24

И.Б.

преди 4 години

Решението е всеки или поне един член на семейството да си купи градина и да си сади всякакви зеленчуци. Не е нужно да се пият кока кола или подобни вредни напитки. Не е нужно да се ядат подсладени кисели млека без истински плодове и т.н. и т.н. Бъдете по-взискателни към себе си, купувайте само качествени български стоки. Откакто си отглеждам плодове и зеленчуци сама, усещам дивния божествен вкус на природата.

23

...

преди 4 години

A? Добро утро.Във Франция, на етикета пише - Кайма за животни - 2 евро, За хора е по над 6 евро.В България - Всички продават кайма на промоция. Стара Планина (дето уж е хубавата, с БДС) за 3 лева. Хапваш ли българино? КИфтета?

22

стандртизация

преди 4 години

За да се говори за "двоен стандарт",трябва да има ЕДИНЕН стандарт за всяка отделна стока - сирене, бисквити, напитки, ЕN-европейски стандарт.Такова нещо обаче липсва! Всеки производител има собствена документация за всяко отделно производство и може да си влага или спестява каквото си ще!Позовават се на национални вкусови особености и дрън-дрън ярина.Само шум се вдига и нищо няма да излезе.Единен стандарт никога няма да има, а дори и да се появи такова нещо ще е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО,А НЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО

21

Хахахааааа.

преди 4 години

Ами, "двойния стандарт" -е "комунистически стандарт"!!!!!Ако може--"супер качество"... "за без пари".... Хахахааааа.....ТАКОВА ЖИВОТНО---НЕМА!!!!!

20

Анонимен

преди 4 години

Кока кола е различна във всяка една страна.

19

Свидетел

преди 4 години

Не си мислете,че на запад всичките им храни са добри. В биомагазините може би. Те и собственото си население тровят. Живях 6 години в Испания и много неща видях. Един път се зарадвах на едро смляна лютеница в супера. Но като видях срока на годност се втрещих: беше 5 години! А приятелка испанка ме предупреди никога да не си купувам евтини шоколади и закуски. Всички мазнини останали от хамона се пречистват двойно и тройно и се влагат в шоколади и детски закуски. За съжаление!

18

Въпрос

преди 4 години

До Анонимен 16А от бивши колониални държави какво може да се очаква? Затова и африканците са им по-мили от нас източноевропейците. Исторически са свързани с тях.

17

Анонимен

преди 4 години

Ще СВИКНЕТЕ, бе...... Хахахааааа!НАЛИ ТЪРСИТЕ ЕВТИНКОТО...??!!!ЗА СКЪПОТО И ТАМ НА ЗАПАД ИСКАТ ПАРИ----ЗА ЧЕРВЕНО ДУПЕ НЕ ДАВАТ.

16

Анонимен

преди 4 години

Не разбрахте ли, че сте източна Европа и никога няма да гледат на вас като на хора. Ще гледат на обекти, които трябва да бъдат експлоатирани по всякакъв начин и да страдат дори за няколко цента печалба за тях! Ще ви тровят, крадат, изнудват, използват, насилват... Всичко отвратително, което можете да си представите. Защото така им е изгодно. Това е съвременния "демократичен" европеец. В САЩ и Канада поне правят същото със собственото си население. А в Европа само с източноевропейците е позволено

15

Ами така е..

преди 4 години

И вносния чесън не е като нашия!По-голем е.... Значи е ГМО!!!!Не купувайте бо. клу. ци..... Купувайте само нашите--РОДНИТЕ!

14

Анонимен

преди 4 години

Сигурно така ще продължава.Иска семалко самочувствие,да спреш картофи-те на франция,германия,полша.Да сенаправи и клинов реванш.Изпращаме им продукти със приятни опаковки ивредни продукти.Ако неги погнем си енаш минус.Реванша предстои,нямасмисъл да се .гънем

13

Павката

преди 4 години

А за чужди марки бира дето ги произвеждат у нас на франчайз? Нищо общо с истинската марка бира

12

Анонимен

преди 4 години

Има версии на дадените стоки които се правят само за дадена държава.

11

Анонимен

преди 4 години

А бе я да си погледнем в нашата кошара! Какво ни предлагат българските мандри,месари и производители!

10

Анонимен

преди 4 години

Защо кока кола във Виена е със захар, а тук е с глюкозо-фруктозен сироп..пепсито поне е със захар и го предпочитам. Да не говорим, че във всички заведения само продукти на кока кола с въпросния сироп..включително гадните капита..

9

Анонимен

преди 4 години

До Бай ИванАбе бай , преди дали нямаше некачествени ла*на за народа. Дали хората можеха да си избират какво да имат или беше същото за всички. Сега инструменти има да се оправи работата, разисква се в комисията ама това не е от значение, нали ? Само и само новината да ти даде шанс да си хвалиш кочинката и цвилиш от кеф, махахйки с къдрава опашка. Ако бяхме взели примера на Румъния и ви бяхме отстреляли 89, сега нямаше да сме на това дерадже.

8

Бай Иван

преди 4 години

Нищо, радвайте се на демокрацията, евроценностите, нямате право на работеща икономика, но имате право на гей парад ;) !!!

7

Анонимен

преди 4 години

Евроатланизма и деморацията са най-добрата система, но българите са прости и русофили и не знаят как да я прилагат, за това им идват стоки второ качество.

6

Анонимен

преди 4 години

Много неща в БГ-тото вече са "според човека" а не според стандарта и качеството.То не само в храните има разлика а и в услугите.Там пък принципа е "ако мине ".Та не сме ли всички ние хора,бе Г-да управляващи или сред нас има и по-хора.Качеството на живота бавно но сигурно се "изражда" от живот в живуркане.

5

Waffen SS

преди 4 години

Нали се разбрахме,че България е колония,тотално зависима държава,намираща се в периферията на " бяла Европа" , и ще консумира каквото и разрешат.Да не искате "белите" държави да изхвърлят на сметището,вредните и некачествени продукти.Ами ние ще ги хапнем,ще ги платим,а като екстра ще бъдем благодарни.Та нали това е една от причините да сме в тяхната орбита.Нали по техен съвет и с активната дейност на неолибералист разрешихме селско стопанство в цялото му разнообразие