11

Анонимен

преди 4 години

То не е лесно да си ***. На 34 градуса умираш от жега, на 19 градуса от студ.Така става, когато прекалено много се разлигавиш- все не ти е натаман. Ама нищо! Те, атомните инженери от арабския свят и мароканците, такива ЖЕГИ не ги плашат. Те ще ви оправят, *** такива!

10

SS

преди 4 години

Да свърши по бързо тоя свят.Глобално затопляне ли,ядрена война ли ще става,цивилизацията е към края си.Тоя свят е изтъкан от лъжа,лицемерие,разврат,и най вече насилие.Дано стане нещо та да се разредим малко.

9

50 год

преди 4 години

Аз пък съм бил в столицата Мускат на Оман през м. Юли. Сутрин 6-7ч беше ок 40гр, по обед стигаше 48-50гр. Там установих, че човека е много адаптивен, а машините работят само там за където са правени. Всичко завира-масла, охлаждане и т.н. Арабите не се оплакват че е топло, а спазват прости правила. Обличат се удобно с лен и шапка, пият само вода и сок, а вечер се хапва по-обилно. Ние като ***-бира, бира,бира и хората ни викат-тука е горещо само вода се пии ей...

8

Анонимен

преди 4 години

Френската метеорологична служба работи дори и при такива странни сезони ни отклонения, за разлика от английската и българската, първата в постоянен денайъл, а втората, очаквайки субсидии.

7

Анонимен

преди 4 години

Абе, с 34 градуса направо избихте рибата, дето се вика. Аз съм живял в Камбоджа (тя е бивша, френска колония) и там такива, ПРОХЛАДНИ температури са небивала екстра.Искате да кажете, че там, тогава не е имало французи от колониалните власти? Или, че те са били на климатик? Или, пък, че сегашните ФРАНЦУЗИ са станали "меки китки"?Както и да е! МАРОКАННСКИТЕ скакалци във Франция, сега ще им е кеф. За тях 34 градуса е като в хладилник.Умряла Европа- ето това сме ние, всички!

6

Анонимен

преди 4 години

Хайде стига глупости !!35 градуса е нищо.Преди 2 години в северна Италия беше 40 градуса и никакви кодове нямаше.Живота си вървеше съвсем нормално.

5

Анонимен

преди 4 години

Помня един период през 80-те беше малко над 40 С. Нямаше паника, суматоха , медийни напъни. Хората устискаха и толкоз.

4

Анонимен

преди 4 години

Тия па .... 35 градуса и си затварят държавата. Много са кекави.

3

Анонимен

преди 4 години

До катаклизъм!!!Точно така, аз започнах да строя землянка с климатик за семейството. СТРАШНО Е! Всички ще измрем, ако това продължи още 2 дена!!!!!!!!!

2

Iordan Ivanov geolog

преди 4 години

много е важно да се следят уврежданията на биосферата над различните региони.В България имаме тежки увреждания на бисоферата от милиони автомобили облъчващи с включени скенери и фарове денем и нощем Земят аи въздуха.Тестове с кални потоци показват че блокирани автомобили продължават да облъчват тежко Земята и въздуха с холограмни оръжия на предни стъкла. В Англия няма такова оръжие и е по споко

1

катаклизъм!!!

преди 4 години

Адска жега през лятото! 34 градуса! Червен код, паника, икономиката спира, народа гине! Грабвайте децата и бягайте на север! ПС чувам, че и през зимата ни чакат страхотии, щяло да бъде студено и -5 градуса! Обявен е кафяв код!