97

Анонимен

преди 4 години

старчоците са склеротици,с амнезии ,деменции,алц-хаймер,паркинон и др.

96

Скептик

преди 4 години

При тяхната система на образование частни колежи и пр ако си богато детенце придобиваш някаква начална компетентност някъде към 70. Преди това се навеждат яко както казваше Тато и стават само за ТВ водещи.

95

Анонимен

преди 4 години

88 - а, той защото Клинтън не беше трагедия. Един Президент, който из-ука всичко живо, докато беше женен в същото време, после лъга под клетва, пред Конститутцията, забърак се във война без мандат на ООН и НАТО и накрая мяташе касетъчни бомби забранени от Женевската конвенция.

94

Анонимен

преди 4 години

Точно Рейгън доказа защо не трябва да има трети мандат. При него бяах започнали да говорят за отпадане на ограничението, когато стана ясно че е болен от Алцхаймер.Елизабет Уорън, Килъри, Тръмп, Нанси Пелоси, Сандърс, Байдън, Кери са все някакви хора на над 65 години. те ли ще представляват младите американци? най-младият там е Тед Круз. дайте топката на младите. И Европа ни управляват старци -тереза мей, Меркел - и вижте докъде я докараха...

93

а

преди 4 години

Джо има на едно 60% шанс да стане следващия президент. Но Тръмп е скрита лимонка, може да се врътне по време на кампанията и да се обърнат нещата. Теоретизираме, другари, но и двамата са над 60, добра статия, малко като в КПСС навремето :)

92

Путляка ший гиУпрай

преди 4 години

У нас да не е по различно.ББ скоро ще ходи с куко и подлогина работа ,а половината парламент отдааааааааааааааааавна се пуссират яко и ежедневно заради старческа деменция Начело с командира К и другарите му то всички управляващи са или мишоци от БКЪПЪ и техни проекти отвреме на време заменяни с по някой от синовете внуците и правнуците им .Говоря за Горанов, Павлова Дянков изоглавеното КОМПир и целият спектър новоназначавани шуреи и баджанаци.Затова няма управия

91

Анонимен

преди 4 години

рептилите управляват света, естествено че няма да дадат властта доброволно

90

Анонимен

преди 4 години

И ко *** бърка мйен кои се на си рат по коридорите на властта в САЩ?!

89

asdf

преди 4 години

До А ПУТИН ДЕТО Е НА 66Ми няма бръчки, значи е млад ;-))))

88

А ПУТИН ДЕТО Е НА 66

преди 4 години

Той е млад нали?

87

Анонимен

преди 4 години

Демократите са пълна трагедия от Клинтън насам. Единствено Байдън може да им вдигне малко бройката, та да е някаква реална конкуренция на Тръмп. Иначе тенденцията на застаряващите политици не е само в Америка, а в световен мащаб.

86

Анонимен

преди 4 години

Тръмп е ясно, че ще бъде преизбран, въпроса е кой ще го наследи. Настани ли се в Белия дом, някое еко-био хипи-жендърче с европейската цивилизация е свършено, до там бяхме, тотален разпад и фалит.

85

Анонимен

преди 4 години

Американските политици заприличаха на /години /като членовете на политбюро на КПСС /комунистическа партия на съветския съюз/. Навремето и там бяха старчоци на по 75-85 год.

84

Анонимен

преди 4 години

Поколението Х или иначе казано поколението хепи-гей деграданти.

83

Дънкан Маклауд

преди 4 години

Дядовците в сливенското горско предприятие как са ?!Сменят ли си всекидневно памперса или не им остава време от крадливи схеми и затриване на хорски съдби ?!Бойко , дай път на младите ,в тях е бъдещето , остави ги тия вмирисаните да си карат спокойно пенсиите ! Ще вземат да се гътнат "при изпълнение на служебния си дълг" и ко праим после ?...

82

бай

преди 4 години

всеизвестно е,че политиците са машата на бизнесмените и лобитата, а над 70 години вече са взели-дали и умствено изоставащи...но един млад Макрон също не е цъфнал както се вижда...

81

asdf

преди 4 години

Гледам много люспести почват да сдават багажа. Що така бе, нали сте голямата работа... Смешници.

80

Анонимен

преди 4 години

Значи Бойко Борисов спокойно може да изкара още 1-2 мандата а после ще го наследи следващия в ГЕРБ. Може би Томислав Дончев.

79

Анонимен

преди 4 години

До USDКостов е американско протеже,не е руско,Софиянски също е чуждо протеже,но не е руско.

78

Анонимен

преди 4 години

Идеалната възраст е около 40 години и да знаят поне един чужд език.А Бърни Сандърс е харесван от хората,въпреки,че е стар.