25

аз-ът

преди 4 години

още един чукча си ми ти. В условията на НВО изрично пише, че на децата СЕ ДАВА ЛИСТ С ФОРМУЛИ!Абе българинът наистина е зле и с четенето, и с мисленето. С математиката му е същата работа.---завършил съм математика за разлика от тебе, *** ти понеже за разлика от нас си ЧИТАТЕЛ е чудно как си го пропуснал че съм го писал. Ама давай изокай се да олабиш емоцията. Прочети още на: https://dnes.bg/stranata/2019/06/26/kvestori-ne-dali-formuli-na-maturata-po-matematika-za-7-klas.414582,1

24

23,

преди 4 години

Поне мозъкът ми е стигнал до там, че да прочета статията, да разбера проблема и да се запозная с условията.Докато ти до тук блееш. Жалко, българинът масово е с мозък на една муха. Ако са две мухите, то той изостава след тях.Благодарение на такива като теб, 19 и 23.

23

Анонимен

преди 4 години

21,още един чукча си ми ти. В условията на НВО изрично пише, че на децата СЕ ДАВА ЛИСТ С ФОРМУЛИ!Абе българинът наистина е зле и с четенето, и с мисленето. С математиката му е същата работа. Само зад клавиатурата го бива - понеже е анонимен.

22

19,

преди 4 години

Какво общо има тази "мъдрост", която си изсипал, със статията и обсъдения в нея проблем?Чукча до чукча тука!

21

аз-ът

преди 4 години

По мое време също се даваха да се ползват някои формули - и по математика , и по статистика. Тук не става въпрос какви са конкретните ученици / грозно е да обиждате така децата/, а че всички трябва да са поставени при равни условия на изпита.---тва че по твое време е било така се вижда - от начина ти на разсъждение. Никой не обижда децата. Това че по твое време е било така - не означава, че ти самата си у ред, и че така трябва да осакатяваме и следващите след тебе.

20

Анонимен

преди 4 години

Чукча писател, он не читател!Така е - тук повечето коментиращи имат акъл на муха. Не са наясно, ама трепят яко комплекс, като си го изкарват на чуждите цеда, понеже така им е най-лесно.

19

Анонимен

преди 4 години

По този начин и с това възпитание децата цял живот ще чакат някой да ги хрантути!

18

Анонимен

преди 4 години

Условие от не за първа година е по математика да се дава лист с формули на НВО за седми клас.Знам, че тук има много комп.лексари, които не са наясно с нищо - нито с регламента, нито с математиката и формулите, но пишат, като чукчи, преди да са прочели за какво става въпрос.Не може в цяла България да се дават формулите, както е по регламент, а някакви недочели и неразбрали даскаля да се изгаврят така с децата, които са вече наясно с условията и с право са си очаквали формулите.

17

Анонимен

преди 4 години

След като е част от условията по провеждането на изпита и се дават по всички училища, тези, които не са го направили, сега следва да бъдат дисциплинарно наказани, че едни елементарни указания не са прочели и асимилирали, а децата следва да проведат НВО, ако не са доволни от оценките си. В противен случай няма как да се компенсират, след като провеждат изпит по доста по-неблагоприятни условия, в сравнение с връстниците си.От тук списващите има неграмотни-неразбрали, че става въпрос за регламент!

16

хахаха

преди 4 години

До МислещаДа,права си.То си е казано от време ОНО че,няма виновни деца,има виновни родители!

15

Анонимен

преди 4 години

А родителите как знаят,че резултатите на децата им са ниски, като резултати все още няма публикувани.

14

Мислеща

преди 4 години

По мое време също се даваха да се ползват някои формули - и по математика , и по статистика. Тук не става въпрос какви са конкретните ученици / грозно е да обиждате така децата/, а че всички трябва да са поставени при равни условия на изпита.

13

Анонимен

преди 4 години

"Квестори не дали формули на матурата по математика за 7 клас"Мда. А едно време не ни даваха нито формули, нито справочници - всичко трябваше да се знае. Явно сега изпита е по "мога ли да препиша правилно формулата и да заместя със стойностите от текста". Изключително поколение идва. Направо се е изключило вече...

12

Анонимен

преди 4 години

"аз поемам отговорност" - ами хайде поемай я. Подавай си оставката, какво се офлянкваш?

11

Анонимен

преди 4 години

А като гледах по обедните новини майките и бащите на тези деца ,се вижда ясно че са от поколението на което се втълпяваше-Учи мама за да не работиш!

10

притеснена майка

преди 4 години

Ако им бяха дали предварително верните отговори сега щеше да има само отлични резултати!

9

Анонимен

преди 4 години

Това, че днешната младеж е добра на майнкрафт и си говори с ютюбъри на английски от телефоните не значи, че владеят английски !----++++В СФ абсолютно на всяко интервю, където се иска английски - има проверка за английски. Или тест или на место искат да си говорят с теб на английски. Когато съм се учудвал защо е това - ми отговарят едно и също. В СФ ВСИЧКИ ЗМАЯТ АНГЛИЙСКИ. На книга. И когато почнем се вижда че го знаят от нета или от филмите с Брус Уилис. И затова правим.

8

Анонимен

преди 4 години

Сега стана модерно да се правят петиции и искане за ревизии след всеки изпит.Това, че днешната младеж е добра на майнкрафт и си говори с ютюбъри на английски от телефоните не значи, че владеят английски !Обикновено нещата се развиват така:Момчетата след завършване отиват да берат ягоди в Чужбина, а момичетата (тези със скъпите телефони от мама и тате) се уреждат на пост за секретарка, ей така да краси бюрото на шефа и да взима хляба на способни хора с "истинско" образование !

7

аз-ът

преди 4 години

До До аз-ът-------Да. математика съм завършил. За разлика от котилото ти ги знам. И за разлика и от теб. С оглед на езика ти - предполагам и за разлика от цялото ти семейство, рода, джинс, познати и приятели и смея да твърдя - най0вероятно и населенето место в което си роден.

6

Анонимен

преди 4 години

Някоя друга грешка не са ли открили при задачите, някоя неуместно употребена дума или недоглеждане, щото в МОН хората са малко и несмогват да прочетат всичко?