другите менти,калинки,суджуци и тн,и най - отгоре *** пожарникар,това харесва ли ви.Явно да-жална и м..... на тази държава!?!?!?

20

Катар е д-ва и болес

преди 4 години

Водеща новина идваща от снимката е че очилата четата в прав текст едно а очите одлепят букви от крив текстКво? ишиас на вратните прешлени? ми че то мозъчното оросяване е лимитирано и води до паталогични редукции първо във функциите, после на количеството им и накрая се стига до нарастване на бозата в главатаТека неговия приятел да го разтрива по врата а не само да (срамна дума) вгазъ

19

Дани Вярвай на Бойко

преди 4 години

с поглед на Сова, която се мисли за жена, обаче охка като я изритат по пакета с вайцътъ а на лявата задна буза има стрелка, напътстваща неориентираните пенисси къде е петата точка на гуй парадерасите.Жалко че неможа да се сработи с Министър Председателя Бойко как балканизират Европа, което е мн по лесно от колкото да европеизират бегето

18

Анонимен

преди 4 години

Прокуратурата е обвинителния орган от страна на държавата,а държавата се състои от 4 независими власти като съдебната се счита абсолютно независима работеща на законова база,1-та от 3-те е водеща с повече приоритет при изграждане на система от правила и норми в законови документи подтвърдаващи законовата база,2-та от 3-те е върховна утвърждаваща приетите законови документи как необходима наличност и допустимост с изискване за пълнота и оптимизиране на законовата база за ефективност и обнародва..

17

Анонимен

преди 4 години

"Кирилов предлага главният прокурор да се разследва от Специализираната прокуратура или от Софийската прокуратура според извършеното от него деяние."По добре е съпругата/съпругът да го разследва - по вероятно е резултатът да е такъв какъвто трябва.

16

334

преди 4 години

Върти, сучи...истинският замисъл на тези "промени" е да се удари Лозан Панов/уж и той като един от "тримата големи"/. И никакво истинско намерение да се създаде възможност за разследване на главпрокурора.

15

Анонимен

преди 4 години

Целуващия ръка да вземе да оправи арестите и затворите,че ще дойде време в тях да лежат ръцете които целува.Закони да твори не го бива,не е чел достатъчно.

14

а

преди 4 години

Е министърът има правилните идеи, уви, единственият начин да се прокарат е с жестока диктатура, при която вероятно ще бъдат избити едно 20% от населението.

13

Анонимен

преди 4 години

Тоя пак е обърнал файла...

12

До 12

преди 4 години

Що бре? Някой да пречи на унгарци, поляци, чехи да си просперират? Все някой трябва да ни е виновен, нали? Когато чехите продадоха Шкода всички в България им се смееха, пък тя к'ва стана.

11

Анонимен

преди 4 години

Тука мафията управлява, а те няма да дадът властта на главния прокурор, държавата върви към тотална деградация и няма какво да я спре.

10

Не им дреме

преди 4 години

ГЕРБ са толкова нагли, че пак ще се направят на ударени. ЕС и САЩ им пращат доклади за корупцията, всяка година от 10 години и резултати никакви.

9

До 7

преди 4 години

Брюкселската ти бюрокеация е направила от държава 1/4 по-малка от България страна с 510 млрд. $ БВП. Докато ги мислиш за гейове хората просперират.

8

Анонимен

преди 4 години

Да се закрие това министерство.С министри като Цецка и Дани станахме за смях на кокошките.

7

Анонимен

преди 4 години

И те разбраха,че си имаме измислен министър.

6

zeus

преди 4 години

Това да напишеш закон не е като да целуваш ръката на Баце:)

5

Активист на БКП

преди 4 години

Какво очаквате от доказан н?к***дърник ?

4

Анонимен

преди 4 години

Сигурни ли сте, че тоя е с всичкия си?

3

Щерю

преди 4 години

Нищо ново - Барни Ръбъл пак сгазил лука...

2

Анонимен

преди 4 години

и на завряния зет, тоже