12

Анонимен

преди 4 години

И Аз не бих си мръднал колата, именно защото КАТ се мотаят като мухи без глави... Наскоро наблюдавах как им отне 3ч да дойдат на местопроизшествие.

11

Анонимен

преди 4 години

Ако беше взел трамвая, а не беше карал джип нямаше да се случи това.

10

Очевидец

преди 4 години

Сутринта минах от там с друг транспорт.Вьрху линиите беше спрял джип ,тип "Селска мечта" а до него стоеше някакъв цьрвул и гледаше лошо.Имаше много трамваи спрели.

9

House M.D.

преди 4 години

Липсва подробно описание на катастрофата. Снимката не е от мястото на събитието. Ерго, фалшива новина.

8

полицейска държава

преди 4 години

а ако я беше преместил, щеше да умре от глад, докато дойде кат, след има няма 8 часа

7

Батко

преди 4 години

Катастрофата е станала между два леки автомобила, не между автомобил и трамвай. Интересното е, че повечето "Софеанци", които коментират тук не са родени в София хахаха

6

КАТ да се закрие

преди 4 години

За 40 минути КАТ не са успяли да реагират и да отидат на мястото на катастрофата. Може би трябва да им дадем по-големи заплати за това - не е лесно да се спи на работа.

5

Трол

преди 4 години

До Столичани в повечеТова ми оправи деня :)

4

Анонимен

преди 4 години

Много ви моля хора, преди да дойдете с колите си в София, прочетете пак Правилника в частта му за трамваите и запомнете какво се прави ако минавате покрай спирка на която има спиращ или спрял траквай!!!

3

Анонимен

преди 4 години

Може да си сваляте и долните *** пред вратата, но това не прави селянина гражданин и по-културен. И после, какво общо има една катастрофа със събуването на обувките.Простотията е на особено висока почит всред населението дошло да облагороди София.

2

Столичани в повече

преди 4 години

Е, така е. на село трамваи няма, този явно за първи път вижда такова "животно" и дори не си дава сметка, че не е автобус да му заобиколи колата. Преди време имах среща с един такъв. Определяме си среща в центъра на града и той ми се обажда, защото не се ориентира и упорито твърди, че вижда влак. Накрая се оказа, че видял линията на трамваите на Графа. А аз се чудя какъв е тоя влак около площад Славейков...

1

Дядо Петър

преди 4 години

Правилно!Ние на село трамваи си нямаме, но си събуваме обущата пред вратата.