28

Анонимен

преди 4 години

Да бе само 25%, поне 40% са опитвали.

27

Анонимен

преди 4 години

Тоест легални са опиатите на фарма мафията! ! С

26

Анонимен

преди 4 години

Тревата принципно за едно и също количество е около 4 пъти по вредна от тютюна. Обаче работата е там че тревата се консумира в поне 8-10 пъти по малки количества и съответно вредата е по малка в дългосрочен план. Активните пушачи на тютюн пушат средно по 15 цигари на ден. А тези които пушат само трева средно под 1 цигара на ден. Разбира се много от пушачите пушат всичко. И цигари и трева.....че и алкохол пият. Това вече си гадна работа и те удря не само по здравето но и по джоба

25

Стеф

преди 4 години

Алкохолиците се накокошиниха.

24

Умник

преди 4 години

''Почти 13 милиона деца на възраст между 15 и 64 години употребяват марихуана регулярно.''Отказват да пораснат тези деца и тва си е.

23

Анонимен

преди 4 години

Хора употребяващи легални наркотици, много искат да избиват други, употребяващи нелегални такива...

22

Анонимен

преди 4 години

И какво значение има? Животът си е техен, нека си го причисляват.

21

Анонимен

преди 4 години

Около 70 са излъгали, от всички студенти, да ви кажа...

20

Анонимен

преди 4 години

"научно доказано е, че алкохолът е полезен, а наркотиците са вредни и опасни!"Да, 50 грама алкохол вечер може и да са полезни, но какво говорим за 300 грама или половин литър? Същото е и с нapкотиците - те са измислени като лекарства и за да лекуват определени симптоми, това че някой си като ги е пробвал "му е станало яко" и е "влезнал във филма" и после е тръгнала модата да ги употребяваш за лични цели е друг въпрос.

19

до 17

преди 4 години

Като ти избухам едно шише в нарко чайника, ше разбереш откъде извира газираната вода, наркомане.

18

до 14

преди 4 години

Ракията е позволен наркотик, но пак е нapкотик.

17

Анонимен

преди 4 години

Според СЗО, алкохола е най-опасен поради най-голямата му разпространеност.Разбра ли ракиджия.

16

Анонимен

преди 4 години

научно доказано е, че алкохолът е полезен, а наркотиците са вредни и опасни! Ползватели, производители и доставчици трябва да бъдат физически изпарявани, за да се прекрати с наркопандемията!

15

Анонимен

преди 4 години

13 милиона деца на възраст между 16 и 16 години... Стабилно списвачество се случва в тоя сайт.

14

До до 10

преди 4 години

Ракията е позволен за ползване продукт, за разлика от наркотиците, всеки потребяващ ги е престъпник и трябва да бъде преследван по най - жесток начин от закона!Наркоман ли е - на дръвника!

13

Анонимен

преди 4 години

До това доведе Промяната на президент Румен Радев - тотална наркомания, духовен разпад, национална катастрофа, морален упадък! Оставка на нищоправеца Румен Радев Колайдера, налагащ падащи вета!

12

до 10

преди 4 години

А ракията кво е ?

11

сега знаем

преди 4 години

Сега знаем, че поне хората в парламента, както и много ръководители не са пробвали дрога тъй като никога не са били студенти. Просто са си купили дипломите.

10

Люта рИкия

преди 4 години

Наркотиците са за хора със слаба психика - ***! Нека се самозатриват!Наздраве на умните с качествена доза ракия!

9

ШШШШШ... АКО

преди 4 години

Говорим за пробвали, а не за употребяващи - разлика правите ли, като ги пишете тези проценти?Аз дори бих се учудил, ако действителния процент на студентите е 25, но на тези, които не са пробвали. Като гледам как се пуши трева, даже се съмнявам процента да е по-голям от 1-ца. Има познат, който казва - аз не пуша, само ходя с компанията и си дръпна 1-2 пъти. Аз му викам - ако те опънат 1-2 пъти ставаш ли гей или си дигнал само до транс-*** ниво. :D