6

Ник

преди 4 години

До АнонименВсе едно аз съм го писал.В нашето училище имаше две дебелички момчета,на едното викахме Шишо,на другото Шимбо.Почти не помня дебели хора.Но храната макар и без етикети,беше здрава,естествена,нямаше химия.Днес ядем индустриални,химизирани храни,организмът не ги разпознава,като храни и ги трупа.За това е така.Чисто отровителство!Не случайно не си мръдват пръста да възстановят селото и селското стопанство,за няколко години ще се изправим...

5

Анонимен

преди 4 години

Аз искам да се обърна към хората, живяли преди 90-та година.Кажете, по ваше време ( и мое), колко бяха пълните хора? Много ли бяха?В цялото ни училище (много деца, не като сега) имаше 3 пълни деца (2 момчета и ЕДНО момиче. И те бяха такива поради опредлени заболявания. )А сега се огледайте по улиците! Ами 3/4 от момичетата са отвъртяли трътки, като на пети полк тупана. И при момчетата не е по-различно.Ако проблема е в яденето, то явно е в качеството на храната.Станхаме дебелаци като в САЩ.

4

Анонимен

преди 4 години

Пълнее се от всички храни, които се ядат в големи количества, освен от свежи салати. Просто от тях не можеш да ядеш прекалено много. Надуваш се. А калориите им са малко.

3

;-)

преди 4 години

И давайте на момчетата докато ви я искат, защото после никой няма да ви я иска.

2

а

преди 4 години

Бира, чипс, дюнери, коли, швепсове, бял хляб, семки, макарони, спагети, всякакви салами, луканки и наденици... Иначе за свалянето на килата - може и с диети, има не-лоши варианти - аз лично ползвам "потене", много спорт, главно тичане, с което през кожата излизат основно тея мазнини. Не е приятно за гледане, но работи.

1

SS

преди 4 години

РАДВАЙТЕ СЕ НА ЖИВОТА ДОКАТО МОЖЕТЕ,ЯЖТЕ ПИЙТЕ И СИ НОСЕТЕ,НОВИТЕ ДРЕХИ.ДОКАТО НЕ Е ДОШЪЛ АПОКАЛИПСИСА.