13

Анонимен

преди 4 години

Колко е заплатата на Нинова, като партиен функционер? Отделно взима и като депутат. Ами свийте си разходите другари и другарки! Хората живеят с по 500-600 лева, а вие създадохте нова буржоазия в България. Нагли и ненаситни!

12

Куха лейка

преди 4 години

Защо да не се направи ревизия на министерството на ФИНАНСИТЕ и да се установи кой е наредил тези плащания и кой е чиновникът който е изпълнил нареждането????? Министърът да бъде съден за престъпна безотговорност в повереното му Министерство. И пр. Спиш ли Цацаров или оглуше????.....

11

Присмехулник

преди 4 години

"Вина за надвзетите субсидии носи министерството на финансите, а не партиите."между 2005 и 2009 министерството на финансите е било под контрола на другаря сергей станишев.

10

Ти да видиш..

преди 4 години

Ами като са видели и "казали ", защо са ги похарчили ?

9

Бсп са гадове

преди 4 години

БСП никога за нищо не са виновни.

8

Анонимен

преди 4 години

На комунистите пак някой друг им е виновен, бе!И как така сте ги алармирали, след като така ревностно защитавахте тия субсидии?

7

Черепа

преди 4 години

Хайде Курнелио започвай да търкаш Билетчета. Има огромни печалби. (За мен)

6

ined

преди 4 години

Всичко надвзето над 1 лев от референдума насам трябва да бъде върнато

5

Край

преди 4 години

И тези организирани престъпни групи ще ни подреждат живота и искат да си живеят партииния живот с субсидия. А вие пускайте смс като трябва да се лекува дете.Това било популизъм. Пуста неокастрена тояга - *** мръсни.няма да се спра.

4

Гецата

преди 4 години

Малки им били субсидиите. А мен пита ли ме някой достатъчна ли ми е заплатата? Да си теглят кредити. Ако не да се разпускат. "Всеки се протяга според чергата".

3

Анонимен

преди 4 години

бсп се изживява като необходима част от обществото от ***,всъшност другарите са на доизживяване.

2

Край

преди 4 години

"И отивам на банкомата да си ударим 400 лв. на дитето" Ромска работа.

1

Анонимен

преди 4 години

На кой ги разправяте тия бе другари!Как така някой ви превежда 4 години подред повече пари и вие си трайкате. Ни лук яли, ни лук мирисали.Толкова ли нямате един писар на Позитано да седне да сметне - толкова гласове по толкова лева прави толкова субсидии. Ами то е задча по математика за втори клас.Докато взимахте парите си мълчахте, а сега се опъвате и да ги връщате обратно. В касата ви трябва да има около 4,5 милиона по официални данни и по данни на другарката Нинова. Та къде са парите????