9

Македон2

преди 4 години

Джон Атанасов не измислил никакъв комп ,а екип от над 5000 учени са изобретили компютъра в това число е бил и сътрудника Атанасов!Капиш!

8

привет от Германия

преди 4 години

САЩ имат интерес от българи ! Всички българи които отиват в САЩ се американизират по свое желание съвсем доброволно ! Дори бай Атанас когато е отишъл в САЩ и му се родил сън го кръстил Джон ! Джон Атанасов създателят на компютъра ! А китайките си остават китайци със смешните си имена Дън ,Мън Пън ! От китаец американец не става !

7

до 6

преди 4 години

Интересното,че тези 5 милиарда души няма да умрат без марс,сникерс,дънкин,макдоналс,кентъки,пепси мемси бърбън.... и подобни залъгалки,но затова пък същ ще хлътнат с едни 2-3 трилиона $ за един миг!Кво ще кажеш?

6

Анонимен

преди 4 години

Само дето тези 5 млрд няма да спрат да ядат.Напротив, ще увеличат.Съответно, ще увеличат и консумацията на Кока кола.

5

привет от Германия

преди 4 години

САЩ нямат интерес да продават жилища на такива които не искат да се самоопределят като американци ! Те са зло за държавата независимо ,че като купуват жилища по някакъв начин подпомагат за икономиката ! Злото идва след това когато масово започнат да се чувстват неамериканци и да си търсят правата на майчин език , етническа принадлежност и прочие ! Впрочем нито една държава в света няма интерес да продава жилища на хора които са от друг етнос , това е бомба със закъснитель !

4

сокче

преди 4 години

Светът вече е друг,а представяте ли си 5 милиардна Евразия да спре да яде американ фаст фуудст какво ще стане с икономиката на великите каубои!?Тотален колапс!

3

до 2

преди 4 години

На какви наркотици си?

2

Анонимен

преди 4 години

Като няма китайци да вземат трънчани. Когато Колумб открил Америка, първото нещо което видели било как трънчанина вече градял клозета за обекта.

1

Анонимен

преди 4 години

"Наблюдава се сериозен отлив на китайски инвеститори в тази област."Ха-ха-ха, без Китай американците ще станат бездомници и ще спят под мостовете.