10

Скептик

преди 4 години

Тия брокерчета май не виждат че висят на бездната Ами вече няма Балами да продават злато за долари, земя за долари. Доларът се държи на търговията с оръжие и петрол от полу-колониалните държави. Но полу-колониалните режими захитряха, а и няма много кандидати за самолети (освен 52-ия щат де).

9

Анонимен

преди 4 години

До 6 пр0рокНапротив. Бенжамините ще станат за тоалетна хартия

8

Анонимен

преди 4 години

Ако валутната война е замеряне с пачки, може да съм рефер!

7

бай КОЙ

преди 4 години

който печати доларете

6

аглавие- Кой

преди 4 години

Който играе. Да инвестирам ли юани?

5

(^-^)

преди 4 години

От всички видове войни губят най-много тези, които имат най-малко..

4

що е то форекс

преди 4 години

Ако" скалпираш" + малко нюх и 16 часа пред екрана+здрави нерви няма начин да загубиш,проблема е ,че брокерите ще направят всичко възможно да те фалират!

3

Анонимен

преди 4 години

Ех Бари кога ли един ден ще изревеш чадо мое дъбравско бизнесмен интелигентен образцов пита се как се издържа жена и любовница и колко още а Бари би завидял с едното око на слепия е има време аз ще се радвам да знаеш ***

2

Анонимен

преди 4 години

Бари нормален перспективен корумпиран умен мъж готин тип с две думи Бари интелигентното за пет години Бари направи състояние учудващо коли камиони автобуси е питам ДАНС де са и родените икономисти Бари гие купил

1

Анонимен

преди 4 години

България естествено!Нали и златото си раздаваме на концесии за без пари. Те преработват рудата из Африка и никой не може да им хване спатиите. Навремето тези дето оперираха в КЦМ-то всеки месец с дипломатическа поща по някое кило платинови метали.