28

Анонимен

преди 4 години

Супер, още една изнасилена напушена девица, която цитирам "Той я поканил в съблекалнята си и тя, разбира се, отишла."

27

ПЕТЪР КУРДОВ

преди 4 години

Еи прости български писващи '''журналяги''---ТРИЛЪР ИЗЛЕЗЕ 1982 ГОДИНА , А НЕ 1984 = КАКВИ 35 ГОДИНИ ! = 37 ГОДИНИ .Джако е имал проблеми с баща си като малък, оня го е насилвал, това е световно известно днес, ЗАТОВА малкия Джексан беше фреак + педофил и той .ВИЕ СТЕ ЗА УБИВАНЕЕЕ !

26

Пешо

преди 4 години

Много добър шоумен и откровен извратеняк и педофил!

25

алчност

преди 4 години

Ей как пък някой не каза как докато са работили с някой известен, той не ги е докосвал, натискал, целувал, .., и най-вече насилил. Това като с фалшивия Меси. Не е имало проблем докато са мислили че е Меси, само са чакали кога да му бръкнат във портфейла. Ама като не е той, голямо реване пада.

24

Стефанов

преди 4 години

До Анонимен4 "...оставил е очевидно следа в музиката." - Очевидно си познавач. По-иронично не мога да се изкажа.

23

Да

преди 4 години

Майкъл е легенда, вселена, звезда!Далечна звезда беше, такава и си остана. И това е причината за самотния му и неразбран живот.Между него и другите стоеше безграничния му талант.И си остана неразбран.Не мисля, че беше щастлив.Добре, че напусна този свят.

22

Чикън

преди 4 години

Роди се нов бизнес. Чиста проба изнудване. Всеки, който се е докопал до известна личност, задължително гледа да изсмуче нещо финансово. Оная евтина !@$%? прави същото с Кубрат. А адвокатката й бих я пратил на лагер в Столипиново да разбере какво е сексуално насилие.

21

Аззз

преди 4 години

Преди 45 години получаваш второстепенна роля в един клип и си мислиш, че си звезда. Едва ли Майкъл Джексън е написал толкова за себе си, колкото всичките мижитурки около него са написали за него. Това са пълни глупости от алчни хора без срам

20

Анонимен

преди 4 години

Е та кво, престъпно ли е да се съблече пред нея. Тая какво иска да каже.

19

сега

преди 4 години

В момента в Лондон в театър Lyric може да се види Thriller.Страхотно!!!

18

Анонимен

преди 4 години

По - добре, че Майкъл си отиде, та не доживя да види цялото падение на този грешен и грозен свят...!!!

17

dominici

преди 4 години

Жената сега ще получи някой лев, за да напише, че е правила страстен секс с Джексън - един вид той не е педофилът, който го изкарват. Между другото, много ми хареса как по време на посещението на папата у нас, пускаха мизика на Майкъл Джексън. Всички кардинали само се облизваха. Но пък и Бойко е гален от цели 3 папи ...

16

Аз

преди 4 години

До Анонимен 10Да позная. Сигурно си мъж, но оби4аш да си слагаш 4ервило ?

15

Анонимен

преди 4 години

Който срещу Майкъл Джексън бълва п0мия, в устата на *** му да го нашия!

14

Анонимен

преди 4 години

"ОК, работело е, оставил е очевидно следа в музиката."Майкъл Джексън не просто е оставил следа в музиката, той Е крайъгълен камък в музикалната индустрия и по специално в поп жанра. Спечелил е 372 музикални награди и е поставил огромен брой рекорди в индустрията, дори постмортем продължава да държи рекорда за най-много продадени копия на сингъл (110 000 000- "Трилър"). Това не е просто поредният певач-еднодневка.

13

Додо

преди 4 години

Апропо, за тези от вас, които не знаят, Майкъл Джексън (както и Адолф Хитлер) има смелостта да се опълчи на юдеомасоните, затова го съсипаха! Но, това е тема табу и много малко хора говорят по нея...Мир на душата му, беше велик!

12

Анонимен

преди 4 години

Майкъл Джексън е номер едно, извадил е голямата гега, за да натега таз *** по гола Пица... за разлика от нещастника *** румен радев - нищоправец на пет цифрена заплата, кремълска слуга, мущач тъпир!Оставка на фат мака румен радев от харманли!

11

Додо

преди 4 години

Taя с нищо не е по-различна от мародерите, които разравят гробове с цел да измъкнат нещо от ковчега!

10

Анонимен

преди 4 години

Ей,безмозъчни гадни и невежи същества.!!Що за мерзост.!!!Как си позволявате да говорите по този отвратителен начин за човек,когото не познавате и не знаете нищо за него! МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН промени светът!!Неговата музика е урок за по добър живот! МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН е най големият дарител сред известните личности!МАЙКЪЛ не е просто Краля на поп музиката,Той е по-Велик и от най-великите! МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН ще живее вечно чрез музиката си и в сърцата на милионите си почитатели!! (А вие сте едно нищо!)

9

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Майкъл е...един,а женички,манекенки и...статистки...много.Кралят на попа си е...крал,кой каквито книжки да си пише.