8

BG

преди 4 години

извинявам се - мислене, техническа грешка

7

Анонимен

преди 4 години

ЛЮБОВНИЦА болен мъж не гледа...няма ли имот от него или деца да чака наследство ,веднага си бие камшика за следващият ***.пък вие си мислете ,че сте единственият...

6

една жена

преди 4 години

До Лили - според последните сведения жените пренасят повече гени от мъжете, тъй, че името, което продължавали мъжете, само по себе си може и да се смени, затова по-спокойно.

5

ку ку

преди 4 години

Това е ужасна небивалица - да спасяваш брак - това е пътят към смъртта, не вярвайте на подобни манипулации, бъдете свободни, защото скоро ще умрете или ще се разболеете и никой няма да ви върне живота!

4

анонимен

преди 4 години

Бракът се крепи най-вече наглупостта на жените, тъй като те и не осъзнават, че не са дори и слугини - на тях се плаща, не са и роби - тях ги хранят, и затова са в незавидно положение, но ни спасява това, че са природно т..и, поне по-голямата част от тях, а утешението на моята дъщеря е, че и много от мъжете не кой знае колко умни......

3

Анонимен

преди 4 години

Аз не искам да го предпазвам. Стига толкоз. Развеждам се.

2

Меглена А.

преди 4 години

Не го предпазвайте! Каквото Бог е рекъл, сигурно Ви е избрал нещо по добро и веднъж се живее! И помнете - Бог прощава и не се страхувайте да бъдете дръзки!

1

а

преди 4 години

Правило номер едно: никога не планирай за най-лошото (освен ако нямаш задни мисли - тогава планирай, но ... за чий изобщо сключваш брак тогава?)