29

Аз не искам да съм

преди 4 години

добре. Искам съседът да е зле. Понеже сме рода даже да е много зле.

28

Анонимен

преди 4 години

Жалка е 60% искат да заминат. Това заби нож в гърлото на всички, които обяснаваха колко е висок стандарта там :) Е лъжци пак ви издадоха.

27

остап

преди 4 години

До Анонимен Пък аз наскоро като ходих до Безград искам да ти кажа, че в платното на отиване няма 50 метра без кръпка.Правилно си забелязал, то и навръщане е така. Това село Безград беше някъде до Котел нали?

26

пущиняк

преди 4 години

Е у нас колко е процента? 5% IT-та са на добри заплати и може би не искат да напуснат страната, още 5% телевизионерчета, режисьорчета и пр. дето получават нетипични за БГ заплати+хонорарите, разни шефове на фирми и облажили се от еврофондовете и около 5 процента властимащи и роднините и приятелите им до девето коляно, както и около 5% позамогнали се роми от кражби, далавери, проституция и т.н. Така общо се получава около 20% не искат да напуснат България! Останалите са на полусъединител!

25

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 19Наскоро ходих до Ниш и видях истински асфалтПък аз наскоро като ходих до Безград искам да ти кажа, че в платното на отиване няма 50 метра без кръпка.

24

Мдааа

преди 4 години

Индекс на развитие;България - 51Сърбия - 67Иначе Белград ми харесва два пъти повече от София.

23

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 14В Сърбия са доста по-добре от БългарияМного са по-добре да.Същия брой население с 30% по-нисък БВП.Като обиколих централната част на Белград цените а като в София, даже съвсем малко по-високи.

22

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 21Централната част на Белгарад ми хареса страшно много откъм инфраструктура, но много мръсно бе!Значи тези, които повтарят,че в София е мръсно нищо не са видели.Фас до фаса и до тях пак фас, а кошчета има, не е да няма.Около автобусните спирки е ад.Има кош а по земята най-малко 3 кофи с фасове може да напълниш.Другото е графитите.Почти няма сграда, която да не е надраскана.Иначе паркове чудесни(ако не са фасовете), булеварди широки, проблем с паркирането на практика не съществува.

21

Анонимен

преди 4 години

Да ходят в Германия. Там вече не е държава, а е територия където много скоро в големите градове чужденците ще минат 50-те процента.

20

Дядо Соци

преди 4 години

До Анонимен 15 По улиците се разхождат възрастни с внучета , а младите работят по кафенетата.

19

Анонимен

преди 4 години

До: номер 17Не позна, не съм гледал тези градове.Гледах Зайчар и Видин и после Ниш и София. До Белград не съм ходил още.Единственото ни предимство пред Белград е че си и имаме метро, но заслугата не е на Бойко Борисов - построено е преди него.

18

Анонимен

преди 4 години

То и у нас е така ... не искат да напуснат единствено, Бойко, айдуците и държавната администрация!

17

Анонимен

преди 4 години

До: 14Самата истина казваш!Ей го на, и сега вчера буквално обявиха, че са почнали да строят магистралата до Калотина - само 5 километра отсечка. Отбиват целия трафик а като тръгнат турските гастарбайтери ще стане пълна тапа! Същевременно сърбите си построиха магистралата от българската граница до Ниш почти изцяло с няколко тунела още недовършени.Наскоро ходих до Ниш и видях истински асфалт (а не от бойковата юфка).

16

ай сиктир

преди 4 години

Ти да видиш сърбите били готови да напуснат страната си, че у нас не е ли същото даже по-зле. Последното изречение от статията все едно е писано за нас.

15

Анонимен

преди 4 години

А какво да кажем ние, с гайдите?Вярна е статията, не е поръчкова.Сега, точния процент не го знам колко е.Но гледал съм сръбската телевизия и там казват същото, а съм ходил до Сърбия много пъти. Впрочем, и в Хърватия е същото.На фона на всичко това гледам - градовете им са пълни с млади хора, а у нас с баби и дядовци предимно...Тъжно.

14

Анонимен

преди 4 години

В Сърбия са доста по-добре от България, където само за последните 10 години управление на ГЕРБ се изселиха от България над 1 милион човека, а там само половин милион за 15 години.

13

Анонимен

преди 4 години

В България само тези които сме с единия крак в гроба не можем а не не искаме да напуснем страната благодарение на всички които ни управляваха до сега и продължават да ни управляват и унищожават.

12

Анонимен

преди 4 години

До Ха-хаМи раждай бе импотентник.Или чакаш някой да ти даде пари наготово та тогава да имаш деца?

11

Анонимен

преди 4 години

до 1Що не се изселваш към сърбия?нали не щеш българско компетентно управлени?Бягай в Сърбия да живееш хубаво.Аман от селски сърбофилни ***.

10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5Ти цифрите за нищо ги нямаш, а?Хвърляш си някакви си там цифри, години, твои си сметки и хич не ти пука, че всеки автор на фалшиви новини трябва да ги направи "правдоподобни"; днес май нищо не си заработил