30

Оакано туркофобче

преди 4 години

Пак ще има ред сълзи два сополи

29

Анонимен

преди 4 години

Бхтиии глупостите... Даже и киборгии имат с изкуствен интелект потурите. Я се събудете, че мн голяма фантастика стана хаха

28

НЕбългарин

преди 4 години

сега уж първо беше турския войник дето бил велик, пък сега бил чужд войник. "И смятай какви гениални водачи са били Османците с чужди войници да превземат чужди територии!" УАУ че гении! Да използват нещо което се е ползвало от край време. Невероятно! Кой би помислил?!?-Да хванеш едни чобани да ги обучиш и да добавиш нови територии към империята се искат умения, които турците имат!

27

НЕбългарин

преди 4 години

Вече численноста не играе важна роля, а модернизацията и техниката на дадена армия! Един безпилотен въоръжен самолет върши работата на цяла рота и от, както турците пуснаха тези машини да обикалят 24 часа по източните граници аскера много рядко среща терористи! Защото турските дрони ги трепат, като мухи! Гръцките канали се късат да показват и да хвалят напредъка на турците с въоръжаването! Противника да те хвали и да признае, че си много напред с материала не е малка работа!

26

Анонимен

преди 4 години

До НЕбългаринсега уж първо беше турския войник дето бил велик, пък сега бил чужд войник. "И смятай какви гениални водачи са били Османците с чужди войници да превземат чужди територии!" УАУ че гении! Да използват нещо което се е ползвало от край време. Невероятно! Кой би помислил?!?

25

бай х

преди 4 години

който няма пари .. ще воюва срещу кюрдите

24

Анонимен

преди 4 години

До НЕбългаринщо бе, да не твърдиш че еничарите са били турци?

23

привет от Германия

преди 4 години

Турската армия е силна , но много е важно на кого служи , на диктатор или на свободна държава ?! Ако турската армия служи на свободна държава , евалла ! Но ако служи на диктатор , САЩ ще намерят начини как да предизвикат още много лучени кризи !

22

Анонимен

преди 4 години

Турската ASELSAN произвежда дронове с размерите и вида на пчели и мухи. Електроника за Ф16. Таблети с мeнте Андроид които държавата доставя за началните училища. Базови станции 3G и 4G които мобилните оператори ползват за мобилните мрежи. Там на базовите клетки не пише Huawei а ASELSAN.

21

Анонимен

преди 4 години

До 18Ами там е работа че турците имат и умни ракети собствено производство. Безпилотни самолети също произведени от тях. Цялата технология е турска понеже Израел им отказаха доставки на някои компоненти. Смениха цялото електронно оборудване на изтребителите Ф16 с тяхно защото Ф16 с оригиналната електроника не могат да водят битка с "приятелски" държави като Израел и САЩ.

20

Анонимен

преди 4 години

Турците и арабите не стават за войници.

19

Анонимен

преди 4 години

Абе то едно време и бай Садам се хвалеше че държавата му е сред първите по танкове в света, но видяхме как го обесиха накрая

18

Анонимен

преди 4 години

Интересно е защо днес се провеждаха учения на турски и американски войници в Кония (Турция) а в същото време отношенията между двете страни са доста обтегнати?

17

Анонимен

преди 4 години

Армията отдавна не се смята в жива сила. Смята се в самололети., ракети, ядрени ракети, ПВО. Къде ще ги изкараш тея 600 000 на полето ли? И една умна ракета и довиждане :)Гръцката армия не отстъпва по нищо на турската в техническо отношие. Да не говорим, че там псотояно има тренеровки на НАТО. Доста добре са о оборудвани. Тях не ги мисли.

16

привет от Германия

преди 4 години

Тук в Германия имам познати няколко турци ,които миналата година си платиха за да не ходят в казарма в Турция ! А иначе големи патриоти ?! Казах им , абе вие защо не ходите да се биете с цивилното кюрдско неселение за да угодите на султана ,нали сте големи патриоти ?! Мълчат като.....

15

Анонимен

преди 4 години

Хитлер сигурно се върти в гроба като вижда как му орязаха армията. Днес Германия може да е лидер на Европа но като военна сила е джудже. Все пак е победена във втората световна война и я държат на къса каишка. Безспорен факт е че германците са много добри войници и техническа нация.

14

привет от Германия

преди 4 години

Икономическата криза в Турция стигна много големи върхове ! Миналата година освобождаването от военна служба беше 1000 долара и турците от Германия бързаха да си платят ,че да не ходят да случат и да избегнат дългът към родината ,както те казват - ватан борджундан качмак ! Сега освобождаването от ватан борджу струва над 5000 долара ! Не знам как турците от Турция ще намерят пари да платят , никой не иска да мре в битка с кюрдите заради кефа на султана , никой не иска да пази заддника на султана

13

привет от Германия

преди 4 години

Икономическата криза в Турция стигна много големи върхове ! Миналата година освобождаването от военна служба беше 1000 долара и турците от Германия бързаха да си платят ,че да не ходят да случат и да избегнат дългът към родината ,както те казват - ватан добрджундан качмак ! Сега освобождаването от ватан борджу струва над 5000 долара ! Не знам как турците от Турция ще намерят пари да платят , никой не иска да мре в битка с кюрдите заради кефа на султана , никой не иска да пази заддника на султана

12

Анонимен

преди 4 години

След като Турция се въоръжи до зъби с руско оръжие службата в турската армия може да стане и 0 месеца, защото съвършената безаналогова руска военна техника сама ще пази Турция от целия свят.

11

привет от Германия

преди 4 години

Търската държава прави търговия с донаборниците ! Освобождава ги от военна служба срещу 5000 джолара , понеже в хазната липсват долари !