29

Опорна точка?

преди 4 години

До Хахахааааа: На теб както изглежда опорната ти точка е че всичко се обяснява със субсидиите. Няма лошо, но не звучи убедително..

28

Анонимен

преди 4 години

А защо непроверят къде, за какви пари и колко години учат туй онуй щеркулятите и синаторятите на ЕЛИТ-ГЕРБ-БГ.Ако идно дитие силно контрастира в положителни измерения от имента посочени в акта му за раждане следва че био-мъжка клетка е прелетяла оградата на съседа, което лесно ще се докаже с резултатите от училище на съседа и на бащата от акта.Ако активистите небеа толкова мудни а беа изградили по още една тераса с покриви около сегашното положение щеа да им бутнат само външната опаковка, майна

27

Анонимен

преди 4 години

Какво има да проверяват всички са чисти само вдигат пушилка,няма нито един наказан!

26

Анонимен

преди 4 години

аз не съм чул нещо да са свършили от тая антикорупционна комисия, освен да се облагодетелства шефа и

25

Анонимен

преди 4 години

*** са ни политиците, не народа...

24

Анонимен

преди 4 години

чувам как обясняват по тв, че българина бил злобен щото гледал на богатите къщите, да де ама те са богати, защото са крали, а не защото са си ги изкарали, така чеее стига внушения

23

Да, бе....

преди 4 години

Успяват ни тука, с разни маси и тераси... АМА СЕ КАНЯТ ПАК ДА СИ ДЕЛНАТ ТЛЪСТИТЕ СУБСИДИИ, ЕГАСИ...!!!

22

Хахахааааа.

преди 4 години

Как от къде са парите...!!???МАЛКО ЛИ СУБСИДИИ ПОЛУЧАВАТ ОТ ДЪРЖАВАТА И БЮДЖЕТА!??МИЛИОНИИИИИИИИИИ.... ХАХАХААА

21

Анонимен

преди 4 години

Наскоро в Чехия за корупционни практики по висшите етажи на властта 250 000 души излязоха на протест с искане за оставка на правителството.Тук бай *** гледа сеир и само цъка с език за асансьорите и терасите на властимащите.И псува,ама тихо,да не го чуят.

20

Анонимен

преди 4 години

Айде стига са ни баламосвали с тераси и барбекюта.Искаме да знаем откъде тези държавни служители имат милиони за тези жилища.Кредити?А кредитите с какви пари ги плащат?Вероятно с откраднатите.

19

БАНко

преди 4 години

Животът в Бананова Бойчова България !!! Терасирана от СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ !София трябва да спаси милата ни родина от арогантност и малко умието !!!

18

Анонимен

преди 4 години

Пак ще проверяват терасата на шефа на КОНПИ. Натиск върху общината не е имало, обяви кметицата на "Слатина"Ама тоя все още ли е шеф на смешното КОНПИ???Ако беше в едни отминали времена, да бяха го уволнили веднага, още като започна да увърта за своята измама, а не да го чакат да замазва престъпленията на останалите суджуци. А ако беше в още по-старите времена, сигурно вече щяха и да са го разстреляли.Хем патронът му Цвъцко, който ни го насади за шеф на тази агенция вече е уволнен, а тоя не.

17

Хахахааааа.

преди 4 години

Приказки на маса..... За една "тераса"!ГОООЛЕМ ПРОБЛЕМ, БЕ......***.***.ТА СИ ДЖАСА... ХАХАХААААА.....***!!!!!!!

16

Анонимен

преди 4 години

Ще го оневинят.Пацо Терасата е заслужил гербаджия.Все пак той лично унищожи записите с Ало, Ваньо по случая Мишо Бирата.

15

Анонимен

преди 4 години

Пак някаква преписка се забавя районната кметица да внимава,че тераси,навеси,покриви,коти,квоти,права за строеж,за събаряне или за узаконяване не са в задълженията на кмета,а изискванията да му ги представят т.е. да организира предоставянето им за преписката как прерогатив на длъжността.

14

Анонимен

преди 4 години

Тоя си има мазна корумпционна физиономия, но така е в България, най- корумпиранире ги слагат "където трябва" и ще се оправиме ама "друг път" .

13

Анонимен

преди 4 години

оставка на първо място на тоя корумпиран шеф на антикорупцията и после проверки до дупка и събаряне на незаконните постройки. законът е еднакъв за всички!

12

Дайте да проверим..

преди 4 години

..... ВСИЧКИ ТЕРАСИ НА НАРОДНИТЕ МАСИ!!!!!!!

11

Анонимен

преди 4 години

Този гнусния на снимката няма ли да си подаде ОСТАВКАТА ?!!?

10

asdf

преди 4 години

Много гнусен мазник, ама много. И е един от многото... Затова сме на това дередже.