29

Анонимен

преди 4 години

Само в Окрайна е по-голям цирк от Бг-то.

28

Анонимен

преди 4 години

предателите които се бият за интересите на САЩ , винаги са терористи и винаги ги убиват.

27

Анонимен

преди 4 години

Голям герой! Да стреляш по журналисти от боен хеликоптер! От кога това е героизъм и обвиненията за това се считат за политически? А, откакто САЩ обстрелваха репортери на Ройтерс, защото представяха нещата различно от правилната линия на СиЕнЕн. Като вземем и другите украйнски герои като Тимошенко, Юшченко,"Десен сектор",че и изгонения от Грузия Саакашвили запалил войната в Южна Осетия в деня на откриване на Олимпийските игри в Пекин?!Не съм русофил,нито русофоб,но краварите определено се уливат.

26

Анонимен

преди 4 години

до 27 И сега Украйна е цъфнала, та чак ще върже. Като дойдат у нас украинските работници мятат г-ъз до тавана за 400-500лв.

25

334

преди 4 години

Още един повод путинофилите да злорадстват. Важното е, че Украйна би шута на мужика.

24

Анонимен

преди 4 години

Много правилно, че трябва да взриви парламента. Депутатите трябва да бъдат ликвидирани или накуп, или един по един, като им се взривят асансьорите, мезонетите и терасите.

23

а

преди 4 години

До MakedonЕ псувай по деда си и прадеда си, язък, че човекът толкова е обичал родината си :( Как е изобщо възможно да сте такива предатели? Питам и отговор не чакам.

22

Стамат

преди 4 години

Кога пък тази е била герой?!

21

юбералес

преди 4 години

До АнонименА защо са им викали русини.

20

Анонимен

преди 4 години

Тази уби-й-ца не е била никакъв "политически затворник" в Русия! Тя е била осъдена като ВОЕНЕН ПРЕСТЪПНИК за убийството на журналисти и фоторепортьори! Но нищо.....ЯВНО ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА..........СЕГА "нейните" укропи я тикнаха в затвора. Но нея още я чака и Трибунал в Донецк! След като укропията се освободи от неофашистите!

19

Анонимен

преди 4 години

До юбералес 19Ха-ха-ха-ха.................когато е била "измислена" Русь, "украинци" ДАЖЕ И В ПОМИНЕ НЕ Е ИМАЛО!!!! Само след 1000 години така са започнали да викат на русините от Малоросия и Новоросия по "окраината" на Руската империя!!! Стига сте се пенявили и сте си показвали НЕГРАМОТНОСТТА!!!

18

юбералес

преди 4 години

До ХхххВсички държави са измислени, някой по-рано, други по-късно. Украйна е измислена през 882г. с име Русь, а Россия през 1277г. като Московия.

17

кккккккккк

преди 4 години

До Демократпоредната глупост

16

Мда

преди 4 години

В Хохландия нормални няма...

15

юбералес

преди 4 години

Луда глава е Савченко, нейният образ е често срещан в историята на много държави, при нас това е кап. Петко войвода.

14

Анонимен

преди 4 години

Еееее. Жената е патриот и е смела. Поне 30% в Бг мечтаят гласно и още поне 30 не гласно да премахнат нашите *** от парламента.

13

Хххх

преди 4 години

До ДемократМани мани то пък една демокрация...има две измислени държави в света Св.Македония и Украйна....дори Северна Корея не може да ги настигне.

12

Хххх

преди 4 години

До 111Пий си хапчетата...ако нямаш пари отвори сметка да ти пращаме по някой лев да си ги купуваш..

11

Анонимен

преди 4 години

Абе, вие чувате ли се или изобщо, разбирате ли какво превеждате?Щото ако тая е казала на истина "Никога няма да нараня човешко същество или обикновен гражданин на Киев.", то тя е за лудницата! Военен пилот, който се кълне, че бе би наранил човек?! Или пък обикновените граждани на киев не са човеци, та се налага да се уточни ?!Ей, недоучили преводачи и журналисти! Ей тая като я гледам на снимката си е точно такъв ***, като вас!

10

111

преди 4 години

Кой знае с какво са я упоявали в руския затвор или други действия,за да я върнат с изкривена психика .Не я върнаха случайно,а експериментално,то се видя ,че е вече друг човек с други разбирания и поведение.