51

аз

преди 4 години

тука в Обеля, някой като има рожд. ден се чува през 3 блока, *** и котки вият вечер, през деня някой ремонтира нещо, центрофугите се чуват между етажите, както и водата в тоалетната на съседа

50

Анонимен

преди 4 години

Той президента вес непопулярни казуси защитава. Нищо чудно да наложи още едно вето. Какво му е?

49

Мария

преди 4 години

НАДЯВАМ СЕ ЧЕ УВАЖАЕМИЯ Г-Н ПРЕЗИДЕНТСПОДЕЛЯ МНЕНИЕТО ,ЧЕ НИКОЙ НЯМА ПРАВОТО ПРЕТЕНДИРАЙКИ ЗА СВОБОДА ДА ЛИШАВА ДРУГИЯ ОТ НЕЯ.ТОВА,ЧЕ НЯКОЙ Е РЕШИЛ ДА ПЕЧЕЛИ,ДОБРЕ НО НЕ ЗА ЧУЖДА СМЕТКА.НИКОЙ НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА ИЗТЪРПЯВАНЕ ЗВУКОВИЯ ТОРМОЗ И ЛИПСАТА НА СЪН И СПОКОЙСТВИЕ ЗАТОВА, ЧЕ ДРУГ ИСКА ДА ПРАВИ ПАЧКА.

48

122

преди 4 години

Абе нарадът тъне в мизерия и болести , а вие се занимавате с глупости !Сакън да не ви се наруши рахата !

47

МММ

преди 4 години

МПИРА МАКАРОНАКИ МАЛАКИА

46

Ехо?

преди 4 години

Като спименават тука пРезидента, че се подсетих. Какво става, къде се покри? Да не би да си мисли че сме забравили за апартамента от държавния фонд който е продал за лична облага?

45

плажьор

преди 4 години

Аман от дивашките писъци на озвучителите. Тези дето ходят в Турция и Гърция нека му кажат там има ли такива диви писъци в чертите на населеното място!Такива Rave Party се правят на места където скала или брега отразяват звука към морето. Както е в Ибица например. Ама такива социалистически бизнесмени дето имат чело по един пръст на ширина като започнат да се правят на големи. Те затова и хората бугат от българското черноморие.

44

Анонимен

преди 4 години

До Фъса 42Че какво "вето" ще е Румен Ветото, ако не издаде указ за вето върху закона? Досега са му отхвърлени 13 указа, ами пробва се *** - все някога ще успее да угоди и на "зелени", и най-вече - на почервенели не от срам, а от яд Малофееви мандраджии, които драпат неистово за власт!

43

Анонимен

преди 4 години

До До 30"Умеен", уникален си!Само ти адресираш "отговорите" си до самия себе си - втори като теб няма, няма и да има!Що не си гушнеш биполярното разстройство под мишница и да си гукате двамцата и без клавиатура?

42

Анонимен

преди 4 години

Задължително вето. Иначе увахва тоя и по морето за следващ вот

41

Фъса

преди 4 години

Искрено се надявам президента да не наложи вето. Законът е необходим, но има един проблем - не се спазва. Да се засилят мерките за контрол. Хората излизат в 21 часа, но тези, с малки деца, се прибират в 23 часа. И това също са млади хора. Да се спазва и закона за пушенето.

40

Стратег

преди 4 години

Представете си, че, ако го нямаше Румен Радев, нямаше на кого да се жалвате от Бойко. Щехте да му едете Пармака и то яко;))) Та не знам, тогава, какво толкова се назлъндисвате на ***, та не я направите мин. председател! Тогава нема да се налага да се жалвате от Бойко, нещо повече, ще може да го разглеждате като панаирджийска мечка и да му хвърляте бонбонки;))) Ако искате де;)))

39

Анонимен

преди 4 години

Тези заведения да покажат с колко са им паднали печалбите за миналата година.Не стига ,че не отчитата оборот и печалба ами и бизнеса им страдал,че по даначни декларации той направо е умрял?

38

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 28За ромите не важи цяло лятото терор със сватби, за българите рекет за шума! Гарантирано от Диктатора!Значи на такива лъжци като теб им пожелавам не цяло лято, цял живот под прозореца им да има ромски сватби.

37

Анонимен

преди 4 години

До 22Епа точно шума е едно от нещата зарад които не ходя вече 14г на БГ морето! То отиваш на почива КЪДЕТО И ДА БИЛО ПО БГ морето! И се оказваш в дискотеката! При това тая дискотека е НОН СТОП! Няма нощ няма ден! Постоянно музика и гуролтия!Аз пък за това ходя на море.Само това ме разведрява от тъпотата и сивотата на ежедневието.Искам барове, танцьорки и яка музика.

36

Анонимен

преди 4 години

Ти си млад тъпуунгер неразбиращ от икономика и нищо. За да има туризъм трябват легла, за да има легла трябват хотели, за да има хотели трябват пари. Ако чакаме тебе софийския млад пъпешшш да построи нещо.. Щяхме да ядем хляб цяла зима... Нали разбираш, че твоята визия за живот, не е свързана с тази на хората по морето? Ако не го разбираш.... Не мога да ти помогна.А що се отнася до града в полето... Защо всеки министър се хвали, колко пари са влезли от туризъм? Що не се хвалят там какво има?

35

Курортист

преди 4 години

Всеки който иска да е извън закона, се жалва на Румен Пъпката. Да не забравите да му се отблагодарите после.

34

мак

преди 4 години

Безочливи хора. Правят заведения насред жилищни сгради с любезното съдействие на някой общинар и смятат, че околните са длъжни да се кефят на денонощен тормоз. Що не искате да разберете, че вие пречите, а не останалите на вас? Не сте център на вселената, България няма да загине без тъпите ви кръчми и шума до небесата, който вдигате. Наглеци.

33

Анонимен

преди 4 години

Преди имаше заведения отделно от хотелите. Мутробарокът обедини в едно парти зоните и хотелите. Мутробарокът направи същото в градовете. На партера пият и се дрогират, а нагоре спят и почиват.

32

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИзкарвам добре от продукта, който създавам, който е интелектуален и отвъд скромните ти 7 гънки върху иначе гладкото като *** мозъче. Не всичко, което се създава е храна, слабограмотно ми човече. Между другото, многоточие се пише с три (3) точки. Аргументът ти "град в полето" е напълно съразмерим с "град на морето", в какъвто живее твоя жалка милост. Мисля се за точно това, което съм, и нищо повече - млад, работещ човек, който мрази това, дето вие, мутрите, направихте с черноморието