107

Burzum

преди 4 години

Чи, как ,днес пак беше натоварил половината министерски съвет в жипа и обикаляха като халтави...

106

Анонимен

преди 4 години

Ще води ами! Те от неговата партия от него чуха за Че Гевара, а патриотичните партньори се правят, че не са чули! Няма кой да го надмине (освен пекинската патица).

105

Коко

преди 4 години

Абе чичо ли си или калеко незнам ама кажи поне едно добро нещо което Боко тиквата е направил за България поне едно или и ти си от тези дето си облизват ръцете до лактите я жената я детето на някой работа в администрацията апък дали сте затам няма значение защото друго обяснение няма неможе нормален човек да гласува за безмозъчни ти родителите нали имаш попитайги как живеят

104

Байфидан

преди 4 години

До 101. Постовете под ВСЯКА новина са 80% негативни. Даже и за Христос. Това е манталитетът на *** "Най-обичам да мразим". Ако не си го видял и разбрал, значи просто си сляп.

103

Реалист

преди 4 години

До 104. Така. Значи ГЕРБ спечели два пъти парламентарни избори, когато администрацията беше на БСП (2009 и 2014) и веднъж при служебен кабинет на радеф (2017). А ромските гласове са предимно на ДПС (статистика за евроизборите - 47% ДПС, 21% БСП, 20% ГЕРБ, 12% други).

102

Винету

преди 4 години

Каква е тази смешна разлика? След всичко, което се случи ГЕРБ води реално пред БСП поне с 10%.

101

Чичо

преди 4 години

Нищо изненадващо - Борисов е и си остава един от най-добрите политици, управлявали страната. Затова и на следващите избори пак ще гласувам за него!

100

До 110

преди 4 години

Не очаквай морал от бездушници. Дори да изправят държавата, първо, какво са правили до сега и второ-милост и симпатии към тези, които разрушиха умишлено БЪЛГАРИЯ не трябва да има,защото живота ни се изниза за сметка на ***.

99

Анонимен

преди 4 години

Повечко пари имах предвид и при пенсионерите.

98

Анонимен

преди 4 години

Ако заговорят за по-голямо увеличение на надбавките при децата (семейните) и дадат повечко пари няма кой да ги свали от власт. Think about it.

97

Бегай далече

преди 4 години

Така си е нищо у нас никога нема да мръдне. Задръстена и *** страна.

96

Анонимен

преди 4 години

Тези които бият идва време и други да ги бият. Това са природни закони кой по рано кой по късно.

95

Мисли с главата

преди 4 години

Кой кого бие? Кой се мъчи да промива мозъците? Стига с тези агонизиращи проучвания! 2/3 от българския народ бие. Ако въобще има проучвания, къде се правят? Агонията е голяма и вече зле прикрита. Увисват не само герб, но и бсп и цялата пасмина лешояди. Ако зад една партия не стоят хора, то това не е партия а интереси. И ако герб все "бие"то нека се издържа от членски внос на своите избиратели!

94

баба мара

преди 4 години

кого бие герб като сега гласуваха 600 000 и винаги в коалиция на местните изборинад 5 милиона няма да гласуваме

93

Анонимен

преди 4 години

Не познавам човек,който да е гласувал за ГЕРБ.Ако не е държавната администрация и купените ромски гласове,ще спечелят на кукуво лято.

92

Коко

преди 4 години

До 98 и тогава кой ще дойде на тяхно място може би либералите от ДПС начело с Доган,и Пеевски напиши кой искаш да управлява Държавата всичко друго са алабалистики едните 6 процента другите да изчезнат третите да възкръснат

91

Анонимен

преди 4 години

Маркет линкс е поръчкова социолог.агенция и внушава на "лошия мат'рял"/определението е на премиера/кой е номер 1.Най-добре е да се видят постовете на хората под всяка публикация за това лице и това е най-вярната социология.Останалото е" пунта мара"/пак според премиера/.

90

Коко

преди 4 години

До 92 виж приятелителю незнам дали си червен *** но май си пълен *** извинявай ама като ГЕРБ бие БСП ми обясни на мен и на 80 процента от бг. народ ти лично какво печелиш може повечето хора да бъркаме пък да вземем и ний да спечелим нещо може наистина троловете да са с по отворени очи или просто си правиш течение на усата

89

Влад

преди 4 години

Когато комунистите заемат полагащото им се място с 6-7%, ГЕРБ може и да изчезне от политическата сцена. До тогава само бой.

88

мдаа

преди 4 години

НЕ Е ВАЖНО КОЙ КАКВО МИСЛИ ,А КОЙ ПОРЪЧВА ПРОУЧВАНЕТО.