17

Анонимен

преди 4 години

Освен мерцедеси трябва да се закупят и лиърджети за депутатите. Така няма да харчат пари за билети :)

16

Анонимен

преди 4 години

да видим ако си ги плащат сами дали няма да намалеят екскурзиите по изложения и други такива мероприятия

15

Корен от Тиква

преди 4 години

Най-ниската в момента?!?То в последния момент е най-скъпо. Не могат ли месец преди това да планират?Или преди 1 час са разбрали. А подготовка?!?После не гласувайте следващия път...

14

анонимен

преди 4 години

Дано при полета да откажат двигатели!!! По възможност на 10000 хил. Метра височина та да е сигурно че няма да живеят тези ХРАНТУТНИЦИ! !!

13

халифът

преди 4 години

По добре си купете летяща чиния, по евтино ще ви излезе . Поддръжката е в оторизиран сервиз. Айде - без пари, толкоз.

12

Анонимен

преди 4 години

До ц.ц."посещението на наши депутати на изложението струва общо 10 313 лв. Основното перо в тези разходи е за самолетни билети"и "Всъщност фирмата, която изпълнява обществените поръчки, е в забранителния списък на Агенцията за обществените поръчки", каза Кристиан Кръстев, бивш министър на транспорта"

11

Е-е! Ам' к'

преди 4 години

Да вър'ят пеш!

10

ц.ц.

преди 4 години

https://dnes.bg/sofia/2019/03/13/deputati-letiat-s-bileti-za-nad-1300-lv-na-lovno-izlojenie.404478

9

Смях

преди 4 години

Хихихи- то ползват правителствени самолети, да ходят по футболни мачове, някои повдигат въпрос за депутатски пътувания?!?!? Тук е такава анархия, че друга по-голяма по света няма!

8

Анонимен

преди 4 години

Ще дават, я! Как няма да дават, като има от кого да ги взимат?!После се чудете къде отиват парите от разните му там , зелени, сини и черени зони, както и от всякакви данъци налози, които се увеличават като джендърите в Европа.

7

Дедо поп

преди 4 години

Според Яне Янев за 2018 само полетите на Главата Мутра с правителствения самолет са стрували 9 милиона левчета. Плюс още 14 милиона за охраната му.А иначе пАре нЕма!?

6

Анонимен до #2

преди 4 години

Как каква- да проучат плажа , например Варадеро, и да предложат почивка за там. Да отидат до ЛА, да посетят наградите на Оскар, и да се постнат във фейса.Проучване на имоти в САЩ и Барселона. Кой каза, че БГ е бедна страна- та ние храним толкова години 240 пеперудки, нима тогава сме бедни???Не, ние не сме бедни, ние сме оФце!!!

5

odpo

преди 4 години

Наглост!!!! Има 2 милиона за билети да си возят алчните за д ни ци, но държавата няма 20 000 лв за лечение на някое детенце... Ще горите в АДА (нали сте вярващи) ужасни хора, ужасниииии!!!

4

Charter

преди 4 години

Като пътуват до Пекин, задължително да ползват въздушните коридори над Украйна, Северен Ирак, Иран, Йемен и Афганистан.

3

Всичките

преди 4 години

Народни представители имат сътрудници, секретсрки, експерти. Толкова ли не могат да им резервират по един самолетен билет, та трябва обшествена поръчка. Или да се налеят едни пари (държавни) в правилна фирма?

2

Анонимен

преди 4 години

Те понеже оправиха България, че тръгнаха и по света. Каква служебна работа може да има един депутат в чужбина е загадка.

1

Анонимен

преди 4 години

Дано самолетите им кацнат бързо с тези депутати.