46

Анонимен

преди 4 години

"Страшна сила е джендърията.."Това е само привидно. В момента в който замирише на изгоряло, феминистките първи свидни жертви ще паднат... Защото собствените им мъже са метро-***-флуид сексуални и ще ги защитават с молби.

45

Анонимен

преди 4 години

сега остават да мине още няколко курса и накрая ще зареже бокса и члготеките и ще тръгне по гей-баровете .

44

yes

преди 4 години

това "обръщение" към феновете е част от "курса". опитват се да затворят устата на хората, най вече неудобните истини като му слагат още наказания уж заради лошото влияние което оказал върху феновете си, целта е просто да спрат недоволните от безумните измислици ако решат да организират подписки, протест и прочие.

43

mdaa

преди 4 години

така че всяка може да си измисли каквото си иска и съда го приема, иначе бедна ви е фантазията ако съдия не повярва на жена, ако не осъди измисления "насилник", този тип "феминизъм" е страшен , метастази навсякъде, в БГ го има в НК, но при нас жените още не са се изучили, но скоро идва добре подготвено "феминистко" поколение, още от детската градина облъчени, бая мъже и в БГ ще изпищят, мдаа феминизъм сър...

42

mdaa

преди 4 години

хората не разбират че наказанието е заради опипването на "задните части", което било станало после зад кулисите и никой не е видял - ни хора, ни камери, а Кубрат абсолютно отрича да я е опипвал. Понеже целувката не е забранена за съда и има по незначителни наказания като хулиганско поведение,докато опипването по *** вече го приема за криминално поведение, затова сушито е "добавила" опипване.Новото е че съда сега просто вярва на думите на жената и приема нейното за истина, а не на Кубрат че няма такова опипване.така че всяка може да си измисли каквото си иска и съда го приема, иначе бедна ви

41

v

преди 4 години

Браво КУБРАТ. В ВСИЧКИ ИНТЕРВЮТА КАЗА, ЧЕ НЕ ТАИШ ЗЛОБА И ЖЕЛАНИЕ ЗА ОТМЪЩЕНИЕ КЪМ СУШИТО. НЕЗАВИСИМО КОЙ КОЛКО Е ВИНОВЕН В СЛУЧАЯ. АКО БЕШЕ НЯКОЙ ЩЕШЕ ЗМИИ И ГУЩЕРИ ДА БЪЛВА ДА ОБИЖДА, А ТОЙ КАЗА НЕ Я МРАЗЯ, СПРЕТЕ С ОБИДИТЕ. РЕСПЕКТ НА ЕДИН ИСТИНСКИ МЪЖ, А НЕ КАКТО ПОВЕЧЕТО ***.

40

ПроСоТо

преди 4 години

тия и двамата си направиха една претъпа "реклама"!...По-точно:-Опит за такава....Не бих се учудил,ако предварително са обмислили и съгласували действията си!

39

Иванов

преди 4 години

По принцип не е редно така да се целуват жени, но в случая с Кобрата си беше кален номер от страна на тази Джени Суши. Очевидно е, че с нищо не е тормозена.

38

Анонимен

преди 4 години

А след курса късмет за пулевица де..

37

Анонимен

преди 4 години

Жалка история от началото до края!

36

Стига бе!

преди 4 години

Тъжно (а не смешно) но пък очаквано!Кобрата имаше два избора или да забрави за бокса и САЩ, но да излезе с вдината глава и с честили да си pлюе на гордостта и честта и да почне да ги реди едни сълзливи извинения и разкаяния.Тъжно за Кобрата, още по-тъжно за хАмерика!Ловът на Вещици там е в разгара си!Спомнете си само какво се случи с онези 2(две) жени на Оскарите, които отказаха да се явят в черно (за ужким солидарност) - направо ги попиляха!Жалко за Америка

35

Анонимен

преди 4 години

САЩ изплащат протестанския дълг към католицизма.През 16 век духовете бяха пуснати и това доведе до днешната каша с обратен знак .Америка никога не е трябвало да бъде на английските или на холандските протестанти ,а на испанските католици .Това по договора от Сарагоса от 15 век .

34

Анонимен

преди 4 години

Никога не е късно да станеш за резил .Кобрата го доказа .Тъкмо мислехме че тук няма сила която да го накаже за простотиите и ето....

33

Анонимен

преди 4 години

Никога не е късно да станеш за резил .Кобрата го доказа .Тъкмо мислехме че тук няма сила която да го намажете за простотиите и ето....

32

сара

преди 4 години

Само на мене ли ми е смешно и тъжно едновременно ?

31

Анонимен

преди 4 години

САЩ са отписана държава вече. Побъркаха се с радикална политическа коректност, радикален феминизъм и втълпяване на чувство за вина у белите хетеросексуални мъже християни спрямо всички останали. Като разбира се жените, гейовете, мюсюлманите, и черните, жълтите и *** не са директори с по 1 милион долара заплата само и единствено защото биват потискани от заговора на белите хетеросексуални мъже християни.Вече са близо до това испанският да стане по-вървежен от английския. ***.

30

asdf

преди 4 години

Тая си е работещо момиче и от нея какво да очакваш, ама на Кобрата да му нямам вкуса за жени. Брат му по ги разбира нещата.

29

ШибиРиби

преди 4 години

Омекна момчето... сега да смени спорта, художествена гимнастика там синхронно плуване нещо.

28

рер

преди 4 години

е нема де, щом казва.да не вземат да го накарат да се омъжи Кобрата?

27

Lan

преди 4 години

Малко му е...:) При толкоз хубави жени...за подобряване на вкуса трябва да мине курс!