8

Анонимен

преди 5 години

Платените зони за паркиране в София са дивашка работа. Мутрите намериха още един начин да ни съдират кожите. Да вземат пример от Виена, какво направиха там преди да въвеждат платени зони за паркиране. Да вземат пример от Виена и как е организирано движението там и защо там почти няма задръствания, въпреки че движещите се едновременно коли са доста повече.

7

Анонимен

преди 5 години

Предлагам да сложите кутии с процеп навсякъде по града. До кутиите - портрет на Тиквата. И като в Гърция - минава човек покрай кутията, спира се пред портрета, прекръства се и пуска лептата в кутията.Защото на вас, гербавите, много ви трябват!

6

Анонимен

преди 5 години

Крадци и мошеници! Докато не ни обезкостите напълно няма да мирясате!

5

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 5 години

Нека да минат изборите наесен, пък тогава ще видите...

4

Гошо

преди 5 години

Минимум Гео-Милев, Редута, Изток,Иван Вазов, Лагера още сега трябваше също да станат зелени зони, а за след 5-10 години всичките крайни квартали.

3

Анонимен

преди 5 години

Ти и да въведат ефекта ще е нулев.Така или иначе центъра гъмжи от служебни автомобили на общинари, депутати и съветници, министерства и стотици агенции, който не плащат синя зона.Трябва намаляване на служебните автомобили и местата за паркирането им. На ползващите до сега може да се предостави служебна карта за градски транспорт.

2

Анонимен

преди 5 години

споко, като минат изборите наесен с още 20 зони ще компенсират веднагически

1

пожелание

преди 5 години

Да направят кафява зона около народното събрание ,защото там много мирише !!