10

Сливаком

преди 4 години

Значи приватизираш за без пари, после продаваш за 1млрд. ? и всичко е точно.

9

Анонимен

преди 4 години

Що Спас Русев да е комунистически крадец, той си ебаш демократичен крадец, по-точно бушон на демокраДични крадци

8

Анонимен

преди 4 години

Интересно ми е кой ли ще е балъкът, който ще даде 1 млрд. за телеком с толкова калпави услуги и обслужване... Мобилната им мрежа на дупки, иптв-то им на петна и квадрати... егати услугите за 1млрд.

7

Анонимен

преди 4 години

Смятай занкво крадене говорим бате...

6

Анонимен

преди 4 години

Ааааа, 1 милиард ойро значи, А??А като беше в активите на КТБ струваше 100-200 милиона за пред проКУРатурата??Виж ти.А сега Велчеви ще гушнат кинтите и КОЙ де то се знае.Инвеститори в Бг ли??Само луд и БАНДИТ може да 'инвестира" в тази забравена от Бога тееритория.

5

Анонимен

преди 4 години

Видите ли някъде "БЕРГ", БЪРГ","ЩАИН","РУБЕН", "ГОЛД (особено в комбинация с "ЩАИН" или "БЪРГ"), или пък има ли "БЛУМ".......... не четете и не слушайте какво ви казват! Това са юдеи (казвам тази дума, защото истинската дума може да я цензурирaт), а на такива, изобщо не трябва да се вярва! За любопитните и колебащите се ще препоръчам да прочетат ТЯХНАТА книга на богоизбраните- ТОРА.Има я на български в интернет!

4

Циник

преди 4 години

Един от най-нагли те комунистически крадци... Спас Русев... От 280 000 000, които извади навремето незнайно откъде... Вече продава за Милиард... А вие си разследвате апартаментите въшливи

3

Анонимен

преди 4 години

Както се казва " Казвам ти дъще,сещаи се снахо".Във Виваком хабер си нямат,но от Бломберг коментират.Много големи продажби взеха да стават напоследък вБГ-тото.Иде криза ми се струва и всеки гледа да се отърве от непечелившето .

2

КТБ

преди 4 години

Па сте спали на течение...

1

Анонимен

преди 4 години

А защо не за 1 евро? Важното е да работи.