13

Ехат щайм

преди 4 години

Младите в Тел Авив търсят промяната ,много силни надежди вьв Ехуд Барак.Дойче ВелеАсойтеш прес.

12

Менто

преди 4 години

Никаква, Аха.!.

11

Аха

преди 4 години

- И каква е промяната?

10

Анонимен

преди 4 години

Време е Истанбул и всичко на северозапад от него да се отдели от анадолска Турция в самостоятелна светска държава.

9

odpo

преди 4 години

Дните като президент на Ердоган са преброени!!! Турските граждани искат да живеят в свободна, демократична държава.... А не в консервативен султанат, подчинен на радикализиран ислямистичен самозабравил се Диктатор... Долу Ердоган!!!

8

Борис

преди 4 години

Браво, все повече започвам да уважавам Истанбулци !

7

Факт

преди 4 години

Разликата е 9%,а кюрдите в Истанбул са 10%,много организирани и силно "обичат" Ердоги.Обаче ми е много интересно как стоят нещата с общинския съвет.

6

Ха-ха

преди 4 години

В наш интерес е турската демокрация да иде по дяволите!Щото пишат ли Турция за демократична,току виж я вкарали в ЕС,а това ще ни е краят.Така че-да живей Ердоган,барем още 20 години да е на власт!И скарани със САЩ,естествено.

5

Не!

преди 4 години

До АнонименНормалните хора у нас се интересуват от събитията в Турция дори само защото сме съседи и това което става там се отразява по различни начини и на насГовори, говори, може и да те разбере оня ***...

4

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен''Нормалните хора '' ги интересуват и другите хора , не като теб да пишат глупости Нормалните хора у нас се интересуват от събитията в Турция дори само защото сме съседи и това което става там се отразява по различни начини и на нас

3

Не!

преди 4 години

До АнонименА какво ни интересува това нас НОРМАЛНИТЕ ХОРААве, троленце, има ли международна новина, която на не си наклепал?

2

Анонимен

преди 4 години

Младите в Истанбул потърсиха и получиха промяната. а дали е така?! да не се окаже като номера със сдс, уж за промяна се бориха, а милионери станаха (благодарение на работодателя им бсп)! по скоро има постановка с новия кмет - целта и е турция да влезе в ес!

1

Анонимен

преди 4 години

"Бъдещето на тези хора е в Европа"Тъмно бъдеще я чака Европата значи.