8

Запомнете!

преди 4 години

Нещата са безкрайно прости и елементарни!АКО ИСКАТЕ СВЯТ БЕЗ КОМУНИСТИ--ПРОСТО ИМ СПИРАТЕ ФИНАНСИРАНЕТО!Още Чърчил го е казал:"Проблема на комунистите идва тогава, когато свършат парите на другите за харчене."ТО, ТОВА Е И ЦЯЛАТА ИМ ИДЕОЛОГИЯ--КАК ДА ВЗЕМАТ ВАШИТЕ ПАРИ!!!!!!

7

Шопо

преди 4 години

А на бас ,че пазарлъците ще приключат на 6 лева...

6

(^-^)

преди 4 години

Идеята на тая субсидия е да може дадена партия, избрана от народа да може да функционира независимо от едрогабаритните крaдци.. Така ще останат само крадцитe..

5

Анонимен

преди 4 години

Чърчил е казал-"Проблемите на комунистите започват,когато изхарчат парите на другите."Още с идването на власт 1944г. ограбиха парите и имуществото на индустриалци и търговци и въпреки това неколкократно фалираха,обезценяваха лева до цената на хартия- през 40-те,50-те,60-те и 90-те г.Неизтребима е таз комунистическа алчност да докопаш парите на другите или поне държавния бюджет и да го опукаш.Ще финансираме ли опитите на тази Партия отново да ни направи бедни!Аз бих ги забранил,не пари да им дам!

4

Да допълня...

преди 4 години

Слави направи сметката. Лъжат че нямат пари.Закривайте партийната телевизийка и спрете с Бузлуджа.Едно време Масларова водеше пенсионери от партийните клубове на море.Ама няма вече.

3

Анонимен

преди 4 години

Нали комунистите и Слави искаха 1 лв субсидия ... Ето, имат я, защо пак недоволстват ;)Какъв го искат ?

2

Анонимен

преди 4 години

Мачкай Бойко червените сами си го надробиха нека да си го сърбат

1

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ правят дъмпинг на другите партии, за да ги фалират и да останат монополист на пазара на партии и управляващи. КЗК трябва да се самосезира за това непазарно поведение на Герб и да ги глоби.