25

Waffen SS

преди 4 години

Действията,политическите изяви,претенциите и постъпките на СДС щяха да са само смешни,и водевилни,ако не бяха жалки,и сервилни.Та те са един файтон хора,но искат да се доберат до софрата и са готови на всякакви политически еквилибристики,но най-приляга да бъдат една безлична и безгласна персонална патерица на Борисов,от която той няма нужда.Те приличат на някой крепостен селянин сврял се и ближейки, краката на феодала Борисов в очакване да му подхвърлят някое парче от софрата=

24

Анонимен

преди 4 години

Има-няма и изпълзи някой като тоя! Аман!Ей, аланколу, днес сме 2019-та! Деветдесетте години отдавна си заминаха! Заедно с тях си замина и вярата ни "хубавото утре", както и "омразата" ни към Русия!Вярват ви само *** *** и платените трoлoве!Бих се радвал един ден да чета поименно на кой от вас каква присъда е дадена и с удоволствие бих гледал изпълнението на присъдите ви.Съсипахте България и живота на милиони хора!

23

Z

преди 4 години

СДС-скрийте се някъде гадини фашистки! Вие загробихте България и унищожихте всичко, което беше градено с много труд! Некадърници смотани!

22

Р

преди 4 години

Сдсдо си гледа работа в бг

21

Курника

преди 4 години

Гробарите си сложиха не таралеж в гащите, ами цял КОЧ

20

Анонимен

преди 4 години

Заради разединеният ЕС и егоизтичната политика на Тръъмп,Русия върви все по-сигурно,към световно господство,което мечтае отдавна.Диктаторът Путин налага на света своите правила и няма кой да го спре.

19

Анонимен

преди 4 години

А кои бяха СДС , някой сеща ли се въобще , че са съществували подобни недоразумения в политическия живот на България.

18

Анонимен

преди 4 години

Европа никак не се е поучила от миналото. Вместо да прогонят агресора от всички европейски структури те тръгнаха да омиротворяват агресора Русия. Същите глупости направиха Деладие и Чембърлейн през 1938г като си затвориха очите пред аншлуза на Австрия и окупацията на Судетите с надеждата че Хитлер повече няма да прави лошо на съседите си. Рузултатът от това умиротворяване беше 60 милиона жертви. Ако избереш позора пред войната ще получиш и позора и войната. Европа избра позора, чакаме войната.

17

До Заклет антиседера

преди 4 години

Когато се извършваше приватизацията, във всеки район на страната имаше договорка кои предприятия да приватизират хора на СДС и кои предприятия да бъдат приватизирани от хора на БСП.Имаше наивници и от двете страни. Работил в същата сфера, познава нещата и като го назначат за директор, който да извърши приватизацията, той се опитва да стабилизира предприятието. И веднага го викат на по-високо партийно ниво, за да му дърпат ушите. Ликвидацията на икономиката ни беше поръчана, БКП прие поръчката!

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 18Ама СДС не беше ли една от политическите формации, които БКП си измъти като квачка? Така, както измъти и други - БСП, ГЕРБ и т.н.

15

Анонимен

преди 4 години

Унищожаваха работни места безда създават нови -- това е престъпление.Чака ги възмездие.

14

Анонимен

преди 4 години

сдс е антибългарска партия --първа цел й е да слугува начужди господари. Чака гисурово наказание.

13

Анонимен

преди 4 години

KO BE TVA SDS?

12

Анонимен

преди 4 години

Тези отвратителни същества още ли се подвизават по телевизиите??? КОЙ ги кани тия ***, дето ни ПРОДАДОХА НА запада???? Някой ден ще има НОВ НАРОДЕН СЪД ЗА ТИЯ ПРЕДАТЕЛИ, ЗАЕДНО С гробаджийската "партия"!!!

11

Активист на БКП

преди 4 години

СДС???!!!Кое СДС ??? Няма такава партия!

10

Анонимен

преди 4 години

Седесерасти

9

Антисоросоид

преди 4 години

След сближаването на Русия и Китай европците започнаха да се умилкват около руснаците за да намалят влиянието на икономика номер едно в света Китай но Русия не предава приятелите си.

8

Съни

преди 4 години

Извинявам се, че питам, но какво е СДС?

7

Заклет антиседераст

преди 4 години

Какви са тия приватизаторскибоклуци дето им давате теибуна ! Всички от седераскатапасмина трябва да се осъдят на доживотен затвор за унищожаването на Българската икономика

6

Анонимен

преди 4 години

ИзтръскайтеКостов бе тарикати.И един лев субсидия за вас е много.Събирайте си от членски внос.А ако не ви е достатъчно работете на три смени за по 700 лева на месец и ги дайте за партийката си.Улегофрени.Добре че ГЕРБ ви "прегърнаха",че да се чуе нещо за вас.Кога обаче ще ги гътните и тях в трапо.