49

Анонимен

преди 4 години

Масова практика е да посочват невярно местоположение на картата,или пишат 300м до плажа ,а в действителност 1 км., или на 50м от морето ! , а плаж няма .и гърците лъжат - едни чудесни картинки ,а на място мизерия.Най-гадно е ,когато си предплатил цялата сума с "великия" сайт - свършен факт ! -ходи се разправяй ,снимай,доказвай - егати почивката

48

Анонимен

преди 4 години

Габриела Джекова ! 260 паунда, ама в местна валута 120 паунда. По-зле си от тази изоставена къща на къра...

47

а

преди 4 години

Аз искам да вземам курсове по икономика, от човека прокарал това:"те успели да си издействат едва 266 паунда компенсация, която обаче била в местна валута, което намалило сумата до 120 паунда."Наистина, искам да се науча, дайте някакви линкове за училища, гурута или тем подобни.

46

Анонимен

преди 4 години

e тия съвсем са повярвали в късмета си - за 700 паунда - луксозна вила. Да се благодарят че някой не ги е пребил, пре-ал и ограбил, да си поркат шампанското сред дивата природа и да не реват, съвсем заслужено са си намерили майстора.

45

Анонимен

преди 4 години

Не е ясно може и да лъжат.Тва е писано в английски таблоид.Преди 2 седмици пак в английски жълт вестник писаха за едно момиче което наричаха "Марийка".Била родена до авариралата атомна електроцентрала до Чернобил .Прекарала детството си в забранената за живеене зона,яла радиоактивна храна,разхождата се из замърсените с канцерогенни частици поляни,горички,пила от оная светещата вода дет се въдят сомове колкото малки китове и така 15год.Сега била в Киев.Е,...май няма такъв човек.

44

Анонимен

преди 4 години

Браво на англичаните. Знаят как да си търсят правата и не се отказват. Българизмите при тях не минават!

43

Джедай Мастър

преди 4 години

До Анонимен 42"те успели да си издействат едва 266 паунда компенсация, която.."Ами по курса на чейнджа в Свети влас, който е 1:1 за лев паунд, са им платили 266 паунда, равняващи се на 266 лв., което по истинския курс 2,2:1 е точно 120 паунда. ;)

42

Анонимен

преди 4 години

"те успели да си издействат едва 266 паунда компенсация, която обаче била в местна валута, което намалило сумата до 120 паунда" - това някой може ли да го преведе на човешки език или поредната простотия, сътворена от google translate?

41

user

преди 4 години

Тези са дошли, за да се напият зверски. Ала ала Несебър. Няма никакво значение къде ще спят, те и без друго ще го направят мазало.

40

Германия

преди 4 години

Кажи му българин и не го обиждай повече.

39

медуза с ланец

преди 4 години

В същност ако трябва да бъда честен аз съм скапан уга буга пещерняк. По-добре мен да ме закрият, а не държавата.

38

Анонимен

преди 4 години

266 паунда, които всъщност не били паунда а местна валута, която пък била 120 паунда... Тези новинари въобще не четат това което пишат

37

Анонимен

преди 4 години

Вие чули ли сте българин да изобрети електричеството, двигателя с вътрешно горене, някое лекарство - няма и да чуете. Енергията на българите е съсредоточена в ceлcките бaй-*** нoмepца които те самите смятат за голяма гордост и признак на сила и смелост.

36

медуза с ланец

преди 4 години

Пак се изложихме пред чужденците. Винаги ще сме най-скапаната държава в която живеят пещерните хора, още говорещи на уга-буга. По-добре да я закрият тази държава, никому ненужна е.

35

Анонимен

преди 4 години

ЕФтиното някой път е по-скъпо. Все едно са си наели вила в покрайнините на Лондон, но без лисиците.

34

Анонимен

преди 4 години

До КратумНе е ли, д с като тебе, да понасят стоически всичко...

33

Анонимен

преди 4 години

До 32Аеее яяя си глей работата... ДС щяк да вика..

32

Дедо

преди 4 години

Това е от 2006-та ГОДИНА,БРЕ!Във в-к СЕГА го пише!

31

Анонимен

преди 4 години

От такива страда туризма. ДАНС да не спи да ги намери и всички в затвора за антидържавна дейност. Защото министерството пръска милиони за реклама, а накрая един селски тарикати *** хора.Затвор директен. ДАНС да се събуди и да не толерира такива мишоци.

30

Анонимен

преди 4 години

Голяма работа , аз имах същия случай в Неапол казаха че няма вода и отказаха резервация.. От сайта веднага ми намериха друг апартамент..