88

Пепи

преди 4 години

Не виждам нищо ненормално в това, че родителите не одобряват връзката на сина им. Защо, трябваше да я одобрят ли? Може начинът да не е бил правилен, с може да не е имало друг начин.Това е толкова гадно, тези вид секс.отношения, хора вие побъркахте ли се, че одобрявате тези гей-връзки?

87

Недоумяващ

преди 4 години

Много неразбираемо написано и нищо съществено !

86

Един

преди 4 години

До "привет от Германия "Един учител по български навремето така казвал: "и като думаше нищо не каза".Та и ти така.

85

Анонимен

преди 4 години

Виждам, че Сорос е развързал кесията за слугите си. Цял ден работят под статията.

84

АнонимеН

преди 4 години

СТАТИЯТА Е НЕПЪЛНА!!НАЙ-ВАЖНОТО ТУК Е ДА КАЖАТ СЛЕД КАТО СА ГО ОТВЛЕКЛИ КАК СА ГО ЛЕКУВАЛИ И ДАЛИ Е ДАЛО РЕЗУЛТАТ!!1ЩОТО НА ТОЗИ ПАРАД БЯХА НЯКОЛКО ХИЛЯДИ А ПОСЛЕ МОЖЕ ДА СА И 100 ХИЛЯДИ НА ПАРАДА , ЗАРАЗАТА СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА А ЛЕК НЯМА!

83

Анонимен

преди 4 години

Това ,че те сърби отзад...От което веднага си проличава представата на коментиращия за човешките отношения като цяло. За хетеросексуалните не по-малко.

82

АнонимеН

преди 4 години

До привет от ГерманияМАЛО-УМНИКТИ СИ С МОЗЪЧНО ЗАБОЛЯВАНЕ!----------ГЕЙСТВОТО МОЖЕ ДА Е ПРИДОБИТО И ВРОДЕНО!!!ЧОВЕК КОЙТО ХАРЕСВА ЖЕНИ НЕ МОЖ ГО НАКАРА ДА ЛЕГНЕ С МЪЖ И ОБРАТНОТО!!!АКО ГЕЙСТВОТО Е МОЗЪЧНО ЗАБОЛЯВАНЕ ТО И ХЕТЕРОСЕКСУАЛНОСТТА Е МОЗЪЧНО ЗАБОЛЯВАНЕ СЪЩО! ГЛАВАТА ТИ Е ПРАЗНА КАТО ПУСТИНЯТА ГОБИ!

81

Анонимен

преди 4 години

Нека гейовете и лесбийките прочетат този коментар и вместо да го трият по-добре е да си помислят каква мъка причиняват на родителите си...От новината (и по принцип) следва родителите на гейовете и лесбийките да се замислят, каква мъка им причиняват, а не обратното. Никой не причинява на друг мъка, защото има зелени очи или не може да се влюби в някого насила.

80

привет от Германия

преди 4 години

Гейството е мозъчно заболяване , няма нищо общо с хормоните , ДНК и прочие ! Това просто е патология на мисленето и от там идва и изкривената представа за секса и естествено и неправилната сексуална ориентация ! Това ,че те сърби отзад ,означава ли ,че трябва да се наведеш пред някой за да ти начеше крастата ?! И този сърбеш както казах не идва от самосебе си ,не идва спонтанно ! Този сърбеж е вследствие на извратеното мислене , това извратено мислете поражда сърбежа отзад !

79

привет от Германия

преди 4 години

Пази Боже от такива деца ! Още когато се роди ако знаеш ,че ще стане гей или лесбийка сигурно ще го оставиш малко на студено да се разболее и да умре , хем ще се отървеш от порока ,хем никой няма да разбере ,че умишлено си простудил детето ! Пази Боже синът ти да ти довете зет ,а дъщеря ти да ти доведе снаха ! Това за един родител е най-голямото наказание ! Нека гейовете и лесбийките прочетат този коментар и вместо да го трият ,по-добре е да си помислят каква мъка причиняват на родителите си

78

Анонимен

преди 4 години

Имам същия съученик отиде да учи в Германия за да върти хомосексуализъм с други гейове .. далече от родители и роднини..

77

Анонимен

преди 4 години

Фактът, че под новина за отвличане с насилие, неизвестност от години, заплаха за убийство и не дай си боже, последвало такова, се води дискусия за това дали май;мун;ите правят секс за удоволствие, е страшен като самата новина.

76

Анонимен

преди 4 години

След като от отвлеченото лице няма никакви вести от 4 години (!), а отвлеклите го и въпросното черноморско селище са известни, защо няма издирване??? За такъв период в неизвестност, без човекът да е избягал и да е потърсил помощ, е много вероятно да става въпрос и за убийство.

75

дддд

преди 4 години

До КовратаГледал съм по Анимпланет,няколко маймунски вида,които правят секс за удоволствие.Че и били и хомо сексуални!

74

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 76Може да са го пратили в психиатрия или в Китай.

73

Анонимен

преди 4 години

какво значи няма никакви вести? закопали ли са го?

72

Анонимен

преди 4 години

"Е, няма угода за някои балкански субекти и това е."Искат внуци бе, НПО-седимент. Загряваш ли, че някак съществуването се обезсмисля, ако след теб нищо не остава. А любимите ти йелоустоуни поколение не остават.

71

Гей Люсак

преди 4 години

Хомобалканикус отишъл във бяла държава а се държи все едно си е в ***.

70

Анонимен

преди 4 години

.....са извършили престъпление.......Абе, я са извършили, я не са. Ако досега няма вести от момчето, то не е и разпитвано при разследването. Може пък да се появи и да каже, че се е уговорил с родителите, за пред приятеля си. Е, освен ако не иска да набута мама и тате в затвора.

69

DO Не рабирам

преди 4 години

Родителите са Мъж и Жена , от техния секс се е родило Дете .Какво не разбираш ? Какви *балкански субекти * , или и ти си от дъгата и мислиш че през ануса може да се зароди Живот , няма още начин .