25

НЕ на звуковия терор

преди 4 години

ДА се зарбаи и терора с звук от джамии..Жители на ИСтамбул споделят че се растреперват при пускане на високо говорителите облъчващи града ..Проникват духове на жестоки убиици от миналото активизирани с дигитално звуково холограмна техника..Подобни разориха Сирия без жалостно..подават от Босфора растреперани охранители ..

24

ТИШИНА

преди 4 години

на всяка цена да се забрани силната музика.Новата техника се ползва за тежко уврежданена биосферата в заводи и курорти. Проникват масови убиици които обсебват пияни възможни са убииства.Новата техника е дигитално холограмно видео терористична.оСвен сзвуково ултраи инфразуково облъчване ползват с еи microwave waepons и обемно обсебващо проникващи деструкции.Жертвите с е следят обемно вкл в апартаменти ресторанти на плажа в обсег до стотици метри от звукоговорителите

23

Анонимен

преди 4 години

Че то като се замисли човек.Тия не работят за нас! А против нас! Отивайки на море Не може да си в палатка къде да е! Не можеш да " шумиш" току така! Те могат да те снимат на всякъде! Могат да ти " прибират" парите и на пътя! Ами много " Послушни българи" Искат да сме тия управляващи ни! Я да идват изборите и кой от къде е!

22

Привет

преди 4 години

Мутренските заведения по морето и прочие са вдна капка в този бизнес, закона ще убие всички малки барове, ресторантчета и кафенета, който с къртовски денонощен труд работят и си плащат 20те процента като попове, толкова ли не ножетв да видите една идея след носа си?

21

Анонимен

преди 4 години

Кръчмарин по бетономорието да си!В джоба ти влизат директно хилядарки експлоатирайки присвоеното море за частни интереси без една стинка в държавния бюджет!

20

Яжтепишкиселяни

преди 4 години

Кръчмари ли бе, дето си я писал тази статия. Същите кръчмари колко работни места подсигуряват, като изключим обичайния персонал на едно заведение? Дистрибутори, доставчици, осветители, озвучители, музиканти, диджеи, промоутърски и рекламни агенции та стигнем и до таксиметрови шофьори. Всичко това ще бъде засегнато от неработещ бизнес със заведения. А всичкото дето е писало надолу по коментарите, този закон засяга и теб-наказуем шум и да цъкаш ракии на балкона

19

Анонимен

преди 4 години

Като чета коментарите повече са против да слушат целият този шум по местата предназначени за почивка. Ако има контра протест ще спечелят нормалните хора.

18

Пазвантин

преди 4 години

Има сравнително нова отвратителна тенденция всяка дупка на плажа да усили разни бумтения наречени Хаус. Няма да слушам вълните, не ми стига детската глъч и родителската олигофрения, ама трябва и на някой *** да търпя музикалния вкус. Валерко да не спи, ами да дойде да види на Магарешкия плаж какъв произвол е.

17

Анонимен

преди 4 години

По тези заведения ходят основно да се напиват и друсат. Пълно е с пияни чужденци които идват на алкохолен и секстуризъм защото им е по евтино. Те не идват да разгледа някоя забележителност или на почивка. Това са техните клиенти, а не нормални хора отишли да почиват.

16

Мартисан

преди 4 години

Аман вече от рандом простатци, които вдигат патардия, за да се веселят. Идете на Острова да слушате чалга до пет сутринта.

15

Tihomirr

преди 4 години

Как са накарали разни бедни псевдостудентчета да протестират и да правят интернет подписки. Иначе всеки на село гледа да му е тихичко.

14

Легендата

преди 4 години

Редовият българин е толкова ограничен, че не осъзнава колко вреден е шумът. Дори фонове като климатици, радио, телевизия и други уреди нарушават дейността на мозъка. Въобше не говорим за тунингове, дерящи се изоставени кучета, които уж пазят и т.н. Има причина да сме толкова мизерна страна и това е защото сме прости.

13

Гост

преди 4 години

Тоя с английското име и турското презиме да си направи заведение на полето и там да си вдига колкото иска шум!

12

да

преди 4 години

Кръчмарите гледат да правят кръчма далеко от мястото на което спят децата им.

11

Анонимен

преди 4 години

Аз съм от София, и тук е пълна лудница. От всякъде се шуми силна музика от съседи, караници, виканици. Други се бият, трети пият и после се бият. Алармите на колите, клаксони, дрънченето на трамвайте. Лудницата на работното място цялото това напрежение и шум което търпим цяла година. И решаваш да отидеш на почивка за да избягаш от всичко това , и попадаш на същото. Ако искам да се весел и да слушам силна музика мога да го направя и тук, а не да ходя до някой курорт. Тези места са за почивка!

10

Гражданин

преди 4 години

Събралите се собственици бяха предимно от София и бяха около 1000 човека. Никой не протестира против написаното в статията, а против точките в закона, които забраняват да има музика и в градини, паркове и открити площи. Както и възможността полицаите да глобяват заведения и граждани без уреди за измерване на звука.

9

мак

преди 4 години

Има изход. Намерете си отдалечени от жилищни райони, извадете разрешителни за строеж или си ремонтирайте де що има постройка и думкайте, колкото душа иска. И да попитам кръчмарите, дали ще толерират комшия-купонджия в блока, който им трови живота с децибели.

8

Дедо

преди 4 години

Интересно - колко от протестиращите живеят до кръчма, в която чалгата дъни денонощно с волюмето на макс? Аз поне не познавам такъв!

7

Гледна точка

преди 4 години

Един кeлeш, със Форд 1996 година си е инсталирал мощна уредба в трошката и я надува на мах. Като минава покрай нас прозорците се тресът като при земетръс. От тоя няма спасение каквито и закони да приложат.

6

баба мара

преди 4 години

искаме тишина идваме от люлин където се гърми денонощно тишина и спокоиствиеза което хората си плащат