174

С

преди 4 години

Не съм "почивал" лятото от повече от 20 години. Като дете съм ходил и смътно си спомням. Просто не изпитвам желание лично за мен. Не разбирам и тази мода с тези "почивки". Кой казва, че точно така трябва да се "почива" лятото? За мен това е излишно напрежение и в общи линии, някой ще каже ли, че не е имал някакви перипетии по транспорта, самия хотел, почивката. .. дето казват старите хора "г.з път да види" нищо друго.

173

Анонимен

преди 4 години

А голям процент, от тези, които са заявили, че ще почиват в България това лято, всъщност ще "почиват" при баба на село и ще и помагат със затварянето на бурканите.

172

4 звезди Л4номорие

преди 4 години

В нашето море с деца ви трябват денонощно дезинфектанти да пиете за да не получите инфекция от губички тиня и мухъл по стаите Само така може да оцелеете през българска кухня в която в супата можеш да намериш чорап.В млечният сос хубава зелена храчка и в карамела косми подарък от бармана и сервитьорката на които някой не им е плащал заплати.Те си го изкарват на туристите по лай4номорието.Пак там само може да видиш Сопнат персонал от татуирани-темерутчета с свръх високо мнение.Това е в 4те звезди

171

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 175Благодаря за съвета. Бъди жив и здрав.

170

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 173Като ходите до Варна само се моли да не вали повече, моята кола миналата година за кратко стана на лодка по варненските улици. Един проливен дъжд и сте във Венеция на балканите.

169

Раста

преди 4 години

95% от всички вече почиват в Гърция защото там си имат или вили или къщи или наемат за по месец а почивката им е почивка.Храната-храна-облужването на светлини години Това Авдира Порт Лагос,Халкидики да не изброявам зове Българите.Успех пожелавам на Лъайнумориският Батка бизнесмен чакащ да натири убитаци във фекалните води от които се изприщваш и получаваш Витилиго Херпес Гангрена Дезинтерия Хепатит-ABCD и намазваш почивка'с виддиотяваща музика побоища и 35 кинта само чадър без шалте аре улево

168

Анонимен

преди 4 години

Ох, с моята половинка мъжът ми се разбрахме да си почиваме в България. Но няма да се глезим на нашата почивка, защото вече започваме и двамата да откачаме и полудяваме от това градско софийско напрежение. Имаме нуждата да си отдъхнем, иначе няма да имаме физическите и психическите сили за работа. А и сега е много потискащо човек да седи през лятото в българската столица. Ще отидем на планина за за няколко дни, а след това, закратко - до Варна, но не за плаж, а да видим красотата на този град.

167

Анонимен

преди 4 години

Да се ходи на море, където и да е, е възможно най-идиотската и просташка форма на ваканция. Има толкова много възможности и алтернативи, ама не - стадото си иска да си пържи кожата на препикан пясък на 40 градуса.

166

asdf

преди 4 години

До Анонимен 151Еми да ама тука за 30 кинта получаваш само чадър и 2 шезлонга, само. А за това, че не си се разболял ти завиждам, явно имаш здрав корем.

165

asdf

преди 4 години

До Анонимен35 000 си е доста приличен автомобил, доста по-добър от лада (имал съм лада и знам).

164

Почиващ в Гриис

преди 4 години

Много съм Куул като хейтя по Българско море да речем.Адски е найс като съм в гръцко,дори и да съм си пазарувал на промоция храна от Кауфланд която си взех с мен ,защото там не е чип ама изобщо.Изкарвам си имбеливабъл Ю Ной уот ай'м дек хаус.

163

Унгел

преди 4 години

кои ходи наморе ве немат пари хората

162

Местен Помориец

преди 4 години

Моля само не ми хвалете нашето море!

161

Анонимен

преди 4 години

До До149.Жигули ,ново струваше 6 000 лева,втора ръка 3500-4000.Шкодата- 4000Сега един автомобил трета ръка струва толкова.При 100лв заплата колко да струва?60 заплати за Жигули.Сега с 60 минимални, не средни заплати дори си купуваш доста сносна кола с всички екстри.

160

Като немаш пари....

преди 4 години

Почиваш на село..... На барата!Всеки да се простира според чергата си.

159

Анонимен

преди 4 години

До До 135А заплата спрямо положения труд сега е три пъти по-ниска,съответно и пенсийте.Е виж тук имаш право.Навремето седиш и си клатиш краката и накрая на месеца 100 лв заплата за 0 свършена работа.

158

Анонимен

преди 4 години

КРИБ мрънкат, че българите се мръщят на 1000 лева.Тук ни убеждават, че 70% работели на МРЗ :)

157

Анонимен

преди 4 години

Сега новите автомобили са десетки пъти по-скъпи от колкото при соцаМнда. Жигули (издялан по съветски ФИАТ, разбирай) 6000 лева, но на МРЗ около 100. За ред чакаш 15-20 години. Сега МРЗ е 560, значи колата трябва да е 35000 лева.

156

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1422000 заплата получават чиновниците по ведомствата или ИТ.МРЗ е 430 лв. нето. 70% от населението в Бг работи за МРЗ или около МРЗ.Аман от платени *** в сайта!Ами аман, махай се вече!За минималната заплата работят в тото пунктовете по 4 дни в седмицата и то на 4 часа.За МРЗ вече няма кой да се хване и на бензиностанция.2180лв е средната заплата в община Челопеч.ИТ за толкова пари няма да си мръдне пръста.

155

Анонимен

преди 4 години

До Forever Много хора видяха какво се предлага в Турция,дори и не си помислят повече да стъпят на българското ЧерномориеПък брат ми след едно посещение в Турция каза, че повече няма да стъпи там.